Horoscop 28 decembrie. Oportunități incredibile de afaceri pentru Balanțe și Berbeci. Vărsătorii își întâlnesc iubirea. Previziuni complete pentru zodii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 11 februarie
Horoscop 11 februarie

Horoscop 28 decembrie 2021, Luna în creștere în Gemeni îi va ajuta pe toți cei care cred în puterea gândului să atragă în mod magic lucrurile pe care și le doresc în viața lor. Iată previziunile zilei pentru toate zodiile.

Principalul lucru în această zi de 28 decembrie este puritatea gândurilor și mai puține vise de natură materială.

Horoscop 28 decembrie: Previziuni complete pentru zodii

 

Berbec

O zi bună pentru a începe o nouă afacere, pentru a termina o lucrare, pentru a renova sau îmbunătăți un apartament. Este o zi bună pentru munca în echipă, pentru activități de colaborare. Ascultați sfaturile prietenilor. Judecățile lor vor fi corecte, oportune și precise.

Taur

Emoțiile vor prevala asupra rațiunii, ceea ce ar putea duce la conflicte și la deteriorarea stării de bine. În nici un caz nu trebuie să vă ocupați astăzi de divinație sau vrăjitorie. Acest lucru poate atrage forțe foarte periculoase și malefice. A fi lângă apă, a face baie și a merge la baie este benefic.

Gemeni

Nu este exclusă o situație conflictuală care ar putea avea consecințe imprevizibile. Astrele vă sfătuiesc să vă stăpâniți emoțiile din când în când: o minte rece este cel mai bun sfătuitor în toate situațiile de criză. Dacă nu-ți pierzi determinarea și nu cedezi în fața vanității și a orgoliului, ai toate șansele să obții rezultatele pe care le dorești. Nu cedați provocărilor.

Rac

Aura, potențialul de viață și farmecul personal sunt îmbunătățite. Dedicați această zi rețelelor, întâlnirilor sau activităților creative. Concentrează-te asupra lucrurilor esențiale și nu te lăsa distras de amănunte. Vei reuși să treci peste toate, chiar dacă va trebui să dai tot ce ai mai bun din tine. Clasele de exerciții de grup și activitatea fizică sunt benefice. Este o idee bună să vizitați sau să găzduiți un oaspete.

Leu

Așteaptă-te astăzi la un aflux de forțe noi și gânduri proaspete, a căror realizare îți va aduce satisfacție. Vei avea noroc și în dragoste, doar că nu te strădui să domini. Rămâi la media de aur în toate eforturile tale. Probabil că astăzi vei avea norocul să rezolvi probleme din viața personală și să îți îndeplinești acele vise care nu te-au părăsit în ultimul timp.

Fecioară

Astrele îți promit multe treburi casnice astăzi. Nu vor fi nori noi în orizontul familiei. Ocupă-te de restanțe și supraveghează-ți bugetul: va trebui să-ți ții costurile sub control, pentru că va trebui să faci față unor cheltuieli materiale suplimentare, așa că este mai bine să fii pregătit din timp. Femeile pot primi un cadou valoros de la parteneri sau de la un prieten apropiat.

Balanță

Ziua este favorabilă pentru începerea unor noi afaceri. Energia ta sexuală și farmecul personal vor crește treptat. Din păcate, în a doua jumătate a zilei s-ar putea să aveți probleme de comunicare cu prietenii. Nu vă îngrijorați - lucrurile se vor îmbunătăți. Evitați confruntările ireconciliabile și faceți compromisuri, iar lucrurile se vor aranja. Sunt probabile vești proaste sau o situație stânjenitoare care ar putea apărea pe neașteptate în viața personală.

Scorpion

Ziua este favorabilă efortului fizic, sportului, plimbărilor lungi, călătoriilor. Comunicarea cu prietenii, distracția colectivă vă va permite să vă arătați talentele, să aduceți emoții pozitive. Cu toate acestea, în a doua jumătate a zilei sunt probabile treburi casnice sau vești neplăcute care vor necesita acțiuni decisive.

Săgetător

Răbdarea și capacitatea excepțională de muncă vă vor ajuta să câștigați aprobarea superiorilor sau să obțineți ajutor de la patroni. În general, însă, ziua este nefavorabilă contactelor și negocierilor de afaceri. Schimbările de dispoziție și temperamentul rău nu vă vor permite să obțineți niciun rezultat.

Capricorn

Comunicarea într-o companie zgomotoasă sau primirea de oaspeți poate duce la suferință sau conflict cu o persoană iubită. Se recomandă singurătatea, concentrarea și meditația. Numai cele mai urgente probleme interne pot fi rezolvate. Dacă este posibil, amânați lucrurile pentru o altă zi, dedicați ziua familiei.

Vărsător

Este posibil să faceți o nouă cunoștință care se va transforma în cele din urmă într-o relație serioasă. Sunt probabile vești bune care să deschidă noi orizonturi. Astrele vă sfătuiesc să acordați atenție sănătății dumneavoastră. S-ar putea să vă simțiți ușor indispus astăzi.

Pești 

Creativitatea și intuiția ta sunt în creștere. Este o zi perfectă pentru a demara o nouă afacere, pentru a atrage în proiectele tale oameni cu aceeași gândire și pentru a comunica. Ar trebui să folosiți în mod constructiv excesul de vitalitate. Probabilitatea unei descoperiri semnificative este foarte mare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel