Horoscop 24 februarie. Gemeni și Lei, întâlniri foarte productive; Scorpionii ar putea suferi o decepție amoroasă: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 17 mai. Balanță, afli despre un "al treilea" în relația ta amoroasă; Taurii ar putea câștiga foarte mulți bani: Previziuni complete
Horoscop 17 mai. Balanță, afli despre un "al treilea" în relația ta amoroasă; Taurii ar putea câștiga foarte mulți bani: Previziuni complete

Vezi horoscopul zilei de joi, 24 februarie 2022 pentru toate semnele zodiacale. Aici puteți găsi previziuni pentru dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 24 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

 

BERBEC (21 MARTIE - 20 APRILIE)

Ziua va fi tensionată încă de dimineață. Este posibil să simțiți dureri în zona stomacului. Cei care suferă de afecțiuni ale stomacului sunt sfătuiți să excludă din meniul lor alimentele sărate și picante. Fiți precaut atunci când vine vorba de finanțele dumneavoastră.

TAUR (21 APRILIE-21 MAI)

Astăzi sunteți organizat, adunat și capabil să faceți o mulțime de lucruri. În a doua jumătate a zilei, fiți mai stricți în privința dietei. Este o zi bună pentru a vizita birourile guvernamentale - obțineți sfaturi clare și calificate de la specialiști, problemele importante vor fi rezolvate fără întârziere. Dar nu luați lucrurile atât de personal.

GEMENI (22 MAI - 21 IUNIE)

Aceasta este o perioadă dificilă, în care s-ar putea să pierdeți sprijinul, înțelegerea în cercul obișnuit de comunicare. Dar, în același timp, veți găsi noi aliați, patroni de încredere. Chiar dacă aceste relații nu au pretenția de a fi de lungă durată, dar ele vă vor fi mai utile acum decât oricând. Veți avea multe întâlniri, veți negocia, vă veți certa și vă veți apăra convingerile.

RAC (22 IUNIE - 22 IULIE)

Astăzi este o zi problematică. Nu uitați că trebuie să examinați cu atenție situația, înainte de a lua orice decizie. Controlează-ți mai atent resentimentele crescute pentru a evita certurile acasă. Contactarea autorităților se va dovedi un succes.

LEU (23 IULIE - 22 AUGUST)

Vei fi capabil să unești majoritatea pozitivă din jurul tău, să canalizezi munca colectivă și să-i influențezi convingător pe ceilalți cu farmecul tău personal. Ești, fără îndoială, o personalitate puternică cu care mulți vor dori să semene.

FECIOARĂ (23 AUGUST-22 SEPTEMBRIE)

Aspectul pozitiv al acestei zile constă în consistența oricăror activități de refacere, de la reparații la revitalizarea organismului. Totul va fi benefic; orice mic efort va da roade. Sunt așteptați vizitatori. Înainte este o călătorie obligatorie legată de relația părinte-copil.

BALANȚĂ (23 SEPTEMBRIE-22 OCTOMBRIE)

Astăzi ar trebui să fiți mai liniștiți decât iarba, deoarece mulți vor fi prea emotivi. Dificultățile materiale sunt susceptibile să vă afecteze. După-amiaza sunt probabile întâlniri cu persoane influente.

SCORPION (23 OCTOMBRIE - 21 NOIEMBRIE)

Veți putea începe orice afacere dificilă, de asemenea, în timpul zilei ar trebui să evitați judecățile categorice și munca individuală care necesită concentrare. Îngrijorările legate de o creștere salarială se pot dovedi nejustificate. Dezamăgirile amoroase vor fi greu de suportat pe parcursul zilei.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE - 21 DECEMBRIE)

Ziua promite liniște sufletească și favorizează măsurile de îmbunătățire a sănătății. Astăzi, animalele de companie nu trebuie duse la veterinar, dacă este posibil, amânați evenimentul cu câteva zile. Comunicarea cu cei dragi și cu cei dn familie va aduce plăcere, nu ezitați să vă stabiliți întâlniri.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE - 19 IANUARIE)

Schimbări serioase în afacerile personale sunt foarte posibile astăzi. S-ar putea să vă faceți multe griji cu privire la faptul că fiul sau fiica dumneavoastră se întoarce acasă prea târziu. Dacă aveți prieteni cu care v-ați certat din anumite motive și pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme, invitați-i în vizită. Merită să vă acordați mai multă atenție dumneavoastră și sănătății dumneavoastră.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE - 18 FEBRUARIE)

Nu faceți greșeli la locul de muncă. Veștile care vor veni astăzi vor fi destul de neașteptate și bucuroase pentru toată gospodăria, norocul în afaceri te va însoți la tot pasul. De asemenea, astăzi va crește riscul de toxiinfecții alimentare, răniri casnice și accidente rutiere.

PEȘTI (19 FEBRUARIE - 20 MARTIE)

Astăzi veți fi organizat, adunat și capabil să faceți o mulțime de lucruri. De asemenea, veți putea conta și pe ajutorul "celeilalte jumătăți" a dumneavoastră. Activitatea de afaceri va crește, așa că nu ezitați să luați legătura cu reprezentanții unei organizații concurente.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel