Horoscop 24 - 30 mai 2021. Taur va trebui să scoată ghearele, iar Gemenii vor avea creșteri salariale. Previziuni pentru toate zodiile în ultima săptămână din luna mai

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 24 - 30 mai 2021. Taur va trebui să scoată ghearele, iar Gemenii vor avea creșteri salariale. Previziuni pentru toate zodiile în ultima săptămână din luna mai
Horoscop 24 - 30 mai 2021. Taur va trebui să scoată ghearele, iar Gemenii vor avea creșteri salariale. Previziuni pentru toate zodiile în ultima săptămână din luna mai

Horoscop săptămâna 24 - 30 mai 2021. A sosit ultima săptămână a lunii mai și va fi plină de vibrații bune pentru toate semnele zodiacului.

Aceste zile vor fi de o importanță vitală pentru unele dintre semne, deoarece stelele le vor insufla energie pozitivă pentru a avea un sfârșit bun de lună. Deci dacă doriți să știți ce vă rezervă astrele în dragoste, sănătate, bani și serviciu acordați o atenție deosebită următoarelor previziuni.

Citește și Horoscop pentru Eclipsa de Lună plină din Săgetător, 26 mai. Leu, o mare trezire, iar Peștii se reinventează. Cum va influența fiecare semn

 

Horoscop 24 - 30 mai 2021

 

Berbec

Ceea ce crezi și ce simți se va adeveri și va aduce armonie vieții tale personale. Lasă-te ghidat de dorințele tale, ele vor marca calea spre fericirea ta. La locul de muncă, eul tău cel mai iritabil va ieși la iveală și toate criticile, oricât de constructive ar fi, te vor înfuria. Trebuie să ieșiți din acea dinamică pentru a afla că alte puncte de vedere vă pot ajuta să vă îmbunătățiți. Starea dvs. fizică trece printr-un moment bun și doriți să continuați să vă îmbunătățiți, dar atracția irezistibilă pentru mâncare nu vă va ușura munca.

Taur

Va trebui să-ți scoți ghearele pentru a apăra persoana pe care o iubești: cineva vrea să v-o ia. Te-a costat prea mult să ajungi unde ești acum, nu lăsa pe nimeni să fure ceea ce îți dorești atât de mult. Un al șaselea simț apare la nativii acestui semn pentru a descoperi lucruri care până acum au trecut neobservate. Veți ști unde trebuie să mergeți în problemele de afaceri. În cele din urmă veți culege roadele atâtor eforturi, având grijă de odihnă și dietă. Veți experimenta o îmbunătățire a sănătății, dar nu vă opriți și continuați cu disciplina.

Gemeni

Influența lunii pline în Săgetător va fi deosebit de remarcabilă în Gemeni: apar conflicte emoționale, iar relațiile cu alte persoane devin mai dificile. Va trebui să încerci mai mult ca niciodată. Venus pe Mercur favorizează sosirea de noi oportunități de locuri de muncă pentru nativii din acest semn: pregătiți-vă bine interviurile. Creșterea salariului pe viață. Conjuncția astrală de astăzi sugerează o îmbunătățire a sănătății pentru Gemenii bolnavi și, în general, favorizează bunăstarea.

Rac

Racul va descoperi că, în ciuda problemelor care pot apărea, dragostea este întotdeauna cel mai important lucru. În această săptămână poți avea grijă de relația ta așa cum merită, punându-ți toată imaginația să surprindă persoana pe care o iubești. La locul de muncă începe o fază de tranziție, care îi va determina pe nativii acestui semn să schimbe sarcini, să intre în noi echipe sau să se mute în alte companii. Stelele indică o oarecare confuzie în casă și avertizează asupra riscului în baie și în bucătărie. Aveți mare grijă de obiecte.

Leu

Leul care are partener/ă va experimenta experiențe foarte interesante. Obstacolele care până acum împiedicau obținerea succeselor dispar și entuziasmul și intuiția voastră vă vor conduce la obiectiv. Tot ce vrei poate fi făcut, Leu. Satisfacția favorizează starea fizică și mentală bună a lui Leu. Trebuie să încercați să fiți în locuri bine ventilate și să petreceți mai mult timp în aer liber.

Fecioară

Fecioara este obligată să-și asculte inima, chiar și cu sentimentul că unele decizii nu pot fi inversate. Nu lăsați descurajarea să vă învingă. Norocul din această săptămână este de partea Fecioarei, care totuși trebuie să păstreze capul rece. Proiectul pe care l-ați planificat mult timp începe să prindă contur. Nu lăsa nervozitatea și nerăbdarea să o strice. Nativii acestui semn simt tentația unei vieți sedentare. Străduiește-te pentru o viață mai activă. Încercați o activitate sportivă.

Balanță

Nu vă așteptați ca problemele de relație sau eșecurile dragostei să se rezolve. Astăzi trebuie să faci un pas înainte și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Dacă lăsați totul să curgă în același mod, se poate agrava. La locul de muncă trebuie să evitați să vă comparați cu ceilalți dacă nu doriți ca frustrarea să vă invadeze. Ai lucruri foarte pozitive, învață să le prețuiești. În ceea ce privește sănătatea, problemele și durerile de cap vă împiedică să adormiți. Este timpul să reacționăm și să acționăm în această privință.

Scorpion

Luna în Scorpion aprinde zona emoțională care favorizează o stare mai clară a conștiinței. Veți începe să recunoașteți ceea ce aveți nevoie și să schimbați lucrurile din interiorul vostru pentru a le realiza. Conspirația pare să se contureze la locul de muncă și în jurul proiectelor dvs.: credeți că totul funcționează împotriva voastră. Acoperiți-vă datoriile cât mai curând posibil. Stelele aduc multă energie pozitivă semnului tău pe care îl poți folosi în avantajul tău. Este timpul să vă petreceți mai mult timp pentru îngrijirea personală.

Săgetător

Viața iubitoare a Săgetătorului este răsturnată și nu știi pe ce cale să mergi. Lasă-ți oamenii de încredere să te sfătuiască. Poate că a sosit momentul să închidem o ușă pentru cineva important. Tot ceea ce faci sau spui astăzi ar putea fi folosit împotriva ta. Încercați să treceți cât mai neobservat posibil în activitățile pe care le faceți astăzi. Treci printr-un moment delicat de sănătate. Dacă nu vă simțiți bine, poate vreți să primiți sfaturi de la cineva pe care nu îl cunoașteți.

Capricorn

Confuzia îi prinde pe nativii din Capricorn, care în sfera cuplului se vor simți dezorientați. Cei care se află într-un proces de separare vor face bine să-și asculte inimile, pentru că există încă o ușă deschisă. Încercați să aveți totul bine legat la locul de muncă și nu ratați niciun detaliu. Mediul de lucru nu este cel mai potrivit. Feriți-vă de tensiune, poate exploda. Influența Lunii în Capricorn poate uza sistemul respirator și circulator. Luați aminte și aveți grijă de aceste aspecte.

Vărsător

Vărsătorul are totul în puterea sa pentru a obține ceea ce vrea în dragoste, dar trebuie să lase deoparte prejudecățile. Fericirea este chiar după colț, dar trebuie să vă schimbați strategia. Spiritul de îmbunătățire va fi capabil de toate obstacolele care sunt puse în cale, dar trebuie să depuneți un efort și să aveți încredere în voi. Până acum ați putut amâna momentul pentru a începe, dar nu există scuze și trebuie să începeți să faceți sport. Corpul tău are nevoie de el.

Pești 

Succesul tău profesional te face să te simți răsplătit. În această săptămână veți primi un avertisment că trebuie să vă schimbați prioritățile în viață și să le dedicați mai mult timp. Eclipsa de Lună deschide o reflecție foarte importantă în viața Peștilor. Va trebui să decideți dacă doriți să continuați să trăiți în confortul muncii dvs. sau să faceți ceea ce vă place cu adevărat. Peștii se vor simți atrași de o schimbare a obiceiurilor sau a dietei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel