EXCLUSIV  Horoscop, joi 12 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
Agitația de la locul de muncă a Balanțelor nu le priește deloc
Agitația de la locul de muncă a Balanțelor nu le priește deloc

Horoscop. Leii încep să creadă  că prietenii nu îi mai bagă în seamă ca altădată, că nu mai comunică des cu tine sau că nu se mai implică în evenimentele importante din viața lor.

Berbec

Trebuie să îi asculți și pe ceilalți chiar dacă nu îți convine. Vrei să ai ultimul cuvânt și nu te lași până nu arunci cu vorbe răutăcioase la adresa colegilor.

Taur

Luna Plină de astăzi aduce lumină în sfera financiară. Te face să vezi mai clar resursele pe care le investește partenerul în viața de zi cu zi în comparație cu ale tale.

Gemeni

Vorbești mult, gesticulezi și te miști ca un titirez pe durata întregii zile. Nimeni nu va putea ține pasul cu tine și asta va aduce blocaje în rezolvarea unor probleme.

Rac

Este posibil să primești vești neplăcute legate de sănătatea ta sau a celor dragi. Recomandabil este să nu disperi, nu este ceva ce nu poate fi rezolvat. O discuție cu un coleg te va ajuta.

Leu

Începi să crezi că prietenii nu te mai bagă în seamă ca altădată, că nu mai comunică des cu tine sau că nu te mai implică în evenimentele importante din viața lor. Ți se pare.

Fecioară

Șefii apreciază perseverența ta și vor să îți ofere vizibilitate și mai multe proiecte. Dar momentan, situația familială nu îți permite să stai mai mult la serviciu.

Balanță

Agitația de la locul de muncă nu îți priește deloc. Vrei câteva clipe de liniște, să te retragi și să te izolezi. Din păcate, mai ai de așteptat în acest sens.

Scorpion

Apar cheltuieli neprevăzute, provocate de persoanele dragi. Nu te poți împotrivi, trebuie să le ajuți. Îți vei recăpăta banii, însă peste o perioadă mai lungă de timp.

Săgetător

Parteneriatele, atât cele profesionale, dar și cele personale, au parte de teste în urma cărora trebuie să înveți că există cale de mijloc, compromisuri și renunțarea la orgoliu.

Capricorn

La serviciu se întâmplă prea multe evenimente. Cu greu te adaptezi la cerințele noi și te străduiești să nu dai greș. Vor apărea situații neprevăzute care te vor provoca.

Vărsător

Șeful îți zice să faci ceva, tu decizi că vei proceda altfel. Și de aici până la conflict nu mai este decât o clipită. Evită să să pui gaz pe foc. Recomandabil este să mai lași timpul să treacă.

Pești

Descoperi că un coleg ți-a ascuns mai multe informații legate de un proiect important. Din păcate, nu mai poți corecta greșelile făcute din această cauză. Ai prea mare încredere în oameni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel