Horoscop 29 ianuarie. Balanțele pot trece printr-o transformare totală; Vărsător, acceptă că perfecțiunea nu există: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 29 ianuarie. Balanțele pot trece printr-o transformare totală; Vărsător, acceptă că perfecțiunea nu există: Previziuni complete
Horoscop 29 ianuarie. Balanțele pot trece printr-o transformare totală; Vărsător, acceptă că perfecțiunea nu există: Previziuni complete

Vezi horoscopul de duminică, 29 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Organizează-te bine, astfel încât fructele tale să dea roade pe termen lung. Duminică, Luna va tranzita semnul Taurului și îl va cuadratura pe Saturn, așa că, atunci când vine vorba de a ne asigura ceea ce avem nevoie, ne vom simți un pic limitați de mediul înconjurător.

Va fi important ca atunci când vă gestionați banii, resursele și bunurile materiale să aveți în vedere imaginea de ansamblu. Ați fost nevoit să munciți din greu pentru a vă câștiga existența, așa că organizați-vă bine, astfel încât să culegeți roadele pe termen lung. 

Dacă ești născut într-o zi de 29 ianuarie...

În timpul acestui ciclu, mintea ta va fi luminată și vei avea posibilitatea de a aduce cu picioarele pe pământ idei extrem de originale. Să-i protejezi pe cei pe care îi iubești cel mai mult și să le oferi tot ce e mai bun va fi marea ta provocare. Vă veți împlini visul de a avea propriul acoperiș deasupra capului sau veți face îmbunătățiri la casa dumneavoastră. 

Horoscop zilnic, 29 ianuarie: Previziuni complete pentru zodii

 

Berbec

A sosit momentul să punem bazele unei fundații solide, deoarece progresul necesită timp, efort și răbdare. Vei întâmpina unele obstacole în domeniul financiar, așa că îți sugerez să fii prudent și econom. Evitați să cheltuiți pe articole neesențiale. 

Taur

Veți simți greutatea mandatelor părintești sau o anumită exigență exagerată din partea cuiva care exercită un rol de autoritate în viața dumneavoastră. Dar, dacă doriți să deveniți o persoană cu adevărat autonomă, va trebui să vă ghidați după parametrii personali și să luați propriile decizii. 

Gemeni 

Dacă în orice moment vă simțiți oarecum deprimat sau "zdrobit", scrieți pe hârtie toate lucrurile negative și triste care v-au afectat și îngropați-le. Când veți renunța la poverile trecutului, veți fi în măsură să-i ajutați pe alții și veți putea renunța la karma. 

NU RATA: Horoscop special. Taur, ieși în evidență în luna februarie. Capricorn, vă iese în cale sufletul pereche

Rac 

Un prieten poate fi puțin încăpățânat sau își poate asuma o mulțime de responsabilități care nu-i aparțin. Veți simți nevoia să stabiliți o limită fermă, dar nu întrerupeți complet această relație. Amintiți-vă că toată lumea merită o a doua șansă. 

Leu 

Îți recomand să rămâi concentrat și să nu pierzi din vedere cele mai importante obiective ale tale. Nu face ceea ce așteaptă alții de la tine dacă acest lucru este contrar aspirațiilor tale. Ce câștigi dacă te legi de oameni care nu te fac fericit?

Fecioară

Dacă aveați planificată o călătorie, înarmați-vă cu răbdare, deoarece pot apărea întârzieri și neplăceri care să vă complice planurile. Amintiți-vă că totul în viață se întâmplă cu un motiv și că binecuvântările pe care providența vi le-a rezervat vor veni la momentul potrivit. 

Horoscop duminică, 29 ianuarie: Balanțele pot trece printr-o transformare totală

 

Balanță

Presiunile financiare și emoționale la care vei fi supus te vor determina să faci schimbări radicale. Profitați de această ocazie pentru a vizualiza acele mecanisme distructive înrădăcinate în voi și pentru a le lăsa în urmă. Îndrăznește să fii autocritic și să schimbi tot ceea ce este necesar pentru a te transforma.

Scorpion 

Dacă sunteți într-o relație, încercați să nu lăsați contingențele domestice să devină un impediment pentru romantism. Dacă ești singur, ține cont de faptul că, pentru a te consolida și a construi în sfera iubirii, va trebui mai întâi să depășești experiențele negative din trecut. 

Săgetător

Astăzi va trebui să ai grijă de sănătatea ta, pentru că este posibil să resimți disconfort fizic și lipsă de energie. Luați-o ușor astăzi, suspendați orice fel de activități și dedicați-vă exclusiv recuperării și odihnei. De asemenea, vă sugerez să mâncați cu moderație. 

Horoscop 29 ianuarie 2023: Vărsător, acceptă că perfecțiunea nu există

 

Capricorn

Dacă nu ai suficienți bani pentru a-ți cumpăra cele mai bune haine, cele mai scumpe bijuterii sau cel mai exclusivist parfum, trebuie să știi că acest lucru nu te definește ca persoană. A sosit momentul să vă depășiți temerile și inhibițiile legate de imaginea și frumusețea voastră. 

Vărsător

Este un moment în care trebuie să cobori nivelul de exigență față de rudele tale, deoarece le pui pretenții imposibile. Acceptați faptul că perfecțiunea nu există, nici măcar în cercul vostru interior. Aprindeți o tămâie sau lavandă în fiecare cameră pentru a purifica casa. 

Pești 

Fiți atenți pentru că experiențele dificile din trecut ar putea induce o gândire pesimistă și melancolică. Ar fi înțelept să evaluați cuvintele pe care le veți folosi, deoarece acestea ar putea părea dure pentru cealaltă persoană, provocând o distanțare pe care nu o doriți.

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel