Horoscop. Cum să faci față stresului, în funcție de semnul tău zodiacal. Peștii tind să fugă de probleme, iar Racii nu găsesc ieșirea. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 11 septembrie 2022. Leu, vă puteți transforma visele în realitate - Previziuni complete
Horoscop 11 septembrie 2022. Leu, vă puteți transforma visele în realitate - Previziuni complete

Lumea abia a trecut de o pandemie dură, iar acum se află în război. Ceva cu care nu ar mai fi crezut nimeni că se va confrunta. Astfel, una dintre bolile principale ale acestei generații este stresul. Astrele însă ne-au creat diferiți, iar unii dintre noi suntem afectați mai tare, iar alții mai puțini. Află și tu dacă te afli din categoria zodiilor pozitive sau pesimiste.

Deși este firesc să cedăm sentimentelor inevitabile de nesiguranță, există, de asemenea, modalități diferite de a privi modul în care răspundem la stres în funcție de poziția în care vă aflați în zodiac. De exemplu: Berbecul ar putea începe să-și facă ordine în viață, în timp ce Racii se afundă mai adânc în problemă.

Astrologul Vanessa Montgomery explică pentru Glamour modul în care semnul tău zodiacal reacționează adesea la situațiile stresante - și cum să îmbunătățești aceste răspunsuri pentru a trece mai ușor de aceste perioade stresante.

 

Berbec. Horoscop 19 mai 

 

Capabilul Berbec trăiește pentru o provocare - de fapt, acesta este un semn zodiacal pentru care cel mai mare obstacol este adesea lipsa unei provocări. Dacă nu puteți lua inițiativa sau nu găsiți o soluție, acest lucru duce adesea la un temperament scurt și la o tensiune acumulată. Ești decisiv, dar impulsiv, așa că este posibil să acționezi prematur pentru a da drumul la tensiune, în loc să îți iei timpul suplimentar pentru a gândi bine lucrurile și a găsi un plan de joc. Berbecul face față de obicei stresului preluând conducerea și dând ordine, și tinde să se simtă mai în siguranță fiind autonom. Acest semn este neînfricat; dacă preiei conducerea fiind calm și liniștit într-o criză, ceilalți din orbita ta te vor urma. O credință fermă în tine și dorința ta de a încerca să-i ajuți pe toți cei din jurul tău vor avea câștig de cauză.

 

Taur. Horoscop 19 mai

 

Stresul plus provocarea este egal cu schimbarea, ceea ce nu este deloc bine pentru tine, Taur. Schimbarea te face să te simți nesigur, deoarece rolul tău este să menții. Îți vei înfige cu adevărat călcâiele când te simți copleșit - mănânci stres, îți verifici obsesiv contul bancar, devii inflexibil și lucrezi și mai mult la sarcina pe care o ai de îndeplinit. Taurul prosperă pe consistență, stabilitate și securitate materială. Când te confrunți cu stresul sau incertitudinea, aduni resurse - unii ar numi-o acaparare - și te atașezi de o rutină. Păstrarea unei rutine constante îi ajută pe Taur în vremuri necunoscute, iar arătând frumos și încet este cheia. Motto-ul tău: Păstrează-ți calmul și mergi mai departe.

 

Gemeni. Horoscop 19 mai

 

Tu, dragă Gemeni, gândești mult și vorbești mult - și o faci și mai mult atunci când te simți provocat. Sistemul tău nervos este cel mai afectat de stres, iar tu poți deveni cu ușurință încordat, agitat, inconstant și irascibil. În momentele de incertitudine, trebuie să renunți la minte și să sapi adânc în corpul tău - încetinește, respiră adânc și mănâncă alimente care te încălzesc și te împământează: Gândiți-vă la legume prăjite și băuturi calde. Gemenii sunt, de asemenea, foarte adaptabili, așa că veți căuta noi soluții pentru a face față obstacolelor, vorbiți cu toată lumea, adunați faptele. Nu ești genul care să treci direct cu capul înainte, dar te vei împăca cu ceea ce te așteaptă rapid, după discuții și căutări pe Google.

 

Rac. Horoscop 19 mai

 

Atunci când este stresat, Racul se va retrage și va sta aproape de casă, închizând efectiv ușa în carapacea ta dură. Te vei retrage emoțional în locul tău de confort de pe canapea sau de sub pătură, în cel mai rău caz. Mâncatul emoțional este un semn că Racul se confruntă cu ceva provocator, la fel ca și faptul că devine supra protector față de familie sau față de persoanele pe care le consideri familie - acest lucru se extinde la colegii apropiați la orice nivel. Semnele de apă sunt deseori apropiate de emoțiile lor, așa că eliberarea tensiunii în lacrimi este un du-te-vino pentru acest semn. Abordezi obstacolele pe o parte - ca un crab!- dar cu ajutorul cercului tău interior, poți depăși orice provocare - mai ales acum - așa că pornește acele apeluri Zoom sau chat-uri FaceTime.

 

Leu. Horoscop 19 mai

 

Când ești stresat, drama ta caracteristică crește. Iar anxietatea poate crește și ea. Cu toate acestea, ești un semn fix, așa că "showul trebuie să continue” nu este doar un clișeu pentru tine. Vei trece cu putere peste orice te-a provocat. Cel mai bun mod în care Leii înflăcărați pot face față unui obstacol este să aibă o viziune mai largă și să fie mai puțin subiectivi în privința lui. Treceți dincolo de aspectul personal și valorificați-vă forța fizică și rezervele de curaj existente pentru a aborda orice problemă.

 

Fecioară. Horoscop 19 mai

 

Fecioară, nivelul tău de stres este deja destul de ridicat, iar atunci când trece în roșu, mintea ta ia cea mai mare parte, deoarece se întrece în gânduri exagerate și îngrijorare, rulând scenarii prin minte în căutarea unei soluții. Criticul tău interior este mai ascuțit decât majoritatea, mai ales când ești stresat. Veți căuta să vă controlați, să vă strângeți rutina - poate că va urma o frenezie a curățeniei; se știe că alunecați spre un comportament ușor obsesiv. O parte din provocarea ta, și cea mai bună modalitate de a o învinge, este pur și simplu să renunți. Nu fiți atât de dur cu dumneavoastră. Standardele tale înalte ar avea nevoie de o pauză, mai ales acum.

 

Balanță. Horoscop 19 mai

 

Balanța poate vedea toate aspectele unei situații, iar stresul te face să nu vrei să iei o decizie, deoarece poți vedea și pierderile implicate. Pentru un semn de aer, pot exista prea multe discuții și prea puține acțiuni. Concentrează-te pe cel mai bun scenariu și treci la acțiune pentru a face față provocării. Balanța funcționează bine într-un duo dinamic, așa că aveți pe cineva cu care să vă rezolvați stresul, sau cel puțin cu care să verificați periodic.

 

Scorpion. Horoscop 19 mai

 

Scorpionul trece în modul invizibil la prima ocazie, iar când ești stresat, te retragi, devenind chiar mai retras decât de obicei. Expunerea lasă acest semn să se simtă nesigur. Emoțiile tale pot fi tumultoase și îți imaginezi cele mai rele scenarii. Fiind un semn fix, nu vă place schimbarea: dacă vă schimbați, este o reinventare completă, ca un phoenix. Faci față provocărilor observând și elaborând o strategie, apoi navigând prin soluții în moduri improbabile, ca un ninja în noapte. 

 

Săgetător. Horoscop 19 mai

 

Devii împrăștiat când ești stresat, precum și nesigur - dar știi asta. Vei pleca în galop pentru a avea puțin spațiu, deoarece ai nevoie să îți miști corpul și să cauți noi stimuli pentru a găsi soluții. Ești semnul libertății, iar aceasta este zona ta de siguranță, ceea ce poate fi greu atunci când ești blocat în casă. Această zodie este adaptabilă, așa că vei încerca diverse abordări în fața unui obstacol. Cel mai bun pariu al tău: să îți păstrezi umorul caracteristic și să îți amintești viziunea ta sau scopul superior. Lucrurile se vor îmbunătăți. Când îți amintești asta, vei avea tăria de a rezolva aproape orice problemă sau de a depăși orice obstacol.

 

Capricorn. Horoscop 19 mai

 

Răspunsul Capricornului la majoritatea lucrurilor este să muncească mai mult, să caute controlul, să își asume și mai multe responsabilități, poate chiar să le dea ordine tuturor. Fiind un semn de pământ, te-ai putea simți extrem de melancolic sau sumbru în acest moment. Cu toate acestea, Capricornul iubește provocările și este un realist, întotdeauna. Cea mai mare provocare a ta în acest moment: să-ți acorzi o pauză și să găsești un echilibru între muncă și casă/viață personală. De asemenea, Capricornului nu-i place să eșueze, așa că a ști când să le dai cu piciorul sau să lași anumite lucruri să treacă este esențial în această perioadă. Alege-ți cu înțelepciune muntele!

 

Vărsător. Horoscop 19 mai

 

Atunci când este stresat, Vărsătorul va amâna și va deveni mai detașat emoțional, dacă nu va renunța cu totul la responsabilități. Semnele de aer vorbesc și mai mult atunci când se simt neliniștiți, urmărind cozile grijilor și preocupărilor în timp ce își amână responsabilitățile personale încercând să salveze țestoasele, ca să spunem așa. Ești nobil, dar în acest moment ocupă-te de situația ta, apoi salvează lumea.

 

Pești. Horoscop 19 mai

 

Peștii se comporta adesea precum animalul lor reprezentativ și înoată, lăsând în urmă situația stresantă. Ești renumit pentru că trăiești în propria versiune a tărâmului fanteziei, iar acesta ar putea fi răspunsul tău la stres, provocări sau crize. Apa găsește o cale de ocolire, mai degrabă decât să încerci să abordezi ceva cu capul înainte. De asemenea, îți atingi scopurile în timp, așa că persistența blândă, fără rezistență, este calea de urmat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel