Horoscop 7 februarie. Balanță, deschide-ți inima și totul va fi bine; Rac, renunță la posesivitate: Previziuni complete pentru zodii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 17 februarie. Taur, primești o veste bună. Leu, te așteaptă numeroase oportunități la muncă. Previziuni complete
Horoscop 17 februarie. Taur, primești o veste bună. Leu, te așteaptă numeroase oportunități la muncă. Previziuni complete

Vezi horoscopul de marți, 7 februarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Marți, Soarele se află în semnul Vărsătorului și pe măsură ce trece ne crește dorința de a fi cu prietenii. 

Berbec: Iubești oamenii originali și liberi, care nu pot fi catalogați. În general, nu aveți dificultăți în a vă face prieteni și relaționați cu oamenii fără prejudecăți. Cu toate acestea, trebuie să înveți că atunci când te descurci în grup trebuie să te supui voinței majorității.

Vezi și: Horoscop special februarie 2023. Schimbări mari pentru zodii: Aceste semne rămân fără bani, pierd locul de muncă sau toate economiile

Taur: Prietenii îți ating cel mai sensibil punct și ești capabil să faci mari sacrificii pentru ei. În plus, vă place să participați la petreceri unde este muzică, dans și amestec. Dar ar trebui să alegeți ca persoană de cea mai mare încredere pe cea care și-a dovedit loialitatea de nenumărate ori.

Gemeni: Îți faci mereu prieteni noi și ești de obicei cel care face prima abordare. Îți place să împărtășești aventuri eroice cu prietenii tăi, dar ar trebui să eviți persoanele prea competitive. Și nu uitați că nu puteți avea întotdeauna dreptate.

Horoscop zilnic, 7 februarie 2023: Rac, renunță la posesivitate

 

Rac: Prietenii sunt pilonul tău de bază, iar atunci când deschizi ușile inimii tale cuiva o faci pe viață. În general, casa ta este locul de întâlnire și îți întreții grupul de prieteni cu mese delicioase. Sfatul astrelor este să nu fiți atât de posesiv.

Leu: Când vine vorba de a-ți face prieteni, cauți persoane care sunt foarte spirituale și cu care te distrezi. Și de multe ori ați simțit că acel coleg de școală inseparabil sau acel vecin special era jumătatea voastră. Oferiți-i celuilalt spațiu pentru ca și el să poată vorbi despre propriile lucruri.

Fecioară: Continuați să evocați prieteniile din copilărie și atrageți adesea persoane care au nevoie de grija și atenția dumneavoastră. Acesta este un miez atât de sensibil încât, de multe ori, de teamă, închideți obloanele. Legăturile tale sunt principala ta sursă de hrană; continuă să le îngrijești mereu!

Horoscop marți, 7 februarie. Rac, renunță la posesivitate

 

Balanță: Prietenii sunt principala ta sursă de vitalitate și ai nevoie de ei așa cum plantele au nevoie de lumina soarelui. Atragi oamenii cu personalități puternice și, datorită felului tău de a fi, furi adesea lumina reflectoarelor. Deschide-ți inima și totul va fi bine.

Scorpion: Sunteți destul de selectiv cu prieteniile și considerați că legăturile superficiale sunt o pierdere de timp. Alegeți oameni foarte inteligenți și cu un mare simț critic. În plus, de obicei, te împrietenești bine cu colegii de serviciu.

Săgetător: Îți place să te înconjori de oameni sofisticați, rafinați și eleganți, care îți deschid ușile în sfera socială. Mulți dintre prietenii dumneavoastră au legătură cu lumea esteticii sau a artei. Sfatul meu este să nu vă lăsați dus de val doar de aparențe.

Horoscop zilnic, 7 februarie: Previziuni complete pentru zodii

 

Capricorn: Aveți prieteni enigmatici, cu o personalitate foarte magnetică. Vrei ca cei cu care te asociezi să te accepte cu luminile și umbrele tale și să fie dispuși să te însoțească la bine și la rău. Dar nu exagerați.

Vărsător: Te-ai născut pentru prietenie și ai tendința de a te înconjura de oameni pe cât de înțelepți, pe atât de generoși. Nimic nu vă poate entuziasma mai mult decât să plecați într-o călătorie cu un prieten sau să stați treaz până târziu în noapte filosofând. Sfatul meu este să nu încercați să vă impuneți ideile.

Pești: Pentru tine, prietenia este o onoare care trebuie meritată și câștigată. Alegeți persoane care și-au arătat sprijinul în momente cruciale. Și, în general, prietenii tăi sunt ființe pragmatice care te ajută să te pui pe drumul cel bun. Dar nu lăsați pe altcineva să vă conducă viața.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel