Horoscop. Cele mai seducătoare femei ale zodiacului

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Topul celor mai seducătoare femei din zodiac începe cu nativele din Fecioară. Nimeni nu are nicio șansă în fața lor și e aproape imposibil ca bărbații să le reziste. 

Acesta este un top 5 al celor mai mai seducătoare femei din horoscop. 

 

 5. Gemeni

Nativele din Gemeni caută partenerul ideal, dar și experiențe sexuale perfecte. Ele se folosesc de toate metodele pentru ajunge acolo unde își doresc și să își înnebunescă partenerul. Sunt conștiente de șarmul lor irezistibil, spontane și mereu gata de acțiune. Acest lucru  îi înnebunește pe bărbați. 

 

4. Scorpion

Nativa din Scorpion este inabordabilă în primele momente,  Apoi, se înconjoară de o aura de mister, care o ajută să trezească interesul partenerului. În cele din urmă, nativa ajunge să flirteze și să seducă folosindu-se de orice armă. Ea adoră provocările și îl va face pe bărbat să treacă prin senzații nebănuite.

 

3. Rac

Partenerii nativelor din Rac se simt doriți în orice clipă. Femeile adoră să facă acest lucru. Ele pun accent pe atenție și le oferă celor pe care îi doresc emoții intense. Se folosesc de limbajul trupului și de declarațiile sincere, iar în acest mod se transformă într-un drog față de bărbatul pe care îl doresc. 

 

2. Capricorn

Când vine vorba de iubire și relații, nativele din Capricorn nu se joacă. Ele spun încă de la început care sunt adevăratele lor intenții și adoră să flirteze  cu potențialii lor parteneri. Sunt conștiente de șarmul pe care îl dețin și controlează jocul seducției fără să folosească vulgarități. 

 

1. Fecioara

Nativele din Fecioară au șar, sunt inteligente, perfecționiste și  seducătoare. Ele vor perfecțiunea în iubire și se folosesc de tot ceea ce au pentru a reuși.  Vorbesc foarte bine și reușesc să înnebunească prin vorbe, dar și prin priviri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel