Horoscop, duminică, 29 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Sentimentele Fecioarelor trec  printr-un filtru foarte fin
Sentimentele Fecioarelor trec printr-un filtru foarte fin

Horoscop. Gemenii insistă  prea mult atunci când este vorba de resursele altora, sunt prea curios și vor crea destule bănuieli.

Berbec

Vrei să devii mai organizat, să capeți o porție bună de disciplină care să te ajute în toate domeniile vieții. Răbdarea te va ajuta cu adevărat. 

Taur

Să nu te mire dacă persoanele dragi te vor acuza că te comporți fără maniere. Încăpățânarea ta îi va îndepărta pe mulți de tine. 

Gemeni

Insiști prea mult atunci când este vorba de resursele altora, ești prea curios și vei crea destule bănuieli. Încearcă să fii mai rezervat. 

Rac

Partenerul îți reproșează că nu ești mai practic și ancorat în viața de zi cu zi. Încerci să te aperi niște scuze superficiale, iar el va fi și mai vehement. 

Leu

Vei cheltui foarte mulți bani pe produse de curățenie sau pe cele necesare în casă. Acum că ai bugetul destabilizat, nu îți vei mai face multe planuri de distracție. 

Fecioară

Sentimentele tale trec astăzi printr-un filtru foarte fin. Nevoia ta de siguranță emoțională te va obliga să fii circumspect în discuțiile cu persoanele iubite. 

Balanță

Membrii familiei fac planuri care te includ, dar fără să te anunțe. Și nu vei putea refuza, dar cu siguranță te va frustra enorm acest fapt. 

Scorpion

Ziua este prea scurtă și tu ai prea multe de făcut. Și nevoia ta de control nu îți permite să ceri ajutor sau să mai renunți la câteva din sarcini. 

Săgetător

Discuțiile referitoare la modul cum îți cheltuiești banii reapar și sunt din ce în ce mai deranjante. Nu ți se pare normal să dai socoteală. 

Capricorn

Te transformi într-o ființă foarte comunicativă și plină de glume. Te simți bine, încrezător și ești dornic să ieși mai mult în lume. 

Vărsător

Fugi de orice contact cu lumea, vrei să te izolezi. Ai impresia că totul este prea apăsător și că ești lipsit de energie și vitalitate. 

Pești

Bucuria ta când te întâlnești cu persoanele dragi este de nemăsurat. În plus, le asculți problemele și ești foarte darnic.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel