Horoscop, duminică, 19 mai 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Nativii din Leu trebuie să îşi reamintească, astăzi, micile bucurii ale vieţii
Nativii din Leu trebuie să îşi reamintească, astăzi, micile bucurii ale vieţii

Horoscop. Altruismul Berbecilor îi va aduce în situația de a cunoaște o persoană deosebită, cu influență și posibilități, iar Racii simt că sunt mai ocupați decât în timpul săptămânii, iar relaxarea va trebui să mai aștepte.

Berbec

Altruismul Berbecilor îi va aduce în situația de a cunoaște o persoană deosebită, cu influență și posibilități. Deși această amiciție e bazată pe chimie reciprocă, nu este exclus ca, pe viitor, să aibă un rol determinant în cariera nativilor din Berbec. Spre seară ar putea veni o veste bună sau o propunere de nerefuzat, din partea unui prieten bun. S-ar putea lăsa cu o petrecere pe cinste.

Taur

Taurii ar face bine să lase orgoliul la o parte, atunci când discută probleme delicate în relația de cuplu. Asta chiar dacă sunt convinși că au dreptate. În dragoste nu contează cine deține adevărul, ci cât de ușor și eficient se poate ajunge la un compromis, fără ca tensiunea să se transforme în ceartă sau chiar într-un conflict de lungă durată. Ascultă cu atenție și fii deschis la orice posibilitate.

Gemeni

Gemenii sunt nevoiți să aleagă între o persoană dintre trecut sau posibilitatea unei noi relații de dragoste. În orice caz, decizia va fi pe cât de grea, pe atât de importantă. Dacă te afli într-o situație de acest gen, ascultă-ți cu atenție instinctul. Îți va spune cu precizie ce îți dorești cu adevărat. Însă sub nicio formă nu te lăsa copleșit de nostalgie sau frica de necunoscut.

Rac

Racii simt că sunt mai ocupați decât în timpul săptămânii, iar relaxarea va trebui să mai aștepte. Probleme nerezolvate din trecut ies la iveală în cel mai neașteptat moment, iar luarea unei decizii nu mai poate fi amânată. Nu îți pierde concentrarea, chiar dacă te simți copleșit, iar toată lumea trage de tine. Calculează-ți pașii cu calm și răbdare și folosește-ți rațiunea, nu emoția. Alege ceea ce este mai greu, dar îți oferă beneficii pe termen lung.

Leu

Nativii din Leu trebuie să îşi reamintească, astăzi, micile bucurii ale vieţii. Aţi uitat să mai trăiţi, în ultima perioadă, din cauza problemelor apăsătoare, a programului încărcat şi a goanei după bani. Astăzi este ocazia perfectă să renunţaţi, cel puţin pentru o zi, la toate aceste griji. Ieşiţi în aer liber, bucuraţi-vă de prieteni, râdeţi şi faceţi planuri pentru ceea ce va urma. Doar aşa veţi reuşi să vă recâştigaţi echilibrul emoţional de care sunteţi atât de dependenţi.

Fecioară

Fecioarele vor suferi, astăzi, o decepţie uriaşă în dragoste. Persoana alături de care aţi crezut că veţi îmbătrâni şi despre care aţi crezut că este omul perfect, vă va înşela încrederea. Încercaţi să treceţi peste situaţie cu calmul şi demnitatea care vă definesc. Nu arătaţi niciun semn de slăbiciune şi înlăturaţi persoana care v-a trădat din viaţa voastră. Este ocazia perfectă pentru a vă schimba viaţa în totalitate.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel