Horoscop săptămâna 08-14 noiembrie 2021. Ce daruri ascund astrele pentru toate zodiile

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop 16 septembrie. Ce ne-au pregătit astrele pentru acest sfârșit de săptămână - Previziuni complete
Horoscop 16 septembrie. Ce ne-au pregătit astrele pentru acest sfârșit de săptămână - Previziuni complete

Descoperă darurile astrelor pentru toate zodiile pentru săptămâna 08-14 noiembrie 2021. 

Horoscop săptămâna 08-14 noiembrie 2021. Ce daruri ascund astrele pentru toate zodiile  Energia lunii noiembrie este senzațională, iar un nou portal spiritual se deschide în această perioadă. Absolut toate zodiile primesc o zonă fantastică de energie. 

Berbec

Exprimă-ți cu încredere cele mai profunde sentimente în următoarea săptămână, deoarece Mercur (care și-a prelungit călătoria prin Balanță) intră în cele din urmă în Scorpion și în a opta ta casă a intensității și a energiilor contopite. Ți-ai dorit să te apropii de o anumită persoană din viața ta? Nu mai fi timid și fă un efort real pentru a duce această relație la nivelul următor. Cerul de duminică vă oferă un impuls de energie expansivă, deoarece Luna formează o aliniere încurajatoare cu Jupiter, care se mișcă liber.

Taur

Taurii ar putea fi implicați în conversații dificile în perioada 08-14 noiembrie, pe măsură ce expresivul Mercur trece prin Scorpion și prin a șaptea ta casă a parteneriatelor. Dacă au apărut tensiuni în cuplu sau într-o relație de prietenie, găsește un moment pentru a trage această persoană deoparte pentru o discuție sinceră. Dar rezistați tentației de a o presa pe cealaltă persoană cu perspectiva dumneavoastră.

Dacă reușești să te concentrezi suficient, ai putea sărbători în curând acea promovare la locul de muncă, lansarea unui proiect sau chiar o schimbare de carieră.

Gemeni

Gata cu amânările, Gemeni! Organizează-ți viața în următoarele trei săptămâni, deoarece guvernatorul tău, Mercur, alunecă prin a șasea ta casă a structurii și a bunăstării până pe 24 noiembrie. E momentul să aruncați orice obiecte inutile de prin casă, fie că vorbim de haine vechi, hârtii sau dispozitive învechite. Puneți totul la locul lui și cumpărați orice sistem de depozitare necesar. Cu puțină muncă, veți fi în ritm productiv în cel mai scurt timp! Hartă stelară îți sporește empatia, permițându-ți să-ți exploatezi latura generoasă.

Rac

Aveți suficientă carismă încât să mai dați și altora. Mercur cel sociabil își începe periplul de trei săptămâni prin Scorpion și prin a cincea casă a exprimării de sine și a pasiunii. Personalitatea ta sclipitoare va fi irezistibilă pentru toți cei pe care îi întâlnești, Încercați să lansați un proiect personal? Acesta este un moment ideal pentru a începe să puneți bazele. Bunăstarea ocupă un loc central în viața dumneavoastră duminică, deoarece o aliniere motivantă dintre Lună și Jupiter vă încurajează să vă reporniți rutinele.

Leu

E momentul schimbării! Dacă ți-ai dorit să îți reamenajezi casa, următoarele trei săptămâni ar putea scoate la iveală designerul interior din tine, deoarece grijuliul Mercur alunecă prin pătrunzătorul Scorpion și prin a patra ta casă, cea a casei și a familiei, până pe 24 noiembrie. Ce modificări ți-ai dorit să faci? Rearanjează-ți mobila, desemnează-ți spațiul cu plante noi și reorganizează-ți biroul de acasă. Dacă v-ați gândit să vă mutați, acesta este momentul ideal pentru a începe să căutați o casă. Dragostea și imaginația fac perechea perfectă duminică, datorită unei alinieri pasionale dintre Lună și Jupiter.

Fecioară

Latura ta socială primește un impuls sâmbătă, când guvernatorul tău planetar, gânditorul Mercur, se îndreaptă spre a treia ta casă a expresiei și comunicării. Scoate-ți proiectul personal de la naftalină și adună-ți prietenii pentru niște activități de grup inspirate artistic. Ai probleme în a aborda o anumită sarcină pe cont propriu? Cheamă ajutoare, colaborarea creativă ar putea fi cheia succesului. Dacă vă simțiți copleșit de emoții, acordați-vă un moment de liniște O baie cu uleiuri esențiale sau o plimbare meditativă prin parcul preferat ar putea fi exact ceea ce vă trebuie pentru a vă reîncărca bateriile.

Horoscop săptămâna 08-14 noiembrie 2021

 

Balanță

Balanțelor, scoate-ți documentul Excel, pentru că este timpul să vă puneți în evidență bugetul personal. Să analizezi finanțele tale poate părea o corvoadă nu prea plăcută, dar alinierea astrelor de sâmbătă îți dau imboldul de care ai nevoie pentru a o face, pe măsură ce Mercur cerebral își încheie vizita prelungită în Balanță și trece în Scorpion, activând a doua ta casă a muncii, a banilor și a securității. Următoarele trei săptămâni reprezintă ocazia perfectă pentru a-ți consolida contul de economii și pentru a reduce orice cheltuieli excesive.

Scorpion

E momentul să pășești în lumina reflectoarelor! Lumea este pregătită pentru atitudinea ta de vedetă, așa că oferă-le oamenilor ceea ce își doresc. Expresivul Mercur își face călătoria anuală prin semnul tău pentru următoarele trei săptămâni. Nu uita: eforturile tale impresionante ar putea avea de fapt un impact pozitiv asupra lumii. Nu este momentul să fii timid! Rămâi alături de cei mai apropiați în această duminică, căci astrele te încurajează să te cuibărești în sânul familiei. Bonus: Petrecând timp acasă, veți economisi bani! Finanțele sunt, de asemenea, în centrul atenției în timpul acestui tranzit, așa că gândește-te la modalități de a-ți crește veniturile. 

Săgetător

Curăță-ți viața de energia toxică a celor din jur. Nu ai timp pentru persoanele care te trag în jos, mai ales în următoarele trei săptămâni. Mercur își începe odiseea prin Scorpion, activându-ți a douăsprezecea casă a concluziilor de vindecare și a odihnei. Luați măsuri pentru a rezolva probleme dureroase sau pentru a pune la punct sarcinile neterminate. Aveți o idee sau un proiect de lansat? Planificați exact ceea ce vreți să spuneți, apoi uimiți-vă audiența. Puterea dumneavoastră de convingere la maxim, așa că profitați de această putere.

Capricorn

Lucrați cu oamenii, nu împotriva lor! În loc să fiți dușmanul unui coleg, ați putea să-l faceți de fapt colaborator al dumneavoastră. Unirea forțelor va fi mult mai productivă decât lupta împotriva celorlalți. Începând de sâmbătă, Mercur trece în zig-zag prin a unsprezecea ta casă a eforturilor de grup, până pe 24 noiembrie. Este o perioadă potrivită să formezi alianțe și să privești cum zboară scânteile creative. Luați măsuri pentru a aduce o mai mare stabilitate în viața dumneavoastră financiară sub alinierea Lună-Jupiter. Începeți cu bugetul personal, unde ați putea să reduceți cheltuielile.

Vărsător

Nu există scurtături, Vărsătorule, mai ales când vine vorba de oportunități de învățare. Nu există "a le ști pe toate", indiferent cât de mult succes ai avea în domeniul tău. Concentrează-te pe modalitățile prin care îți poți extinde cunoștințele profesionale, pe măsură ce Mercur cel cerebral urcă în zona ta de carieră în următoarele trei săptămâni. O să depreinzi un nou set de abilități. În săptămâna 08-14 noiembrie 2021, nivelul de energie pozitivă va fi la maximul, iar vibrațiile vor fi percepute de toți cei din jurul tău.

Pești

Privește spre noi frontiere în următoarea săptămână, deoarece Mercur, pătrunzător, plutește casa nouă, în căutare de senzații tari, până pe 24 noiembrie. Ieșiți din obiceiurile și rutinele tipice în timpul acestui tranzit și porniți în aventuri ieșite din comun. Aveți încredere în instinctul dumneavoastră, deoarece Luna în Săgetător formează o aliniere încurajatoare cu generosul Jupiter. Instinctele tale te vor conduce spre succes, mai ales când vine vorba de implicarea colegilor. Ești responsabil de moralul pozitiv din rândul echipei tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel