Horoscop, joi, 11 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Săgetătorii au sperat mult de la un eveniment spre care și-au canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Verdictul pe care îl primeşti azi Vărsătorii în urma unui conflict puternic îi favorizează şi e normal să fii mulţumiți  de rezultate.

Horoscop, 11 octombrie 2018, BALANȚĂ

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 8-14 octombrie
Nu te lăsa învins de critici sau de reproşurile care vin către tine pe diverse tonuri. Ai alături de tine oameni nervoşi, puşi pe ceartă, şi tu intri în colimatorul lor de la te miri ce.

Dar nici tu nu eşti prea blând sau prea amabil, ci sari şi tu la atac, pe de o parte pentru a-ţi apăra punctul de vedere pe care ceilalţi îl judecă, şi pe de altă parte şi pentru că ai un as în mânecă ce merită folosit pentru o victorie totală.

Cu cât tonul lor devine mai agresiv, cu atât devii şi tu mai bătăios, pentru că nu suporţi să-ţi spună alţii ce să faci.

Horoscop, 11 octombrie 2018, SCORPION

Un final de drum nu e un capăt de ţară, ba dimpotrivă, s-ar putea să fie cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla în acest moment. Probabil nu aveai curajul să spui gata, până aici, dar azi ţi se oferă soluţia pe tavă, la ţanc pentru a încheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de câştigat.

Îţi era teamă să renunţi, nu aveai forţa de a spune stop, dar acum, că se ivesc condiţiile optime pentru un final în beneficiul tău, profiţi de ocazie şi pui punct acelei situaţii care nu mai avea nimic de oferit. Mâine te apuci de altceva!

Horoscop, 11 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ţi-ai canalizat toată energia şi, când colo, rezultatele sunt mult sub aşteptări. Eşti dezamăgit, desigur, pentru că la cât de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie să renunţi, nici să te opreşti din elan.

Sunt hopuri inerente în orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedică în care îţi sunt puse la încercare rezistenţa, răbdarea, voinţa de a trece peste orice! Nu te lăsa păgubaş de la un banal impas, ci adună-ţi forţele pentru etapa următoare. Acum iei doar o mică pauză!

Horoscop, 11 octombrie 2018, CAPRICORN

Din trecut îţi extragi dorinţa de a te apuca de o acţiune interesantă. Nu e nouă, te-ai mai ocupat şi altădată de ceva similar şi pentru că atunci a mers foarte bine, speri să repeţi succesul încă o dată.

Ai toate şansele să reeditezi reuşita de odinioară cu care încă te mândreşti, pentru că iată, primeşti o a doua şansă!

Trebuie doar să-ţi aduci aminte cum ai dus la bun sfârşit această provocare atunci, pentru că poţi relua exact reţeta de odinioară pentru rezultate la fel de bune.

Horoscop, 11 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Verdictul pe care îl primeşti azi în urma unui conflict puternic te favorizează şi e normal să fii mulţumit de rezultate. Consideri că ţi s-a făcut dreptate şi jubilezi în sinea ta şi în faţa inamicilor care ţi-au pus doar beţe în roate.

A meritat să ai răbdare, să lupţi cu toate puterile pentru a-ţi demonstra nevinovăţia şi a primi din nou ceea ce ţi se cuvine, dar nu te culca totuşi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni şi de acum înainte din partea celor care tot mai consideră că li se cuvine ceea ce ai obţinut tu pe merit.

Horoscop, 11 octombrie 2018, PEȘTI

Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiţie, pe ceea ce simţi în adâncul sufletului, pentru că nu te înşeală!

Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile şi dincolo de aparenţe, ca atare vei simţi de la o poştă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acţiune are sau nu şanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva.

Lasă-te complet pe seama acestor simţăminte cu totul aparte, pentru că ele îţi vor transmite exact ce trebuie să faci. Nu cere păreri sau sfaturi de la alţii: tu eşti propriul consilier perfect!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel