Horoscop amoros. Aceste zodii au mereu noroc în dragoste

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop amoros. Aceste zodii au mereu noroc în dragoste
Horoscop amoros. Aceste zodii au mereu noroc în dragoste

Fiecare zodie vine "la pachet" cu anumite caracteristici. Atunci când vine vorba de dragoste, unele zodii au noroc, iar altele nu. 

Horoscop amoros. Zodiile care au mereu noroc în dragoste sunt în număr de cinci. Acest aspect este influențat de așezarea planetelor pe harta natală a fiecărei zodii.

Horoscop amoros. Aceste zodii au mereu noroc în dragoste

 

Fecioara

Acești nativi pe cât sunt de raționali, tot pe atât sunt și de sentimentali. Sunt norocoși în dragoste, iar acest lucru ține și de intuiția și capacitatea lor de selecție.

Persoanele născute în zodia Fecioară au abilități extraordinare de a-și alege parteneri pe măsura gusturilor și necesităților lor. Sunt persoane foarte inteligente, pun mare preț pe detalii, sunt niște profesioniști desăvârșiți, în domeniul lor de activitate și sunt capabile să învețe din greșeli.

Capricorn

Capricornii sunt norocoși din punct de vedere sentimental și sunt atrași de persoane care au simțul umorului

Acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind unul foarte rațional. Mai exact, nativii acestei zodii sunt persoane raționale, cu capul pe umeri, stabili și foarte calculați, dar și prudenți, în același timp. Și din punct de vedere sentimental, se pare că nativii acestei zodii sunt foarte atenți, atunci când își aleg partenerul, dar sunt foarte atenți și la momentul când aleg să se implice într-o relație.

Pești

Nativii din Pești sunt foarte romantici. De asemenea, știu exact ceea ce își doresc de la viață, au instincte foarte bune și știu să-și aleagă cu grija partenerul cel mai potrivit pentru ei. Se spune că acești nativi au capacitatea de a intui ce este în sufletul celor din jur, doar privindu-i.

Peștii se numără și ei printre zodiile norocoase în dragoste.

Taur

Taurul este foarte priceput în toate, iubește arta si frumosul și din mâinile unor tauri pot ieși adevărate opere de artă.

Acest nativ are gusturi bune și în materie de dragoste. Își aleg cu grija partenerii. Nu se aruncă cu capul înainte în relații, sunt persoane cerebrale și vor lua în calcul toate aspectele pozitive sau negative ale posibilului partener, înainte de a se implica într-o relație.

Și acești nativi se pot considera norocoși în dragoste, numărându-se printre zodiile norocoase în dragoste.

Rac

Pentru nativii Rac, familia și relațiile cu cei apropiați reprezinta tot. Sunt persoane extrem de sentimentale și romantice, plini de compasiune, iubitori și foarte atenți cu persoana iubită.

De aceea, la rândul lor, așteaptă același lucru de la partener. Vor sa aibă lânga ei parteneri la fel de sensibili si iubitori, precum sunt ei. Adesea va rămâne în relații foarte bune cu foștii parteneri cu care de cele mai multe ori va păstra legătura.

Oferă tot într-o relație, iar comportamentul și atitudinea lor față de partener îi face niște persoane norocoase. Așadar se număra printre zodiile care au noroc în dragoste, potrivit Eva.ro.

horoscop-amoros-acest-zodii-au-mereu-noroc-in-dragoste

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel