Horoscop 19 martie: Apare cineva nou, provocator, în viața Balanțelor. Scorpionii vor avea parte de conflicte în familie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Horoscopul pentru ziua de vineri, 19 martie 2021, avertizează nativii zodiilor să fie în alertă și să nu se lase atrași de oameni de care, alteori, ar prefera să stea departe și să cedeze farmecului periculos. 

Iată ce rezervă astrele nativilor fiecrei zodii. Horoscop 19 martie.

Citește și: Horoscop special, Mercur în Pești: Furtuni mari pentru zodii. Relațiile dintre oameni se transformă, multe se termină

Horoscop 19 martie 2020 pentru  Berbec


În ceea ce privește mândria ta, poziția ta nu a fost niciodată mai bună. Vă va arăta unde ar trebui să vă direcționați energia în continuare. Prin urmare, dacă sunteți copleșit brusc de dorința de a cuceri Everestul, de a inventa un leac pentru răceala obișnuită, de a învăța o limbă nouă sau de a face ceva nu mai puțin ambițios (cum ar fi, de exemplu, să vă curățați toate cămările de gunoi), nu fiți uimit! Aceasta este ziua în care vei obține o satisfacție incredibilă, după ce ai făcut ceea ce nimeni nu credea că ești capabil.

 

Horoscop 19 martie 2020 pentru Taur


Le poți spune prietenilor totul și ei vor înțelege. La urma urmei, de aceea sunt prietenii tăi, nu-i așa? Deci, de ce îți ascunzi toate sentimentele în acest moment? În loc să le păstrați în interior, trebuie să le împărtășiți. Arată-le lumii. Împărtășiți-le cu oamenii care vă cunosc cel mai bine și vă vor ajuta să găsiți o modalitate de a afla lucrurile. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți ceva timp pentru a vorbi. Sunați pe cineva și vedeți dacă persoana respectivă vă poate asista.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Gemeni


Obsesia cu privire la urcarea următoarei trepte a scării de carieră nu vă va ajuta în niciun caz să o faceți mai repede decât ar trebui. Astfel de lucruri necesită timp. Prin urmare, astăzi trebuie să încetați să vă faceți griji atât de multe despre ceea ce se va întâmpla la următoarea ședință de resurse umane sau despre dacă vi se va crește salariul. Concentrează-te doar asupra activităților tale zilnice. Faceți tot posibilul în fiecare zi și veți fi răsplătiți.. Această nouă perspectivă vă va ajuta să vă relaxați și să vă bucurați mai mult de munca voastră.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Rac


Te gândești să economisești bani? Ar trebui! În momentul în care costurile dvs. pot scăpa de sub control, este timpul să vă reevaluați bugetul și natura costurilor dvs. curente înainte ca lucrurile să meargă prea departe. Reduceți unul sau două elemente rând. Este chiar atât de necesar să vizitați o cafenea în fiecare zi? Nu poți aduce prânzul de acasă mai des? Nu este timpul să vă revizuiți planul de date mobile? Există o mulțime de modificări pe care le puteți implementa complet nedureroase. Vino cu cel puțin una dintre ele astăzi.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Leu


Leii folosesc orice ocazie pentru a-și arăta supremația, aproape fără să se gândească că, făcând acest lucru, fac dușmani și dușmani puternici. Reprezentanții semnului sunt din când în când în lumina reflectoarelor, iar acest lucru îi enervează destul de mult pe cei care doresc rău. Într-un efort de a obține o dezvoltare favorabilă a evenimentelor pentru toți, călcați din când în când pe orgoliul celor care vă pot aduce multe necazuri. Aveți grijă să nu uitați de bunul simț, chiar și atunci când vă aflați în strânsoarea celor mai bune intenții.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Fecioară


Critica constructivă vine în cale și trebuie să o luați în serios. Când persoana își face timp pentru a vă oferi un indiciu util, ar trebui să vă simțiți recunoscător, nu defensiv. Ascultați cu atenție ceea ce vă spune și, dacă nu sunteți de acord cu mesajul său, spuneți-l. Cu toate acestea, fii foarte diplomat atunci când faci acest lucru. Exprimându-și opinia, el îți face o favoare - respectă asta. Aranjați un dialog cu el și credeți că el este ghidat exclusiv de interesele voastre, întrucât este așa.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Balanță


Prin stabilirea unui contact intelectual cu cineva, aveți garantat că veți stabili un contact emoțional cu această persoană. Prin urmare, dacă nu sunteți avers de a începe o nouă poveste de dragoste, vorbiți cu această persoană la un nivel superior - săriți peste discuțiile sociale goale. Dar dacă nu aveți chef de ceva legat de iubire, atunci ar trebui să țineți cont de faptul că persoana care este pe aceeași lungime de undă cu dvs., poate, în inima sa, dorește ca relația voastră să meargă puțin mai departe într-un context romantic . Dacă nu sunteți interesat, ar trebui să-l informați despre asta.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Scorpion


Când tu și membrii familiei sunteți de acord cu o anumită problemă, este foarte plăcut, dar armonia completă acasă nu este întotdeauna posibilă. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la o neînțelegere semnificativă între voi. Este complet inutil să-ți ascunzi adevăratele sentimente sau să le acoperi cu un strat gros de glazură pentru a evita conflictele - pur și simplu nu merită. În plus, oamenii cărora le pasă de tine merită să știe ce crezi cu adevărat.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Săgetător


Ziua de astăzi vă va oferi câteva plăceri nepretențioase care vă vor aminti cât de încântătoare este uneori viața. Oriunde ai merge, străinii îți vor zâmbi și te vei distra minunat. Bucură-te de toate acele mici surprize care îți fac ziua grozavă. Așteptați locul perfect de parcare, ceașca perfectă de cafea, o bancnotă întinsă pe trotuar sau reduceri gigantice la unul dintre magazinele dvs. preferate.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Capricorn


Schimbarea nu trebuie să fie dramatică. Dacă vrei să schimbi ceva în viața ta și să faci ca totul să iasă diferit, nu trebuie să refaci complet totul. Dar nu este atât de ușor să ne gândim la asta, ceea ce oferă o scuză excelentă pentru a nu încerca nici măcar, nu? Nu așa! De exemplu, dacă doriți să slăbiți, săriți peste alimentele prăjite și faceți o plimbare în fiecare zi. Nu trebuie să mănânci doar țelină și să cumperi un abonament la sală.

Horoscop 19 martie 2020 pentru Vărsător


Cu cât te simți mai atractiv, cu atât ceilalți oameni îți simt atractivitatea. Prin urmare, dacă astăzi încercați să atrageți atenția unui potențial iubit, să impresionați pe cineva la locul de muncă sau să-i demonstrați șefului că vă puteți baza, credeți în voi înșivă. Amintește-ți că ești persoana pe care ai vrea să o apari în ochii altor persoane. Abilitatea ta de a convinge oamenii este la vârf chiar acum, deci de ce să nu profiți de ea?

Horoscop 19 martie 2020 pentru Pești


Trebuie să înveți cum să îți planifici timpul. În ultimul timp, ați avut tendința de a planifica mai mult decât ați putea realiza și, dacă continuați să călcați pe acest drum, nu vă veți împinge decât nivelul de stres la limită. Probabil că doriți să ajutați mulți oameni, dar nu aveți timp pentru asta. Nu vă simțiți vinovați pentru că nu puteți acorda atenție tuturor celor care vor să petreacă nici măcar un minut cu dvs. Vor înțelege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel