Horoscop chinezesc, săptămâna 8-14 noiembrie 2021: Iepurii, șanse mari de câștig la jocuri de noroc. Șerpii vor avea parte de certuri și războaie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămâna 8-14 noiembrie 2021: Iepurii, șanse mari de câștig la jocuri de noroc. Șerpii vor avea parte de certuri și războaie
Horoscop chinezesc săptămâna 8-14 noiembrie 2021: Iepurii, șanse mari de câștig la jocuri de noroc. Șerpii vor avea parte de certuri și războaie

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Prognoza astrologică pentru următoarele șapte zile.

Tendințele generale din această săptămână sunt bune și indică economii, capacitatea de a economisi, un venit mic, dar stabil. Oamenii intuitivi și creativi vor simți că este momentul să acționeze, în timp ce alții se vor lăsa purtați de val, fără să se îngrijoreze de problemele din viața lor.

Persoanele căsătorite își vor consolida căsnicia, dacă își găsesc un nou obiectiv comun, o afacere comună, construirea unei case sau creșterea unui copil.

Dacă nu știi ce semn ești în horoscopul chinezesc, verifică acum care este acesta: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

 

Horoscop chinezesc, săptămâna 8-14 noiembrie 2021

 

Șobolan

Evenimente ciudate vor interveni în rutina ta zilnică, dar nu te îngrijora, mai degrabă profită de ele! Dacă suferiți de dureri de cap sau amețeli, încercați să vă odihniți mai mult și să vă feriți de griji, dar și de fructele de mare. Fiți atenți la viața de familie, nu din cauza unei posibile agresiuni exterioare, ci din cauza tendinței de a acționa greșit: nimic nu este mai dăunător pentru o relație decât mândria dumneavoastră deplasată.

Bivol

Ați putea cădea victima geloziei sau a unor intenții rele, așa că va fi important să vă păstrați calmul. Treburile casnice vor necesita din ce în ce mai mult timp și atenție. Tensiunea arterială poate crește, așa că odihniți-vă și relaxați-vă cât mai mult posibil.

Tigru

O perioadă bună pentru a termina o lucrare delicată sau pentru a scăpa de obiceiurile proaste. Săptămâna va fi foarte stresantă, fiind posibile schimbări bruște de dispoziție. Dacă nu vrei să te cerți cu prietenii tăi, evită relațiile bănești cu ei: nu împrumuta sau oferi bani.

Te-ar putea interesa și: Horoscop financiar pentru 8-14 noiembrie. Gemenii vor avea lipici la bani, iar Berbecii ar putea cădea în plasa escrocilor. Previziuni complete

 

Iepure

Într-o relație romantică, este posibil să faci greșeala de a confunda o atracție pur fizică cu ceva mult mai important și mai profund. Risc destul de ridicat de probleme respiratorii sau hepatice. Este puțin probabil să fii motivat să lupți și nu vei ști ce vrei. Dacă doriți să vă încercați norocul la jocurile de noroc, de data aceasta vă puteți asuma un risc rezonabil.

Dragon

Dacă nu vă este frică de eșec, puteți avea inițiative originale și vă puteți asuma riscuri deliberate. Ambițiile dumneavoastră profesionale vor fi răsplătite. Norocul vă va surâde în practicarea unor noi activități pentru petrecerea timpului liber.

Șarpe

Certurile și disputele vor provoca tulburări în viața de familie. Consolidarea relațiilor care vă pot aduce beneficii din punct de vedere comercial. Atenție, vei avea o dorință clară de a trăi peste posibilitățile tale și te-ai putea trezi într-un impas financiar.

Cal

Viața ta personală va fi în centrul atenției: îi vei fermeca pe cei din jur cu inteligența și farmecul tău natural. Relațiile cu copiii vor fi mai relaxate și mai calde decât de obicei. Fă-ți timp pentru odihnă, dacă vrei să eviți oboseala, care îți poate reduce acuitatea sentimentelor și moralul.

Vedeți și: Horoscop săptămâna 08-14 noiembrie 2021. Ce daruri ascund astrele pentru toate zodiile

 

Capră

Relațiile de familie vă vor provoca o oarecare iritare: veți avea tendința de a acționa autoritar și de a vă stabili propriile reguli. Intuiția va juca un rol important și vă va permite să vă dezvoltați foarte constructiv din punct de vedere profesional. Este un moment bun pentru a începe să faci sport.

Maimuță

Relațiile tale cu membrii sexului opus vor fi colorate de romantism, sunt posibile întâlniri foarte plăcute. Proiectele dumneavoastră vor începe să prindă contur, dar nu vă grăbiți, pentru a nu strica ceea ce ați făcut deja. Sunt probabile dureri de cap, care ar putea fi cauzate de o mică suprasolicitare, așa că rămâneți calm și dormiți bine.

Cocoș

Alături de prietenii apropiați vei găsi alinare și simpatie, ceea ce va da din nou vieții culorile ei frumoase și vei avea poftă de viață. Veți putea încheia afaceri profitabile, iar întârzierile mărunte care v-au deranjat vor fi uitate. Nu-i judecați prea repede pe cei din jurul vostru, încercați să fiți sincer cu voi înșivă și îngăduitor cu ceilalți.

Câine

Ar putea apărea dificultăți din punct de vedere juridic, așa că ar trebui să evitați situațiile în care există riscul unui conflict. Evitați suprasolicitarea, efortul excesiv și nopțile nedormite. Subestimându-i pe ceilalți vei face pur și simplu ceea ce vrei tu, fără să iei în considerare părerile celor din jur, dar, în cele din urmă, nu vei obține decât neînțelegeri și poate chiar ostilitate!

Mistreț/Porc

Relațiile de familie pot fi o sursă de frustrări grave pentru dumneavoastră. Disputele cu familia apropiată se pot transforma în certuri, așa că mulțumiți-vă cu tăcerea: situația se va îndulci în viitorul apropiat. Fiți realist din punct de vedere financiar și nu vă lansați în aventuri nechibzuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel