Horoscop 3 mai. Bătălie epocală între sentimente și rațiune în viața Leilor; Vărsător, mergi înainte cu îndrăzneală! Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 3 mai. Bătălie epocală între sentimente și rațiune în viața Leilor; Vărsător, mergi înainte cu îndrăzneală! Previziuni complete (sursa foto: Freepik.com)
Horoscop 3 mai. Bătălie epocală între sentimente și rațiune în viața Leilor; Vărsător, mergi înainte cu îndrăzneală! Previziuni complete (sursa foto: Freepik.com)

Verifică pe ȘtiriDiaspora horoscopul zilnic pentru ziua de miercuri, 3 mai 2023, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 

3 mai 2023. Această zi este perfectă pentru dobândirea de noi cunoștințe: prelegeri, seminarii, traininguri - totul va merge bine și va aduce beneficii reale. Puteți obține ceea ce doriți doar cu elocvență: alegeți doar câteva argumente "grase" și puneți-le într-o formă artistică strălucitoare. Vei reuși să comunici frumos, mai ales cu prietenii și familia. Vei dori să le împărtășești gândurile și visele tale, iar horoscopul te sfătuiește să nu-ți reții impulsul sincer. 


Berbec

Berbecul va fi văzut și auzit de departe - în această zi va dori să fie remarcat! Și dacă va atrage atenția celorlalți cu un râs zgomotos, cu idei interesante, cu o ținută strălucitoare sau cu certuri și scandaluri, asta depinde de starea sa personală. Prin urmare, horoscopul îi sfătuiește pe Berbec dimineața să se reîncarce cu emoții pozitive. Dacă reușește, poate fi marcat de interesul autentic al celor din jurul său, inclusiv al conducerii sau al unei persoane simpatice de sex opus. Dacă Berbecul este însă provocator de agresiv, mâine riscă să le strice mulți nervi celorlalți și lui însuși.

Taur

Taurul ar putea simți o mâncărime insuportabilă în nas: poate că e vorba de dorința de a vă băga unde nu trebuie? Oricât de bine intenționat ar fi, horoscopul îi reamintește Taurului că există un concept de intimitate. Uneori este mai bine să aștepți ca oamenii să ceară ei înșiși ajutorul, dezvăluindu-și de bună voie sufletul. În plus, dorința de a se ocupa de afacerile altora în această zi poate face ca Taurul să nu aibă timp să rezolve unele probleme proprii. Horoscopul pentru acest semn zodiacal sfătuiește să se concentreze pe rezolvarea problemelor curente, dintre care Taurul a acumulat o mulțime.

Gemeni

Gemenii s-ar putea transforma într-o persoană puțin capricioasă, pentru care conceptul de "ar trebui" dispare și există doar "vrea". Dorințele lor pot trece peste argumentele rațiunii, astfel încât, la sfârșitul zilei, gemenii s-ar putea să se trezească singuri cu o prăjitură pe jumătate mâncată, cu o cutie de pantofi noi, foarte frumoși, dar incomozi sau, și mai rău, cu contractul pentru un nou împrumut. Nici această zi nu va fi ușoară pentru anturajul Gemenilor: mâine se vor asculta doar pe ei înșiși și dorințele lor. Pentru a nu regreta consecințele unor acțiuni impulsive, urmați sfatul horoscopului: în această zi, nu vă grăbiți în vorbe, sau în decizii. Gândiți-vă de două ori la fiecare pas pe care îl faceți.

 

Rac

Racul va simți un mare boost de energie! Totuși, ca și în cazul energiei atomului, Racul poate deveni fie la fel de periculos ca o bombă nucleară, fie la fel de util ca o centrală nucleară - depinde mult de circumstanțe și de starea sa interioară. Horoscopul îi recomandă ca, în această zi, să facă tot posibilul să se abțină de la agresivitate și să nu cedeze provocărilor. Dacă Racul va reuși să își îndrepte eforturile spre rezolvarea problemelor profesionale sau personale, rezultatele vor fi impresionante: mâine va putea muta munții din loc! Neobositul Rac în această zi va fi neobosit nu numai în afaceri, ci și în creativitate, precum și în timpul liber și în dragoste.

Leu

Horoscopul Leului vorbește despre o bătălie epocală între sentimente și rațiune în viața sa, iar rațiunea ar putea pierde clar. De exemplu, argumentele logice despre beneficiile unui stil de viață sănătos și ale unei munci asidue pot fi spulberate de intenția irațională, dar hotărâtă, a Leului de a se da în vogă la un club de noapte sau de a se lăsa pradă lenei pe canapea. Nu se poate face nimic, uneori trebuie să te lași dus de val cu dorințele tale. Principalul lucru pentru Leu mâine - ascunde-ți dispoziția leneșă și hedonistă de șef și de vătaf până seara: în timpul zilei, reprezentantul acestui semn zodiacal va trebui să imite măcar activități utile.

Fecioară

Orice ar încerca să realizeze Fecioara, horoscopul o sfătuiește să fie cât mai proactivă și să înceapă cât mai devreme posibil - de preferință dimineața. De exemplu, dacă Fecioara are planificată o călătorie de lungă durată, un start devreme va face ca aceasta să fie una reușită și fără probleme. Dacă Fecioara se pregătește pentru o zi obișnuită, totuși, un ritm mai rapid de activitate nu numai că va aduce rezultate bune, dar va atrage și atenția favorabilă a celorlalți. Oricum ar fi, ziua de mâine îi va face Fecioarei cel mai bine dacă va accelera puțin ritmul.

 

Balanță

Balanței îi va fi insuportabil de greu să rămână într-un singur loc: sufletul lor, asemenea unei pânze, tânjește după vântul schimbării! Balanța va dori să se încerce într-o direcție nouă, să cunoască pe cineva, să-și schimbe coafura sau să-și cumpere un update. Horoscopul îi sfătuiește, dacă este posibil, să lase deoparte toate problemele presante și să urmeze chemarea inimii. Există șanse mari ca, îndepărtându-se mâine de viața de zi cu zi, Balanțele să nu fie lăsate în urmă: noile emoții și noile cunoștințe pot aduce multă emoție în viața lor.

Scorpion

Un fel de gând fericit îi poate distrage atenția Scorpionului de la rutina zilnică cu o regularitate de invidiat. Anticiparea unei vacanțe, a unei reuniuni cu o persoană dragă, a unei sărbători sau a oricărui alt lucru minunat care îl așteaptă va înveseli în mod plăcut cea mai plictisitoare activitate! Desigur, există riscul ca un Scorpion cu inima ușoară să se încurce și să greșească pe undeva, dar probabil că nu va dori să se gândească la asta, e prea bine pentru el să plutească în nori! Pentru a evita să facă greșeli în această zi, horoscopul îi sfătuiește pe Scorpion să facă doar cele mai simple treburi, iar orice decizie și demers responsabil să fie amânat pentru mai târziu.

Săgetător

Horoscopul îi favorizează pe Săgetătorii călători! Oricine călătorește în această zi, sau se află într-o călătorie de afaceri sau într-o vacanță în străinătate, soarta îi acordă un noroc deosebit: este ghidat de o stea călăuzitoare! Săgetătorii sedentari pot simți mâine un sentiment ciudat de dor de casă și de anxietate. Cel mai probabil, este vorba de setea de aventură: este timpul să faci valiza sau măcar o scurtă călătorie pe tărâmul imaginației, luând în mână un roman de aventuri captivant. Horoscopul ne amintește: pentru a se asigura că oboseala și mohorârea au dispărut, este timpul ca Săgetătorul să primească o doză de emoții și impresii proaspete.

Capricorn

Atenție: la orizontul vieții Capricornului poate apărea cineva care îi va fi ghid în lumea bogăției și a stabilității financiare! Principalul este să nu-l confunzi cu Pisica Bazilio sau cu Vulpea Alice din basme - și ei dau târcoale pe undeva prin apropiere. Horoscopul Capricornului pentru această zi este favorabil întâlnirilor cu persoane noi, interviurilor, negocierilor și cunoștințelor cu sexul opus, dar astrele avertizează împotriva încrederii excesive: nu te grăbi să acționezi și nu te grăbi să accepți oferte tentante. Nu uita, motto-ul Capricornului în această zi: "Ai încredere, dar verifică!".

Vărsător

Mergi înainte cu îndrăzneală! Orice experiment al Vărsătorului va da rezultate foarte bune. Indiferent dacă vrea să compună o nouă rețetă de supă, să aplice o mișcare neconvențională în negocieri sau să-i ofere iubitei sale o nouă poziție în pat - inițiativa sa va fi aprobată sută la sută. În general, în orice caz, horoscopul de mâine încurajează Vărsătorul să îndrăznească: este o zi excelentă pentru tot ce este nou. Deosebit de reușită va fi ziua pentru Vărsător, angajat în munca creativă - ideea originală care i-a venit mâine în minte poate deveni baza unui nou concept.

Pești

Peștii ar putea semăna cu o libelulă țopăitoare și lipsită de griji din fabule: vor dori să cânte, să danseze sau cel puțin să danseze în timp ce stau pe canapea purtând căștile preferate. Ceea ce nu vor dori să facă este să se transforme într-o furnică harnică. Peștii, bineînțeles, nu sunt leneși, dar munca statornică de mâine le este contraindicată. Ei vor fi complet inutili la locul de muncă, dar într-o companie prietenoasă pot fi o majoretă. Treburile gospodărești pentru Pești ar fi de asemenea mai bine să fie lăsate deoparte mâine. Dacă cineva din apropierea dvs. mormăie, arătați-i horoscopul dvs.: treaba unui Pești în această zi este să aducă fericire și bucurie în lume, nu curățenie și mese calde.

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3   

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel