Horoscop Chinezesc 2-8 august. Perioadă extrem de stresantă pentru Tigrii și Maimuțe: „Dezechilibru, conflict și probabilitatea de a se răni“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop Chinezesc 2-8 august. Perioadă extrem de stresantă pentru Tigrii și Maimuțe: „Dezechilibru, conflict și probabilitatea de a se răni“
Horoscop Chinezesc 2-8 august. Perioadă extrem de stresantă pentru Tigrii și Maimuțe: „Dezechilibru, conflict și probabilitatea de a se răni“

Prima săptămână din august nu va fi ușoară pentru mulți, dar se anunță și lucruri care se vor îmbunătăți neașteptat. Care este cel mai bun mod de a profita de următoarele șapte zile, vedeți în cele ce urmează în previziunile Horoscopului Chinezesc pentru perioada 2-8 august.

Săptămâna care urmează este o perioadă de schimbări de energii. Luna Caprei încăpățânate și lente va face loc lunii Maimuței. Aceasta se întâmplă în după-amiaza zilei de 7 august. Maimuța, care va „conduce balul“ până pe 7 septembrie, este Metalul Yang în metafizica chineză, iar Metalul înseamnă putere, ordine și disciplină.

Maimuța în acest an vine înflăcărată. Focul topește Metalul, îl face mai moale și mai maleabil, iar acest lucru ne dă speranța că eventualele ciocniri cu autoritatea în luna august nu ar trebui să fie prea dureroase pentru noi - focul va înmuia manifestările Metalului.

Pe măsură ce Capra pleacă, ia cu ea conflictul cu semnul anului - Bivolul. A dispărut conflictul - a dispărut rezistența, întârzierile în afaceri și fondul emoțional accentuat. Începând cu 7 august, lucrurile ar trebui să se îmbunătățească treptat. Odată cu trecerea lunii Caprei, influența energiei Pământului se diminuează. Cei care au mult Pământ în harta lor se vor simți mai bine.

Vezi și: Horoscop rune 2 - 8 august. Mihai Voropchievici: "Leul este pe o pojghiţă de gheaţă subţire. Fecioară: Ţi-ai făcut bagajele?"

Perioadă extrem de stresantă pentru Tigrii și Maimuțe

 

Totuși, pentru că Maimuța este un semn de Metal, nu vă așteptați ca pandemia să se stingă în august. Metalul controlează plămânii, iar în august (și o parte din septembrie) sistemul respirator va fi în continuare în pericol. Mai ales că și noi avem un an "rece" și metalic.

În luna Maimuței, persoanele din zodia Tigrului vor fi deosebit de sensibile la stres. Ciocnirea dintre Tigru și Maimuță dă naștere unei emoționalități accentuate, dezechilibrului, conflictului și probabilității de a se răni. S-ar putea să aveți conflicte și la locul de muncă și aveți grijă și la cuvintele adresate partenerului, s-ar putea să intrați într-o ceartă serioasă și de durată.

Vezi și: Horoscop săptămânal 1 - 7 august 2021. Sume mari îți trec prin mâini, Capricorn! Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc 2-8 august

 

Luni, 2 august. 


Combinația de energii a zilei este strălucitoare la prima vedere - există Foc, Apă, Metal, Lemn și Pământ de diferite temperaturi, dar de fapt acest buchet energetic nu se referă la absolut nimic. Forțele divergente se echilibrează reciproc și, ca urmare, energia din această zi nu duce nicăieri. Prin urmare, nu este o idee bună să planificați nimic important pentru această zi de luni. Acest lucru este valabil mai ales în chestiuni legate de sănătate.

Este ideală pentru o zi de rutină - planificare leneșă, acumularea de e-mailuri, analiza emoțiilor, a amintirilor și a viselor.

Persoanele cu un Șobolan în hartă se pot simți vulnerabile din punct de vedere emoțional în această zi imobilă.

Marți, 3 august. 


Și pentru ziua de marți este bine să nu planificați nicio afacere de la care să așteptați un rezultat mare. Prezența duală a semnului Caprei în harta zilei va face ca ciocnirea cu simbolul anului - Bivolul - să fie mai pronunțată, iar procesele vor decurge cu mai multă dificultate.

Marțea aceasta are sens să adopți o abordare pas cu pas pentru a-ți planifica calea spre succes, să-ți numeri câștigurile viitoare și să te uiți la filme care te motivează să câștigi.

Dacă se apropie afaceri importante, ar putea fi util să începeți să căutați cumpărători/vânzători. Cumpărăturile sunt bune - ați putea face economii bune la promoții și reduceri.

Nu este o zi bună pentru cei care au un Bivol în hartă.

Miercuri, 4 august. 

 

O zi bună pentru activități active, mai ales pentru curățenie generală, curățarea molozului, repararea sau ruperea unor relații.

Cei care au luat în greutate în exces în luna Caprei pot începe să scape de ea - dietele și detoxifierile începute în această miercuri vor fi deosebit de eficiente. De asemenea, este bine să se manifeste renunțarea la obiceiurile proaste și să se înceapă un curs de psihoterapie personală.

Miercurea aceasta este una dintre cele mai bune zile ale lunii pentru a rezolva probleme dificile din viața personală. Energiile zilei lucrează pentru înțelegere reciprocă, blândețe și empatie.

Ziua nu este foarte nefavorabilă pentru persoanele cu Maimuța în hartă.

Joi, 5 august. 


O zi excelentă pentru activitatea de afaceri. Merită să începeți noi proiecte, să deschideți noi afaceri și să vă realizați cele mai nebunești vise.

Dar există o nuanță. Tot ceea ce faceți în această joi va crește în cantitate. Acest lucru este valabil atât pentru cei buni, cât și pentru cei răi. Așadar, gândește-te de cinci ori dacă ar trebui să iei împrumuturi, să-ți iei angajamente sau să te cerți cu cineva pe 5 august.

Persoanele cu Iepurele în hartă s-ar putea simți deosebit de inconfortabil joi.

Vineri, 6 august.


Ultima zi a lunii Caprei. Va exista un sentiment de lipsă de energie, letargie și de "atârnare" între cer și pământ.

Persoanele cu mult Pământ în hartă pot simți un val de gânduri depresive și nesiguranță. Există riscul ca în această vineri să vă confruntați cu resentimente accentuate și insensibilitate din partea prietenilor, familiei și colegilor de serviciu.

Cea mai bună strategie este să renunți la gânduri și să plutești în voia valurilor de energie. Ai grijă de sănătatea ta, fă-ți un masaj și oferă-ți corpului și minții tale o odihnă leneșă.

Cei mai vulnerabili în această zi se vor simți persoanele din zodia Dragon.

Sâmbătă, 7 august. 


O zi de schimbare a anotimpurilor. Capra domină energiile lunii până la prânz, iar Maimuța preia tronul după-amiaza. Energiile zilei sunt stabile și echilibrate. Acest lucru face ca afacerile riscante să nu fie profitabile.

Cele mai bune activități pentru sâmbătă sunt treburile casnice, socializarea cu prietenii și dobândirea de noi cunoștințe. Nu este o idee bună să te lansezi într-un proiect pe termen lung sau competitiv sau să începi să renovezi sau să construiești o casă. A începe o dietă sau a renunța la obiceiurile proaste nu este o idee bună.

Persoanele din zodia Șarpelui se vor simți instabile.

Duminică, 8 august. 

 

Combinația dintre energiile Pământului Yang și ale Șobolanului dă naștere la o mare explozie de emoții care se pot dovedi incontrolabile.

Stimulentul de energie poate fi folosit pentru a începe noi proiecte de lungă durată. Este o idee bună să joci o nuntă, să cumperi o proprietate scumpă, să semnezi documente sau să negociezi parteneriate de afaceri într-o astfel de zi. Dar toate aceste recomandări sunt valabile pentru cărțile stabile din punct de vedere energetic.

Dacă simțiți atmosfera instabilă în jurul vostru, nu vă implicați în decizii importante și amânați-le pentru perioade mai calme.

Cei mai vulnerabili emoțional în această situație ar putea fi persoanele care au un Cal în hartă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel