Horoscop, joi, 15 august 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Săgetătorii au impresia că este Ziua păcălelilor
Săgetătorii au impresia că este Ziua păcălelilor

Horoscop. Luna Plină de astăzi îi poate ajuta pe nativii din Leu  să rupă o relație disfuncțională, mult mai ușor ca altădată, iar Scorpionii au nevoie de o sumă de bani pentru o investiție serioasă, bani pe care nu îi au deloc.

Berbec

Îți dai seama că încrederea și optimismul sunt bune, dar practicate fără exagerare pentru că așa te îndepărtezi de ceea ce trebuie să faci cu adevărat. Prea multă vorbărie nu ajută nimănui și tu îi vei anunța pe prieteni că nu mai faci compromisuri.

 Taur

Gândește-te bine de câte ori ai fost afectat într-un mod nefavorabil de ceea ce au decis părinții pentru tine și încearcă să nu te mai lași influențat deloc. Dacă te desprinzi de ei, nu înseamnă că nu îi mai iubești și apreciezi.

 Gemeni

Dacă ai trecut prin conflicte cu frații și surorile, astăzi este o zi nemaipomenită să reiei legăturile cu ei și să abandonezi orgoliile sau amintirile neplăcute. Iartă-i și vei vedea că te vei simți mai bine. Ferește-te, totuși, de discuții agresive.

Rac

Astăzi vei avea revelația că ești pe minus cu banii programați pentru vară și vei încerca să găsești soluții. Unele de moment, și unele pentru viitorul apropiat astfel încât să nu mai ajungi în această etapă. Cere banii înapoi de la cei pe care i-ai împrumutat.

Leu

Luna Plină de astăzi te poate ajuta să rupi o relație disfuncțională, mult mai ușor ca altădată. Mai ales dacă ai tot amânat. Vor fi cuvinte dure și de o parte și de cealaltă, dar necesare până la urmă pentru a rupe ceva inutil.

Fecioară

Oamenii bolnavi din viața ta îți vor da mari bătăi de cap, îți vor consuma timp, resurse și energie. Încearcă să găsești o oază de liniște pentru tine și să faci tot posibilul să nu te lași copleșit de situație mai mult decât este cazul.

Balanță

Prietenii vor avea pretenții exagerate pe toată durata zilei și nu vei înțelege de ce. Adevărul este că le-ai acceptat tot până acum și normal să reacționeze așa. Dar este o ocazie perfectă să setezi o serie de limite personale.

Scorpion

Ai nevoie de o sumă de bani pentru o investiție serioasă, bani pe care nu îi ai deloc. Dar asta nu te oprește să începi să pui pe hârtie multe planuri și să alegi strategii diferite ca până acum. Nu te pierde cu firea dacă ziua nu se termină așa cum ți-ai fi dorit.

Săgetător

Ai impresia că este Ziua păcălelilor. Totul începe în forță și se blochează pe parcurs pentru că nimeni nu se ține de promisiunile făcute. Până și tu visezi cu ochii deschiși după care aștepți să se întâmple o minune.

Capricorn

Nu exagera cu mâncarea sau băuturile și daca se poate, încearcă să dormi sau să te odihnești cât mai mult. Rezervorul cu energie e pe terminate și organismul tău nu te mai ajută. Nu punela suflet toate neplăcerile de la serviciu. Sunt trecătoare.

Vărsător

Te saturi de ifosele și pretențiile partenerului. Cere mult și nu oferă nimic la schimb. Ba mai mult, are și tolba plină de reproșuri. Ia o mică pauză de la relație și încearcă să îți dai seama cum poți schimba în bine această situație.

Pești

Te apucă hărnicia exact când toată lumea vrea în vacanță sau să lenevească. Tu vrei să faci curățenie, să arunci tot ce este vechi. Vrei să faci loc pentru alte obiecte sau alte persoane în viața ta. Nu te obosi prea mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel