Horoscop, joi, 16 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Pentru Scorpioni, chiar dacă planurile la care le  aduceau cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, le convine acest ritm, pentru că le permit să se concentreze mult mai bine la ce au de făcut. Pentru Pești, aceștia vor nimeri într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoţii negative, tristeţe, probleme, dar la care  nu au nicio soluţie.

Horoscop, 16 august 2018, BALANȚĂ

Este o zi de mare succes, orice ţi-ai pune în minte, ţi-ar ieşi de minune! Îndrăzneşte cât mai sus, nu te mulţumi cu lucruri mărunte, pentru că azi parcă te-ai afla sub o aripă protectoare ce te ajută să faci orice, oricât de dificil ar părea. Dacă ai un mare plan profesional în gând, hai, dă-i startul acum! Dacă ţi-au picat ochii pe o persoană anume la care până acum doar visai, hai, fă un pas în faţă şi cucereşte-l! Toate sunt la cote maxime azi şi eşti ajutat de noroc, de curaj, de energie pozitivă pentru o reuşită de proporţii de care vei fi mândru.

Horoscop, 16 august 2018, SCORPION

Chiar dacă planurile la care îţi aduceai cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, îţi convine acest ritm, pentru că îţi permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut. Dacă ai fi zorit de la spate de termene limită sau alte condiţii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucură-te că nu e nimic care să te împingă de la spate să te mişti mai iute. Ia-o încet şi nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reuşita finală. Poate cineva îţi cere să nu te mai grăbeşti, pentru că – ştii şi tu – graba strică treaba, şi fie că-ţi place, fie că nu, trebuie să te supui modului de înaintare impus de un superior. Ascultă-l, ştie ce spune!

Horoscop, 16 august 2018, SĂGETĂTOR

Toate îţi merg de minune datorită oamenilor cu care faci azi echipă. Găseşti de fiecare dată partenerii potriviţi, care îţi seamănă sau au aceleaşi interese ca şi tine, şi cât timp vâsliţi împreună în acelaşi sens, nu ai motive de nemulţumire. Pentru a avea o zi de succes în ceea ce-ţi propui, trebuie să-ţi găseşti mai întâi colaboratorii de nădejde iar azi ai toate şansele să atragi alături de tine exact oamenii perfect compatibili stilului tău de a fi, dar şi scopurilor propuse. Parcă aţi fi din acelaşi aluat, încât nici ţie nu-ţi vine a crede cum de v-aţi găsit!

Horoscop, 16 august 2018, CAPRICORN

Ai multe detalii la dispoziţie şi nu ştii cum să le aranjezi ca să aibă toate laolaltă un înţeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grăbi să elimini niciunul. Mai ai nevoie să acumulezi câteva informaţii şi vei vedea că vor începe să se lege perfect. Chiar şi chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat într-un sens comun, semn că nimic din ceea ce ştii, ceea ce afli sau primeşti nu e întâmplător. Vei şti să le concentrezi pe toate în aceeaşi direcţie favorabilă reuşitei, dar încă mai trebuie să înţelegi unele aspecte. Ai răbdare, se va clarifica situaţia!

Horoscop, 16 august 2018, VĂRSĂTOR

Nu ai o relaţie prea bună cu persoanele aflate la oarecare distanţă de tine, ori ca vârstă, ori ca nivel social. Ai impresia că ceilalţi nu te respectă, nu ascultă ce ai de spus, că ignoră părerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. Încearcă să-ţi exprimi punctul de vedere argumentat, matur, serios, fără să ţii predici altora, pentru că unii nu vor accepta să vii cu critici, nici măcar dacă ai dreptate. Prin exemplu personal poţi atrage mai uşor atenţia asupra adevărului pe care îl spui, deci nu încerca s-o faci pe profesorul sau şeful cu nimeni.

Horoscop, 16 august 2018, PEȘTI

Nimereşti într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoţii negative, tristeţe, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio soluţie. Pentru că nu poţi face nimic ca să alungi această atmosferă nefastă, cel mai bine ar fi să te retragi înainte de a te influenţa şi pe tine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternică decât dorinţa ta de a-i ajuta să depăşească impasul, încât ei sunt cei care te vor trage după ei în jos, nu tu pe ei la lumină. Decât aşa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici şi-i laşi să se descurce singuri cu supărările lor. Tu nu ai nicio legătură cu ele!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel