Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022. Pești, săptămâna să înceapă bine pe frontul veniturilor, al muncii și al carierei. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022  / Foto: Unsplash
Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022 / Foto: Unsplash

Horoscopul Banilor și Finanțelor analizează situația ta financiară actuală și te ajută să te ghidezi în direcția cea bună. Află ce spune semnul tău solar despre banii și finanțele actuale. Găsește-ți Semnul solar din lista de mai jos pentru a vedea Horoscopul tău pentru săptămâna 5 septembrie - 11 septembrie 2022.

Berbec. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Plecarea Lunii din sectorul tău financiar în weekend îți permite să intri în noua săptămână cu instinctul și imaginația financiară alimentate din start. Accentul se va muta din nou pe partea de venituri financiare, datorită revenirii Lunii în sectorul tău de carieră chiar în momentul în care trecem la noua săptămână. Uranus a revenit cu un aspect prietenos care nu numai că vă ascute instinctele profesionale, dar vă oferă o lectură a schimbării de accent pe frontul veniturilor.

Cu toate acestea, revenirea lui Venus în sectorul tău de muncă este cea care mută cu adevărat accentul pe partea de venituri, planeta banilor alimentându-ți încrederea în muncă, pentru a atrage oportunități și pentru a direcționa lucrurile într-o direcție bună, în timp ce începi săptămâna cu dreptul.


Taur. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


În timp ce Luna tocmai a părăsit sectorul tău financiar pe măsură ce ne îndreptăm spre noua săptămână, acest lucru va asigura că instinctele și imaginația ta financiară sunt alimentate și că ești implicat emoțional și intuitiv încă de la început. Ar putea exista unele tensiuni financiare la momentul respectiv, dar, ca planetă războinică a cosmosului, acest lucru vă poate aprinde spiritul războinic și competitiv.

Acesta este un lucru pe care îl puteți valorifica atunci când Luna se întoarce miercuri în sectorul carierei dvs. Pe lângă faptul că vă alimentează instinctele profesionale în inima săptămânii de lucru, un aspect prietenos cu Marte și cu Mercur, în ultimele sale zile de mișcare directă în sectorul dvs. de muncă, va aduce lucrurile la un loc pe fronturile veniturilor, muncii și carierei.

Vezi și: Horoscop zilnic 6 septembrie 2022 pentru toate zodiile. Nativul care marți va fi răsplătit de astre. Previziuni complete


Gemeni. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Când Venus a părăsit luna trecută sectorul tău de venituri, acest lucru ar fi putut pune capăt întregii activități planetare pe partea de venituri a liniei financiare pentru anul în curs. Însă, după luni petrecute construind o alianță cu forțele de pe fronturile de lucru și de carieră, acest lucru le-a lăsat cu un sens lucrativ al direcției.

Orice se va întâmpla pe plan profesional vă va oferi un acces mai bun la potențialul de venit neexploatat. De aceea, Luna Plină de sâmbătă în sectorul tău de carieră ar putea galvaniza lucrurile pe fronturile veniturilor, muncii și carierei. Între timp, la începutul săptămânii, Luna face o vizită mai neobișnuită în sectorul tău financiar. Pe lângă faptul că vă alimentează instinctele financiare și imaginația, pe măsură ce Luna trece există șansa de a vă implica mai mult din punct de vedere emoțional și intuitiv.


Rac. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Plecarea lui Venus din sectorul tău de venituri, luni, ar trebui să pună capăt întregii activități planetare pe partea de venituri pentru acest an. În schimb, planeta pitică Ceres rămâne în continuare profundă în nevoile și prioritățile tale de venituri din ultimii patru ani urmând să-și urmeze cursul abia la sfârșitul lunii.

Ceres este mai puțin concentrată asupra banilor în sine, ceea ce face ca aceasta să fie mai puțin o amenințare sau mai puțin o concurență pentru încrederea în creștere de cealaltă parte a liniei financiare. Veți obține o lectură mai bună în acest sens atunci când Luna se va întoarce în sectorul dvs. financiar de miercuri până vineri, lucru care vă poate alimenta instinctele financiare și imaginația, permițându-vă în același timp să vă implicați mai mult din punct de vedere emoțional și intuitiv. 

Vezi și: Horoscop special. Zodiile care își ascund trecutul: „Apele liniştite sunt cele mai periculoase“

 

Leu. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Luna tocmai a revenit în sectorul tău de muncă, pe măsură ce intrăm în noua săptămână, iar momentul nu putea fi mai bun. În timp ce acest lucru ar fi întotdeauna un avantaj din punct de vedere profesional, oferindu-ți de la început o lectură intuitivă a problemelor legate de muncă și de job, revenirea lui Venus în sectorul tău de venituri, câteva ore mai târziu, este cea care face ca momentul să fie și mai favorabil.

Pe măsură ce Luna trece prin ea se va alinia cu Pluton, dar va forma și un aspect prietenos cu Soarele pe partea de venituri și cu Uranus pe partea de carieră. Acest lucru nu numai că începe săptămâna cu un start bun pe frontul veniturilor, al muncii și al carierei, dar acest lucru dă din start un impuls la ceea ce pot fi cele mai profitabile săptămâni din orice an.


Fecioară. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


În weekend, Mercur, aflat încă în primele săptămâni în sectorul tău de venituri, s-a ciocnit cu Jupiter în sectorul tău financiar. Planetele care încep să se întoarcă în sectorul tău de venituri în această perioadă în fiecare an se vor lovi întotdeauna de planeta pitică Eris, care, timp de decenii, a menținut accentul pe cealaltă parte a sectorului financiar.

Aceasta este o șansă de a stabili niște reguli de bază, deoarece, pentru prima dată în fiecare an, trebuie să echilibrezi banii care intră și banii care ies. Cu Jupiter deja în mișcare retrogradă și cu Mercur întorcându-se retrograd în sectorul tău de venituri sâmbătă, planetele de pe ambele părți ale sectorului financiar își vor reface pașii, cu ușile deschise către trecut, a doua șansă, venituri neexploatate și potențial financiar.

Vezi și: Horoscop RUNE 5-11 septembrie 2022, cu Mihai Voropchievici: Gemenii primesc bani; Scorpionul, învingător pe toate planurile


Balanță. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


În timp ce Luna a părăsit sectorul tău de venituri în weekend, acest lucru îți permite să începi săptămâna cu un nas ascuțit pentru bani, un simț lucrativ al direcției și un nou sentiment de încredere pe frontul veniturilor și al locurilor de muncă. Așa cum se întâmplă la fiecare vizită lunară, împreună cu alinierea cu Nodul Sud, aici Luna va intra într-un aspect prietenos cu ambele planete din sectorul tău de muncă.

Între timp, săptămâna începe cu Luna într-un aspect prietenos cu Uranus, pentru prima dată de când acesta a devenit retrograd în sectorul tău financiar și de când Marte a plecat. Acesta este un lucru care îți poate alimenta oricând încrederea, instinctele și imaginația în domeniul financiar.


Scorpion. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


În timp ce Luna tocmai a părăsit sectorul tău de venituri în momentul în care intri în noua săptămână, acest lucru ar fi întotdeauna un avantaj, oferindu-ți un nas ascuțit pentru bani. Cu toate acestea, avantajul merge dincolo de asta, revenirea Lunii în weekend venind la timp pentru a profita la maximum de ultimele zile ale lui Venus în sectorul tău de carieră și de misiunea ei de a-ți alimenta încrederea profesională, de a atrage oportunități și de a orienta lucrurile într-o direcție bună.

Luna a format un aspect prietenos cu Venus înainte de plecare, dar și cu planetele de pe frontul muncii. Acest lucru nu numai că face ca săptămâna să înceapă bine pe frontul veniturilor, al muncii și al carierei, dar poate pregăti terenul pentru luna următoare. În lipsa unei activități planetare în sectorul veniturilor tale, momentul ar putea avea implicații pe termen lung.

Vezi și: Horoscop special. Zodiile care nu își acordă locul pe care îl merită: Își subestimează propriile merite sau se autosabotează


Săgetător. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Faptul că Luna se află în sectorul tău de venituri de luni până miercuri este un avantaj, ascuțindu-ți nasul pentru bani și acționând ca un declanșator în primele zile ale noii săptămâni de lucru. Cu toate acestea, ar putea avea implicații pe termen lung, Luna revenind cu doar câteva ore înainte ca Venus, planeta banilor, să revină luni în sectorul tău de carieră.

Cum Venus a revenit pentru a vă alimenta încrederea în locul de muncă, pentru a atrage oportunități, momentul nu putea fi mai bun. Aceasta este singura vizită a Lunii în timp ce Soarele se află în sectorul tău de muncă și, ca întotdeauna, dar se va conecta și cu planetele de pe fronturile veniturilor și carierei. 

 

Capricorn. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Când Venus părăsește luni sectorul tău financiar, se termină concentrarea anuală asupra problemelor cu banii. În ultimele luni, Soarele și Mercur au trecut prin această zonă, punând accentul pe chestiunile legate de bani. Pe măsură ce a trecut, Venus s-a concentrat mai mult pe alimentarea încrederii tale financiare, actualizându-ți așteptările și lucrând pentru a transforma dorințele financiare în realitate.

Planeta Ceres va rămâne până la sfârșitul lunii, dar ea este mai puțin concentrată pe bani și mai mult pe nevoile și prioritățile tale financiare din ultimii patru ani. Odată cu dispariția lui Venus, acest lucru va pune mult mai mult accent pe Saturn, aflat acum în ultima sa lună întreagă în mișcare retrogradă în sectorul tău de venituri și cu un sprijin tot mai mare din partea planetelor pe frontul muncii și al carierei.


Vărsător. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Pentru început, problemele legate de bani sunt cele care primesc un impuls atunci când luni Venus, planeta banilor se alătură Soarelui în sectorul tău financiar. În timp ce Soarele se concentrează mai mult pe păstrarea realității, cerându-vă să vă țineți ochii deschiși, Venus este mai puțin concentrată pe ceea ce este posibil.

Venus lucrează pentru a vă alimenta încrederea financiară, pentru a vă actualiza așteptările și pentru a găsi modalități de a transforma dorințele financiare în realitate. Între timp, la celălalt capăt al săptămânii, Luna se va întoarce vineri în sectorul tău de venituri, începând astfel pregătirea pentru Luna Plină din weekend. Luna se va ciocni atât cu Soarele, cât și cu Venus, dar orice tensiune financiară pe care acest lucru ar putea să o creeze, se va rezolva de la sine.


Pești. Horoscop Bani: 5 septembrie - 11 septembrie 2022


Pe măsură ce intrați în noua săptămână, s-ar putea să existe unele mesaje amestecate și veți descoperi că acum sunteți mult mai vigilent, simțind că ceva se pregătește de ambele părți. În weekend, Mercur, aflat încă în primele săptămâni în sectorul tău financiar, s-a ciocnit cu Jupiter în sectorul tău de venituri.

Cu toate acestea, acest lucru a avut loc chiar în momentul în care Luna, care se deplasa prin sectorul tău de carieră, a format un aspect prietenos cu planeta norocului și a expansiunii, chiar în momentul în care Venus, planeta banilor, se pregătește să părăsească luni sectorul tău de muncă.

Acest lucru face ca săptămâna să înceapă bine pe frontul veniturilor, al muncii și al carierei, facilitând transformarea oricărei tensiuni financiare în motivație. Cu toate acestea, Mercur lucrează în continuare pentru a menține accentul pe situația ta financiară și pe chestiunile legate de bani, iar virajul său retrograd de sâmbătă îți oferă chiar șansa de a te întoarce pe urmele tale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel