Horoscop 23 septembrie. Berbecii trebuie să fie atenți la bani, iar Gemenii sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătatea lor

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 23 septembrie. Berbecii trebuie să fie atenți la bani, iar Gemenii sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătatea lor
Horoscop 23 septembrie. Berbecii trebuie să fie atenți la bani, iar Gemenii sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătatea lor

Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion, face azi o opoziție cu Uranus, planeta schimbărilor bruște, aflată în retrogradare în Taur, astfel că ne putem aștepta la o serie de schimbări și răsturnări de situație în plan sentimental, cel mai probabil provenite dintr-o dorință ascunsă de independență și libertate. Putem avea surprize mai puțin plăcute și în plan financiar și ar trebui să avem grijă mai multă la cheltuieli.

Berbecii trebuie să fie mai atenți la modul în care-și administrează resursele, la plățile și investițiile pe care le fac, dar și la cheltuieli. Posibile tensiuni în cuplu pe tema banilor. Nu este exclus ca unele secrete, infidelități să iasă la suprafață.

Taurii pot avea parte de evenimente în cuplu care să-i ia pe nepregătite. Atitudinea ciudată, nonconformistă a partenerului de viață îi poate bulversa, însă poate fi vorba și de un colaborator care vine cu noi pretenții. O schimbare neașteptată poate veni și în legătură cu un contract profesional.

Gemenii sunt sfătuiți să fie mai atenți la starea de sănătate pentru că au tendința de a fi mai vulnerabili și a pune la suflet tot ce se petrece în jurul lor. De evitat certurile cu colegii. Nu este exclus să apară schimbări la locul de muncă care să le strice starea.

 

Horoscop lunar octombrie 2021. O lună cu mare prosperitate și multe schimbări radicale. Previziuni pentru toate zodiile

 

Racii pot fi surprinși de evenimente care se petrec în anturaj, de atitudinea rebelă a unor prieteni sau chiar a persoanei iubite. Cei care au copii, azi ar trebui să fie mai atenți la dorințele acestora. O dragoste la prima vedere sau o atracție bruscă poate să apară astăzi.

Leii se pot aștepta la răsturnări de planuri și de program și ar trebui să nu se enerveze, să nu se frustreze, ci să dea dovadă de flexibilitate. Va fi mai greu să se împartă între casă și muncă, dar nu imposibil.

Fecioarele pot fi luate prin surprindere de o veste primită, de un dialog purtat, de o propunere care vine spre ele. Va fi greu să ajungă la un consens cu interlocutorii și mai bine ar fi să amâne negocierile.

 

Horoscop: Cu aceste zodii nu te vei plictisi niciodată, dar ai putea fi în pericol

 

Balanțele s-ar putea trezi că au de făcut niște plăți neplanificate sau că trebuie să facă o investiție neașteptată. Oricum, găsesc și soluții alternative destul de ingenioase, dacă rămân fără bani în portofel.

Scorpionii pot fi surprinși de atitudinea libertină a partenerului de viață sau de propunerile profesionale mult prea directe și neașteptate ale unor colaboratori. Atmosfera în relațiile cu ceilalți este tensionată și cu greu se ajunge la o cale de mijloc.

Săgetătorii pot fi mai obosiți decât de obicei și oricât și-ar dori să termine treaba la timp, randamentul nu va fi unul prea ridicat. Se pot confrunta cu situații neașteptate care să le dea programul peste cap.

Horoscop. Topul celor mai bune gospodine ale zodiacului. Femeile Rac ocupă detașat primul loc

 

Capricornilor le va fi greu să găsească un echilibru între preocupările de moment și planurile de viitor. Pe cât de mare este pofta de viață și dorința de distracție, pe atât de mari sunt și solicitările profesionale.

Vărsătorii se zbat astăzi între carieră și familie. Din ambele direcții vin cerințe, provocări și nativii se pot dezechilibra mai ușor. Totuși, familia va avea prioritate și tot de aici va veni și sprijinul de care au nevoie.

Peștii vor face față cu greu dialogului astăzi. Diferențele de opinie dintre ei și interlocutori fac imposibilă găsirea unei căi de mijloc, de aceea ar trebui evitate negocierile. Însă, cu mici compromisuri de ambele părți, lucrurile pot funcționa mai bine.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel