Horoscop 28 februarie. Săgetător, nu uita, drumul spre iad e pavat cu intenții bune! Surprize mari pentru Pești: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 28 februarie. Săgetător, nu uita, drumul spre iad e pavat cu intenții bune! Surprize mari pentru Pești: Previziuni complete
Horoscop 28 februarie. Săgetător, nu uita, drumul spre iad e pavat cu intenții bune! Surprize mari pentru Pești: Previziuni complete

Vezi horoscopul zilei de luni, 28 februarie pentru toate semnele zodiacale. În acest articol veți găsi previziuni pentru dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Horoscop Zodiac pentru 28 februarie: O zi în care să te îndepărtezi de persoanele neplăcute. O zi solicitantă din punct de vedere energetic, în care trebuie să te îndepărtezi pe cât posibil de persoanele neplăcute și să te îndepărtezi de orice certuri și conflicte.

Reglarea relațiilor nu va face altceva decât să pierzi o energie prețioasă, care mai ales în această perioadă dificilă este necesară pentru alte chestiuni - creative -, iar păstrarea calmului este tot ce poți face astăzi. 

Horoscop 28 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec (21.03 - 20.04)

Nu este de dorit să începem implementarea de noi proiecte și să luăm decizii importante, este mai bine să ne ocupăm de cele începute de mult timp, dar pentru un motiv - obiectiv sau subiectiv - să ne oprim. 

 

Taur (21.04 - 21.05)

Cu banii este nevoie de cea mai atentă supraveghere - începeți cu o achiziție mică, puteți să vă lăsați dus de val și să cheltuiți o sumă mare, pe care mai târziu ar trebui să o regretați. 

 

Gemeni (22.05 - 21.06.)

De la acțiuni active în acest moment este mai bine să renunțați - oricum nu ar duce la rezultate bune, este de dorit să petreceți ziua în liniște și pace, iar energia să o cheltuiți cu moderație. 

 

Rac (22.06 - 22.07)

Bârfele și intrigile la locul de muncă sunt strict interzise - nu numai că vor interfera cu afacerile, dar vor crea și un mediu nervos între colegii dumneavoastră. 

 

Leu (23.07 - 21.08)

Este important să urmăriți cu atenție nu numai acțiunile, ci și cuvintele - există un risc mare de a spune ceva într-o izbucnire emoțională care va avea consecințe negative aproape imediat. 

 

Fecioară (22.08 - 23.09)

O ceartă apărută la propriu din senin ar putea duce la un conflict serios, pentru a evita acest lucru trebuie să reduci pe cât posibil comunicarea cu cei din jur. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH  

 

Balanță (24.09 - 23.10)

O întâlnire cu prietenii, pe care astrele vă recomandă să o organizați, în ciuda momentului dificil, nu vă pierdeți curajul: vă veți putea susține și încuraja reciproc, ceea ce în astfel de momente este foarte important. 

 

Scorpion (24.10 - 22.11)

Aveți mai multă nevoie ca niciodată de cuvinte calde și de o conversație sinceră, pe care doar persoanele apropiate vi le pot oferi - o persoană iubită, cel mai bun prieten sau mama dumneavoastră, așa că nu trebuie să refuzați să comunicați cu ele. 

 

Săgetător (23.11 - 21.12)

După cum știți, drumul spre iad este pavat cu intenții bune: dacă nu vreți să fiți învinuit pentru toate păcatele posibile, nu vă amestecați în viața personală a altcuiva și nu dați sfaturi nesolicitate. 

 

Capricorn (22.12 - 20.01)

O ofertă de a prelua un nou post sau de a vă angaja într-un proiect promițător este mai bine să o refuzați, mai ales dacă vi se va cere un răspuns pozitiv imediat. 

 

Vărsător (21.01 - 18.02)

Ieșirea dintr-o situație dificilă vor putea găsi doar cei care pot privi circumstanțele predominante sub un unghi de vedere nou, neobișnuit - căile obișnuite ale unui rezultat pozitiv nu vor da roade. 

 

Pești (19.02 - 20.03.)

În ciuda faptului că, la început, chestiunile profesionale vor merge fără obstacole și complicații speciale, nu merită să vă relaxați în timp ce le faceți - trebuie să fiți pregătiți pentru orice surpriză. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel