Horoscop 30 mai. Pești, pregătește-te pentru o etapă plină de vești bune. Balanță, vin banii. Previziuni complete

Narcis Popa |
Data publicării:

Dacă te întrebi cum va fi ziua de luni, 30 mai, suntem aici să-ți răspundem. Citește mai jos previziunile pentru prima zi a săptămânii, care va dicta tot restul lunii. La finalul știrii vei regăsi și șase numere norocoase de astăzi. 

Venus face primii pași prin zodia Taurului. Acest tranzit a început pe 28 mai și va dura până pe 22 iunie, așa că astăzi vă voi spune cum va afecta semnul dumneavoastră, așa că fiți atenți! 

Berbec: Venus te va ajuta să recunoști momentele în care ar trebui să pui un pic piciorul pe frână, să te relaxezi. Venus te va răsplăti pentru eforturile depuse. Te vei bucura de mâncare bună și de momente cu o mare încărcătură erotică. De asemenea, veți face parteneriate de afaceri foarte profitabile.

Taur: Venus, steaua ta conducătoare, îți va maximiza frumusețea, darurile și atracția ta naturală. Vei fi mai cochetă și vei folosi haine noi, coafuri și accesorii noi pentru a-ți spori farmecul. Vei putea seduce și captiva persoanele din jurul tău.

Gemeni: Îți vor veni în memorie diferite experiențe romantice pe care le-ai avut în trecut și vei aduna lecțiile sentimentale pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului. Dacă ai vreo rezoluție în așteptare în planul iubirii, lasă ca soarta să decidă singură. Ia o pauză și relaxează-te. 

Horoscop 30 mai pentru toate zodiile



Rac: In aceasta etapa vei participa la petreceri si cocktail-uri unde vei incerca delicatese rafinate si vei avea de-a face cu oameni foarte eleganti si sofisticati. Va fi foarte important ca atunci când interacționați să exersați arta diplomației. Prin prieteniile tale vei întâlni pe cineva foarte atrăgător.

Leu: Te vei întâlni cu oameni foarte glamour și influenți care te vor ajuta să-ți atingi ambițiile profesionale. Va fi foarte important să ai grijă de maniere, deoarece gradul tău de expunere va fi foarte mare. O relație romantică ar putea căpăta un statut mult mai formal.

Fecioară: În această etapă vei avea mai mult timp liber și îți vei acorda timp pentru lux și rafinament. Ai putea profita de ocazie pentru a face o excursie care vă permite să cunoașteți alte culturi, de la peisaje până la gastronomia locală Deschide ușa fericirii! 

Citește și Horoscop special: Zodiile care miros minciuna și înșelătoria de la o poștă. Nu ai nicio șansă să îi păcălești

Balanță: Vei realiza profituri considerabile prin prisma relațiilor tale de afaceri si este posibil ca cineva sa iti ofere o mostenire. La nivel de intimitate vei trăi momente de plenitudine. Utilizați arta masajului pentru a intensifica plăcerea.

Scorpion: Venus va crea un efect foarte benefic în domeniul relațiilor tale. Daca esti deja intr-o relatie, pregateste-te pentru ca vei simti ca printul sau printesa ta albastra iti va oferi ziua perfectă. Dacă ești singur, trebuie să fii foarte atent pentru că dragostea și pasiunea vor trece foarte aproape de tine.

Săgetător: Este posibil ca în această perioadă să începi un tip de dietă mai nerestrictiv și mai natural, care să-ți permită să te menții în formă într-un mod sănătos. De asemenea, va fi un moment pozitiv în zona de muncă deoarece se întrevede o bucurie. 

Capricorn: Venus te va conecta cu energia plăcerii și te va ajuta să te simți mult mai confortabil cu imaginea ta. Va fi o oportunitate bună pentru tine să investești în îmbrăcăminte sau într-o schimbare de look. La nivel sentimental vei trăi o perioadă de fericire și împlinire.

Vărsător: În sfera afectivă se va instala un curent de armonie. Veți prețui profund micile avantaje pe care le oferă viața de acasă. Un moment de relaxare sau o masă delicioasă alături de cei dragi va deveni piatra de temelie a fericirii tale.

Pești: Pregătește-te pentru o etapă plină de vești bune și schimbări interesante. Vei privi evenimentele din viața ta cu ochi buni și vei avea gânduri pe cât de inspirate, pe atât de pozitive. S-ar putea să beneficiezi de o întâlnire romantică sau o declarație de dragoste care te va marca. 


Cele 6 numere norocoase de astăzi: 6, 18, 38, 46, 73, 90

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel