Horoscop, duminică, 23 decembrie 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. E o zi minunată pentru Săgetători, profită din plin de veselie, de motivele de sărbătorit din jurul lor, pentru că au destule! De unde nici nu te aştepţi, apare azi soluţia salvatoare lentru Vărsători, ce va restabili echilibrul într-o problemă care scăpase un pic de sub control.

Horoscop, 23 decembrie 2018, BALANȚĂ

E cam gălăgie în preajma ta, deşi tu ai avea nevoie de o zi mai liniştită, eventual în deplină singurătate, dar nu poţi avea parte de aşa ceva. Ai alături un grup de prieteni care au chef de distracţie, de muzică, de petrecere chiar, şi nu poţi face tocmai tu opinie separată, se știe ca și tu eşti un mare amator de asemenea activităţi.

Deși ai fi preferat să rămâi acasă, să citeşti, să dormi, te studiezi, să te retragi în lumea ta tihnită ca să-ţi reîncarci bateriile, dacă ai totuşi ocazia de a socializa şi a te distra, nu refuzi. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi să-ţi facă cel mai bine, deci deschide uşa divertismentului! Singurătatea scoate la iveală şi emoţii care nu-ţi priesc.

Horoscop, 23 decembrie 2018, SCORPION

Te preocupă deja altă direcţie, dar nu te poţi concentra asupra ei până nu duci la capăt ce ai început. Fă un efort să termini ce ai început, ca să te poţi elibera de sarcini restante şi mai apoi să te poţi dedica noului plan care s-a născut în mintea ta.

Nu încerca să le duci pe ambele simultan, pentru că nu vei reuşi să te concentrezi eficient şi într-o parte şi în alta, ca atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi, în a te ambiţiona să te ocupi de planul care se apropie de sfârşit şi a-l duce la îndeplinire, ca după aceea să fii complet liber pentru altceva.

Horoscop, 23 decembrie 2018, SĂGETĂTOR

E o zi minunată înaintea ta, profită din plin de veselie, de motivele de sărbătorit din jurul tău, pentru că ai destule! Poate copiii sunt sursa fericirii tale, pentru că, ori de câte ori stai în preajma lor, parcă îţi încarci şi tu bateriile de energie pozitivă.

Zâmbeşte, fii liber să te joci, oricare ţi-ar fi vârsta, pentru că şi copilul din tine cere uneori să fie lăsat să se manifeste liber, aşa cum vrea. O astfel de atmosferă destinsă, lipsită de rigori, de norme, de limite impuse de vârstă sau statut social, se va dovedi a fi exact balsamul de care aveai nevoie pentru a uita de probleme. Copiii nu au nicio grijă: fii ca şi ei, măcar pentru o zi!

Horoscop, 23 decembrie 2018, CAPRICORN

Ca să nu dezamăgeşti pe nimeni eşti tentat să accepţi două sarcini în acelaşi timp cu riscul de a le rasoli pe amândouă. Nu poţi lucra pe două fronturi, ca atare alege dintre cele două provocări pe cea care ţi se pare, în acest moment, mai accesibilă.

Ţi se va părea, la prima vedere, că ambele sunt la fel de banale şi de simple, de aceea vrei să te apuci de amândouă simultan, dar după primii paşi vor începe să se ivească şi piedicile care te vor pune în faţa propriilor tale limite. Nu e atât de simplu sau de banal pe cât pare la prima vedere!

Horoscop, 23 decembrie 2018, VĂRSĂTOR

De unde nici nu te aştepţi, apare azi soluţia salvatoare ce va restabili echilibrul într-o problemă care scăpase un pic de sub control. Fii deci atent la tot ce auzi, la sfaturile primite de la ceilalţi, la coincidenţele care apar în calea ta, pentru că, printre ele, s-ar putea afla şi răspunsul la una din întrebările tale cele mai apăsătoare.

Vei descoperi că nimic nu-i întâmplător din ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ca atare fii atent la detalii, că nici nu ştii cum trece pe lângă tine exact ceea ce aveai nevoie! Stai cu urechile pâlnie la informaţii şi totul va reveni la normal.

Horoscop, 23 decembrie 2018, PEȘTI

Parcă nu te înţelegi cu nimeni în jurul tău, dar, dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoană. Tu eşti cel nervos, irascibil, pus pe harţă la orice, nu ceilalţi, care, culmea, chiar te înconjoară cu simpatie şi toleranţă, de parcă ar înţelege că eşti nervos şi te lasă în apele tale.

Fă un efort să-ţi ajustezi tonul şi manierele când intri în contact cu cei pe care nu-i cunoşti, pentru că ai putea crea o imagine greşită asupra ta. Tu nu eşti aşa de obicei, deci adu-ţi aminte de valorile pe care tu le reprezinţi cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomaţie.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel