Horoscop chinezesc săptămânal: Atenție marți! Puteți pierde mulți bani. Joi apare oportunitatea unui loc de muncă: Previziuni pentru toate semnele

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămânal: Atenție marți! Puteți pierde mulți bani. Joi apare oportunitatea unui loc de muncă: Previziuni pentru toate semnele
Horoscop chinezesc săptămânal: Atenție marți! Puteți pierde mulți bani. Joi apare oportunitatea unui loc de muncă: Previziuni pentru toate semnele

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 17-23 ianuarie. Săptămâna care urmează este destul de echilibrată din punct de vedere al energiilor - există zile pentru odihnă și rutină și zile pentru experimente și eforturi. Previziuni complete pentru toate semnele.

Planifică-ți afacerile importante pentru a doua jumătate a săptămânii, astfel încât șansele unui rezultat favorabil să fie mult sporite.

Horoscop chinezesc săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022: Previziuni pentru toate semnele

 

Ultima lună a Anului Bivolului de Metal continuă. Energiile Pământului și ale Metalului conduc lumea, iar cei care nu beneficiază de aceste elemente pot simți disconfort și rezistență la mediu. Dacă știi că ai această situație în harta ta - acordă o atenție deosebită bunăstării tale și nu-ți suprasolicita sistemul nervos.

 

Horoscop chinezesc săptămânal: Luni, 17 ianuarie


Luni este ziua domniei Metalului în toate manifestările sale. Iar metalul, după cum știm, este elementul de putere, ordine, structură și strategie.

Ziua promite să fie austeră, fără sentimente. Energiile îi favorizează pe cei încrezători, disciplinați, responsabili. Este o zi bună pentru a organiza întâlniri și ședințe, pentru a face strategii și planuri de viitor. Energiile vă vor ajuta să construiți relații cu colegii și partenerii.

Începeți o viață nouă în această zi de luni - începeți un nou loc de muncă, începeți un proiect, începeți o afacere. Nu este o idee bună să plecați într-o călătorie lungă și să vizitați medici și spitale.

Energiile zilei sunt, de asemenea, bune pentru rezolvarea problemelor interpersonale - rezolvarea conflictelor, reconcilieri reușite și despărțiri ușoare. Astfel de combinații sunt rare pentru această lună ianuarie, așa că profită de darul energetic și rezolvă-ți problemele de relație.

Persoanele din zodia Șobolan ar trebui să fie prudente luni și să evite pe cât posibil mișcările bruște și reacțiile emoționale.

 

Horoscop chinezesc săptămânal: Marți, 18 ianuarie


Marți, spre deosebire de luni, nu ne-a pregătit niciun cadou, cu excepția energiei de distrugere a tuturor planurilor. Este o zi de triumf a energiilor Yin de Pământ și Yin de Metal. Iar Capra zilei se ciocnește cu bivolul anului și al lunii.

Zilele de coliziuni directe în bazar sunt denumite în mod obișnuit "zile de distrugere", în timpul cărora este recomandabil să se evite toate afacerile importante. Marți, planurile tale pot fi perturbate și poți pierde timp și bani.

De nicăieri, vor apărea respingeri, obstacole și greșeli. Pentru a evita acest lucru, nu întreprindeți nicio acțiune proactivă, indiferent ce implică aceasta. Cea mai bună strategie este să te lași purtat de fluxul de energii și să te angajezi într-o rutină.

Ziua este deosebit de nefavorabilă pentru cei care nu beneficiază de energiile de Metal și Pământ, precum și pentru bivoli și Capre. Persoanele cu aceste semne în hartă ar trebui să fie deosebit de atente și prudente și să-și modereze activitățile profesionale și personale.

Horoscop chinezesc săptămânal: Miercuri, 19 ianuarie 

 

Ziua de miercuri va adăuga activitate în viață, dar nu neapărat de natură pozitivă. O zi de incertitudine, de potențial conflict și de intemperanță emoțională.

Lucrurile importante nu ar trebui să fie planificate pentru miercuri. Mai ales nunțile și călătoriile. Nu ar trebui nici să vă implicați în activități riscante și sporturi extreme.

Pentru a recicla energiile nefavorabile ale zilei, fă-ți un cadou emoțional  - ascultă muzică bună, urmărește un film bun, mergi la teatru sau măcar la karaoke.

Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care au Tigru în hartă. Irascibilitatea vă poate scăpa de sub control astăzi.

 

Horoscop chinezesc săptămânal: Joi, 20 ianuarie

 


Ziua de joi va fi o ocazie de a ne revanșa pentru toate zilele nefavorabile anterioare. Energiile zilei sunt interpretate ca fiind extrem de pozitive și favorabile pentru majoritatea activităților.

Planificați ziua de joi pentru tot ceea ce ține de afaceri, construcții, renovări, mutări și călătorii. Este bine să cumperi proprietăți și să pleci pentru un nou loc de muncă. Nu începeți nicio dispută juridică sau litigiu.

Dacă trebuie să mergeți la medic, faceți-o joi - într-o lună ianuarie nu foarte favorabilă, este una dintre datele potrivite pentru a merge la medic și a începe tratamentul. Este, de asemenea, o zi bună pentru întâlniri.

Persoanele din zodia Iepurelui s-ar putea să se simtă în derivă joi. Sfatul pentru aceștia este să nu își programeze afacerile importante în ziua de joi.

 

Horoscop chinezesc săptămânal: Vineri, 21 ianuarie

 


Ziua de vineri va continua tendința favorabilă de joi. Ziua este bună pentru majoritatea începuturilor, cu excepția vizitelor la medic.

Câinele, semnul Pământului Yang, este foarte economic și rezistent. Arborele Yang este elementul dezvoltării, al încrederii și al încăpățânării. Combinația acestor energii este potrivită pentru lucruri legate de creștere și dezvoltare, de exemplu, începerea unui loc de muncă și învățarea.

Ziua de vineri poate aduce și recompense pentru muncă, premii și semne de recunoaștere. Ziua este bună pentru a colecta datorii și a cere ajutor. Programați vineri întâlniri cu potențiali sponsori și binefăcători, pentru a vă spori șansele de a obține sprijinul dorit.

Nu este o zi deosebit de bună pentru oamenii Dragonului. Sistemul lor nervos va fi deosebit de stresat vineri.

 

Horoscop chinezesc săptămânal: Sâmbătă, 22 ianuarie 2022

 


Sâmbăta este o zi excelentă pentru a începe lucruri noi. Este deosebit de propice pentru a rezolva tot felul de probleme personale.

Sâmbăta merită planificate întâlniri, întâlniri, înnoptări de casă și călătorii. Semnul Yin al Apei, care este, de asemenea, elementul comunicării și al comunicării, este responsabil pentru acest lucru. Arborele Yin este elementul ierbii și al florilor, care promovează creșterea și dezvoltarea. Acesta favorizează învățarea, experimentarea și activitatea socială.

Nu ezitați să planificați nunți, recepții și prezentări pentru sâmbătă. Afacerile de investiții și contractele de înființare a afacerilor sunt favorabile. Dacă intenționezi să înveți, începe-ți studiile pe 22 ianuarie - energiile te vor ajuta pe parcurs.

Ziua va părea contradictorie pentru cei care au un Șarpe în hartă. Ar trebui să fie cât mai atenți la ceea ce spun - există riscul unei certuri cu o persoană importantă.

 

Horoscop chinezesc săptămânal: Duminică, 23 ianuarie 2022

 


Duminica este o zi liberă obișnuită. Energiile zilei stau pe loc, îndemnându-vă să lăsați afacerile în pace și să treceți la odihnă.

Bazzi recomandă cu tărie să nu mergeți la doctor duminică și să nu planificați întâlniri și întâlniri fatidice. Cea mai bună strategie pentru ziua de duminică este distracția liniștită în familie și vizionarea serialului preferat.

Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care au un Cal în hartă. Călăreți, moderați-vă activitatea frenetică obișnuită, nu faceți chefuri extreme și lăsați-vă să vă relaxați pe canapeaua confortabilă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel