Horoscop, duminică, 23 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Iubirea Scorpionilor capătă altă dimensiune astăzi
Iubirea Scorpionilor capătă altă dimensiune astăzi

Horoscop. Nativii din Balanță s-au săturat de atâta treabă și le reproșează celorlalți că nu îi ajută deloc.

Berbec

Îi anunți pe toți prietenii, dar și pe membrii familiei că astăzi nu vrei să ieși din casă, că nu ai energie pentru absolut nimic.

Taur

Cu greu te vei decide ce program să ai și îi vei influența pe cei apropiați. În funcție de ce alegi tu, își vor schimba și ei planurile.

Gemeni

Crezi că nu îți acordă nimeni credit, că nu te ascultă nici măcar persoanele dragi. Să fii convins că este doar impresia ta și atât.

Rac

Ți-ar plăcea să pleci într-o călătorie, să faci un drum sau vezi un documentar despre o țară pe care ai vrea să o vizitezi în curând.

Leu

Devii prăpăstios din orice și vrei să îi convingi și pe ceilalți că unele teorii ale conspirației au și sâmburi de adevăr.

Fecioară

Atenția totală îți este îndreptată către nevoie partenerului. Tu parcă nici nu exiști, dar ține cont că nu ți-a cerut nimeni să faci asta.

Balanță

Te-ai săturat de atâta treabă și le reproșezi celorlalți că nu te ajută deloc. Asigură-te că te hrănești și odihnești îndeajuns.

Scorpion

Iubirea capătă altă dimensiune astăzi pentru tine. Faci sau primești declarații romantice, vrei atenția totală a persoanei iubite.

Săgetător

Descoperi secrete vechi ale familiei, care te vor copleși. De asemenea, va exista foarte multă confuzie între tine și ceilalți membri.

Capricorn

Parcă nu ai timp suficient să faci tot ceea ce ți-ai propus și Mercur retrograd mai adaugă și niște încurcături. Răbdarea este cea care te va ajuta.

Vărsător

Cheltuiești bani mulți repede și aiurea. De parcă te aleargă cineva și te obligă să deschizi portofelul. Nu exagera cu viciile!

Pești

Ești într-o visare continuă din care cu greu te va scoate cineva. Eviți orice contact cu persoanele superficiale, vrei multă liniște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel