Horoscop financiar. Semnele zodiacului, care se vor îmbogăți în perioada 4-10 octombrie. Astrele promit câștiguri mari

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 12 martie. Balanțe, vine o furtună în plan financiar; Capricornii vor străluci mai mult ca niciodată: Previziuni complete
Horoscop 12 martie. Balanțe, vine o furtună în plan financiar; Capricornii vor străluci mai mult ca niciodată: Previziuni complete

Banii joacă un rol important pentru majoritatea dintre noi, iar pentru unii au un rol primordial. Este bine când sunt foarte mulți și rău când sunt puțini. Cine va avea succes financiar în această săptămână (4 -  10 octombrie) ne dezvăluie astrele. 

Berbec - Nativii vor fi răsplătiți pentru o faptă bună, făcută în trecut. Nu ar trebui să o refuzați. Reprezentanții acestui semn vor primi o sumă de bani drept mulțumire, de aceea trebuie să se gândească cumo va cheltui. Ar fi păcat dacă va cheltui o sumă decentă de bani pe fleacuri. 

Taur - Timpul este favorabil doar pentru tranzacțiile financiare care au fost pregătite anterior.  În acest caz, este mai bine să refuzați acțiunile spontane. O sumă prea mare va fi în joc, iar pierderea acesteia vă va supăra.  

Gemeni - Riscul financiar poate fi periculos, mai ales dacă este investiția este spontană și prost calculată.  În loc de profitul așteptat, puteți obține o pierdere neașteptată. Astrele vă sfătuiesc să fiți foarte atenți în această chestiune. 

 

Vezi și: Horoscop: Cu aceste zodii nu te vei plictisi niciodată, dar ai putea fi în pericol

 

Rac - În aceste zile, există pericolul să cădeți pradă hoților și escrocilor, care vă pot lăsa fără o sumă decentă de bani. Pentru a preveni acest lucru, aveți grijă cum acționați. Evitați străzile pustii și nu purtați sume mari de bani cu voi. 

Leu - Este posibilă încălcarea unor acorduri comerciale serioase, ceea ce va duce la pierderea unui contract important, precum și a banilor. În ciuda acestui fapt, astrele îi sfătuiesc pe reprezentanții acestui semn să nu se supere, deoarece pierderile vor fi compensate foarte reped de un succes financiar.

Fecioară - Nu este cel mai bun moment pentru negocieri în afaceri, mai ales dacă este vorba despre un acord financiar. Este puțin probabil ca partenerii să dorească să se mai întâlnească cu reprezentanții acestui semn, astfel încât orice proiect, chiar și cel mai interesant și promițător, poate fi compromis.

 

Horoscop. Topul celor mai bune gospodine ale zodiacului. Femeile Rac ocupă detașat primul loc

 

Balanță - Este necesar să fiți mai reținuți în relațiile cu colegii, în special cu șefii, de care depinde direct poziția financiară a dumneavoastră. Dacă vă veți bârfi șeful, atunci veți rămâne fără creșterea salarială promisă sau fără bonusul promis.  

Scorpion - Cei care își doresc de mult timp să-și schimbe locul de muncă, o pot face în această săptămână. Puteți trimite  CV-ul dumneavoastră, deoarece veți avea succes. Reprezentanții acestui semn își vor putea găsi locul de muncă la care visa: va fi și interesant, și bănos.  

Săgetător - Poate că nu este ușor, dar în acest moment este necesar să renunțați la semnarea unor documente financiare sau contacte. Dacă acest lucru nu poate fi evitat, trebuie să citiți cu atenție textul tranzacției și doar după aceea să semnați.

 

 Horoscop special. Topul celor mai romantice zodii: Devin un vulcan când se îndrăgostesc

 

Capricorn - De succes financiar vor avea parte nativii care au elaborat un plan profesional detaliat în avans și care au început deja să-l pună în aplicare. Dacă totul este făcut corect, deja în weekend, reprezentanții acestui semn se vor putea bucura de primele rezultate materiale ale activităților lor. 

Vărsător - Timpul este favorabil pentru soluționarea diferitelor probleme financiare. Orice tranzacții financiare, efectuate în această perioadă, vor aduce  încasări financiare solide. 

Pești - Înainte de a răspunde la o ofertă profesională serioasă, care promite avansare în carieră și o creștere semnificativă a salariului, în ciuda condițiilor atractive, trebuie să vă gândiți cu atenție dacă să acceptați sau nu. Astrele vă sugerează să lăsați, deocamdată, lucrurile așa cum sunt.  

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel