Horoscop dragoste. Cum afectează semnul zodiacal al unei persoane comportamentul acesteia în dragoste. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop dragoste. Cum afectează semnul zodiacal al unei persoane comportamentul acesteia în dragoste. Previziuni complete Foto: Unsplash
Horoscop dragoste. Cum afectează semnul zodiacal al unei persoane comportamentul acesteia în dragoste. Previziuni complete Foto: Unsplash

Toată lumea se comportă diferit atunci când se îndrăgostește, însă astrologii au descoperit câteva asemănări între oamenii de aceeași zodie. Astfel, dacă tu ești genul de persoană care își mărturisește dragstea în gura mare, însă persoana de lângă tine este mult mai timidă, s-ar putea să existe probleme. Află cum reacționează la sentimente fiecare zodie, ca să știi cum să acționezi. 

Există un motiv pentru care anumiți oameni se comportă într-un anumit fel - și asta pentru că sunt guvernați de stelele care le guvernează horoscopul. Berbecii sunt predispuși să fugă în direcția opusă dacă iubitul lor face o mișcare pentru ei. Gemenii au adesea tendința de a fi admiratori tăcuți, în timp ce Racii au garantat că vor pune punctul pe i dacă au sentimente pentru cineva, conform Vogue.

Fecioarele sunt adesea extrem de precaute în dragoste și vor lua în considerare toate șansele înainte de a lăsa să apară sentimente față de cineva. Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că dau semnale mixte care adesea bulversează persoana opusă.

Citește mai departe, pentru a afla cum afectează semnul zodiacal al unei persoane comportamentul acesteia în dragoste.

 

Berbec. Horoscop dragoste


Se îndrăgostesc foarte rar de cineva, deoarece este dificil să le faci pe plac. Dar atunci când o fac, visează mult cu ochii deschiși. Se sfiesc și roșesc, ceea ce este destul de neobișnuit pentru un semn atât de puternic, iar dacă subiectul afecțiunii lor face un pas spre ei, probabil că vor fugi în direcția opusă.


Taur. Horoscop dragoste


Când se îndrăgostesc, o fac evident. Fiecare persoană din jurul lor va ști cine este cel pentru care și-ar scoate inima din piept. Important este că se vor strădui să afle mai multe despre persoana respectivă înainte de a-și pune toată inima la bătaie.


Gemeni. Horoscop dragoste


Ei sunt admiratorii tăcuți. Probabil că vor sta în spatele stâlpului și doar vor zâmbi, uitându-se la jumătatea lor. Nu au lăcomia sau puterea de convingere pentru a-și curta subiectul. Probabil că își reprimă sentimentele până în punctul în care nimeni nu poate spune vreodată ce se întâmplă în inima lor.


Rac. Horoscop dragoste


Acesta este un semn cochet, mai ales dacă au o pasiune. Ei se asigură că punctul de vedere este pus în evidență. Nu se tem de reacția pe care o obțin. Pentru ei, dacă au pus ochii pe cineva, nu le este rușine să recunoască acest lucru. Dar, oricât de puternici ar părea, au și tendința de a deveni sensibili și nervoși de tot ceea ce va face crush-ul lor în jurul lor.


Leu. Horoscop dragoste


Nu le poți spune că-s dominanți, dar da, le place să preia inițiativa. Dacă au o pasiune, cealaltă persoană va ști înainte ca oricine altcineva să o facă. Sunt comunicativi și urăsc să bată pasul pe loc. Nu-și expun inima cu ușurință, dar cu siguranță se dau în vânt după iubitul lor. Le place să fie curtați după ce fac primii pași.


Fecioară. Horoscop dragoste


Foarte rar o Fecioară se va îndrăgosti de cineva, din cauza modului lor critic și analitic. O Fecioară va scana persoana cu susul în jos, pe dos și apoi, probabil, va lăsa să apară scânteia din interiorul ei. Dacă simt scânteia, atunci aceasta este subtilă. Ei au o abordare și o conversație foarte casual cu subiectul, pretinzând că nu se întâmplă nimic.


Balanță. Horoscop dragoste


Balanțele vor bate câmpii. S-ar putea să nu flirteze pentru că se pot lăsa intimidați de subiect, dar pot bâjbâi cu cuvintele și chiar se pot pregăti din timp pentru conversația pe care ar vrea să o aibă. Le place să se dea mari, dar nu sunt buni prefăcuți.


Scorpion. Horoscop dragoste


Devin extrem de timizi și sensibili în preajma subiectului lor. Își dau semne și semnale care sunt foarte greu de interpretat, lăsându-l pe celălalt confuz. Scorpionii urăsc să fie vulnerabili, așa că, deși există o parte din ei care este expresivă, o închid rapid înainte de a se face prea evidenți.


Săgetător. Horoscop dragoste


Atunci când un Săgetător are o pasiune, poate merge în ambele sensuri. Fie o vor anunța lumii întregi, fie vor fi subtili în această privință și doar vor comunica direct cu persoana îndrăgostită. Le place să vâneze. Orice lucru care le vine ușor, s-ar putea să se plictisească de el.


Capricorn. Horoscop dragoste


Un semn foarte supra-analitic. Înainte de a se îndrăgosti, vor cântări toate argumentele pro și contra în ceea ce privește persoana îndrăgostită. Dacă nu simt nimic, nici nu vor pierde timpul. Pot deveni egoiști și chiar își pot ascunde emoțiile atunci când au o pasiune. Nici măcar persoanele cele mai apropiate de ei nu vor ști dacă s-au îndrăgostit de cineva. Își pot păstra bine secretele.


Vărsător. Horoscop dragoste


Le plac conversațiile. Așa că, dacă se îndrăgostesc de cineva, vor comunica. Sunt genul de oameni care nu se vor îndrăgosti de o persoană doar pe baza aspectului fizic. Sunt atrași de substanță, le place să cunoască mai multe despre aspectele mentale și emoționale ale persoanei înainte de a-și recunoaște admirația față de ea.


Pești. Horoscop dragoste


Pot fi extremiști, în funcție de semnele și semnalele pe care le primesc de la subiect. Mai mult decât persoana, analizează comportamentul acesteia față de ea, iar apoi își planifică foarte strategic următoarea mișcare. Caută calitatea, iar dacă simt că aceasta îi lipsește subiectului, se vor îndepărta de acesta și nu se vor mai uita înapoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel