Horoscop 18 martie 2022. Săgetător, caută fericire în adâncul tău. Taur, distrează-te! Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 18 martie 2022. Săgetător, caută fericire în adâncul tău. Taur, distrează-te! Previziuni complete
Horoscop 18 martie 2022. Săgetător, caută fericire în adâncul tău. Taur, distrează-te! Previziuni complete

Horoscopul de mâine vă ajută să evaluați natura evenimentelor care se vor întâmpla mâine, chiar astăzi. Unul dintre avantajele majore este acela că devii conștient de rezultatele bune și rele care se prefigurează în viața ta de mâine prin evaluarea mișcării constelațiilor planetare. 

Cu ajutorul Horoscopului de Mâine vei afla despre lucrurile pe care trebuie să le eviți sau să le iei în considerare, dacă ziua de mâine se dovedește a fi fructuoasă și progresivă sau nu și ce obstacole și provocări trebuie să înfrunți.

 

Berbec

 

Previziune: Finanțele sunt din nou pe ordinea de zi astăzi, dar veți fi încântați să aflați că ați rezolvat aceste probleme. Te vei gândi mai profund la direcția în care vrei să îți duci viața profesională. Te vei uita în hârtii și vei putea depista rapid orice greșeală. Un demers de autotransformare te va forța să faci eforturi suplimentare. Tiparele comportamentale adictive sunt depășite definitiv. Depășirea dependenței de alcool sau de alimente nesănătoase este o rezoluție demnă de luat în considerare. Nu este ușor, dar sunteți gata să treceți la o nouă pagină.

Meditația zilnică: A ști nu este suficient; trebuie să aplicăm. A dori nu este suficient; trebuie să facem. - Johann Wolfgang Von Goethe

Semne zodiacale compatibile: Leu, Taur, Săgetător și Gemeni

Semne incompatibile: Rac, Fecioară, Balanță, Capricorn

 

Taur

 

Previziune: Spontaneitatea pare să fie un cuvânt cheie pentru dumneavoastră în acest moment. Mergeți la petrecere și nu vă fie teamă să va distrați. Poți să te relaxezi și să te distrezi, mai ales cu prietenii. Îți dorești să te întâlnești cu ei pentru o vreme. Compania bună pe care o vei avea va fi mai mult decât fericită să se alăture distracției. Dacă îți exagerezi talentele într-un scenariu la locul de muncă, vei mușca mai mult decât poți mesteca. Încercați să fiți umil. Simțiți că trebuie să decideți încotro vă îndreptați din punct de vedere emoțional.

Meditația zilnică: Credința în gândurile negative este cel mai mare obstacol în calea succesului. - Charles F. Glassman

Semne zodiacale compatibile: Fecioară, Gemeni, Rac, Rac, Fecioară, Capricorn, Pești, Berbec

Semne incompatibile: Leu, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător, Vărsător

 

Rac

 

Previziune: Fiți atenți unde lăsați obiectele de valoare, deoarece este posibil să le rătăciți. Cu toate acestea, vă puteți aștepta la o creștere a salariului sau chiar la o primă neașteptată. Poate că o vorbă liniștită către cei care vă controlează salariul nu ar strica acum. Forța ta fizică este evidentă, dar cum poți face ca aceasta să lucreze pentru tine. Exercițiile fizice, dieta corectă și alte decizii transformatoare ale stilului de viață te pot ajuta la toate nivelurile ființei tale. Analizează ceea ce îți dorești și organizează-ți rutina prin autodisciplină.

Meditația zilnică: Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să mergi înainte – Albert Einstein;

Semne zodiacale compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion,

Semne incompatibile: Săgetător, Vărsător și Balanță

 

 

Gemeni

 

Previziune: Vă puteți folosi abilitățile de organizare pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune strategii pentru a vă atinge obiectivele. Cel mai bine ar fi să aveți răbdare, deoarece graba de acum v-ar putea crea probleme. Dacă vă păstrați viziunea și planificați cu atenție, puteți reuși în demersurile dumneavoastră. Cu toate acestea, ai putea fi supus îndoielilor, temerilor și întârzierilor celorlalți, ceea ce ar putea inhiba progresul proiectelor tale. Rămâi calm, păstrează-ți cursul și nu te grăbi. Nu permite imaginației tale să îți dicteze părerea despre cineva.

Meditație zilnică: Afirmația fără disciplină este începutul iluziei. - Jim Rohn

Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Rac, Leu, Balanță, Balanță, Vărsător, Berbec și Taur

Semne incompatibile: Fecioară, Săgetător, Pești, Scorpion și Capricorn

 

Leu

 

Previziune: Există pericolul unei impresionabilități prea mari. Circumstanțele pot fi incerte, așa că nu va fi ușor să iei decizii. Sentimentul tău de convingere poate fi, totuși, puternic astăzi. Te simți ca și cum te-ai afla într-un parc safari, iar cei din jurul tău sunt lei sălbatici, dornici să te facă bucăți dacă le dai o jumătate de șansă. Pe de altă parte, ai putea face pe vânătorul, în loc să devii bucata de pradă însângerată în mâinile unor 'lei' fără scrupule.

Meditația zilnică: Timpul este un loc foarte tămăduitor, unul în care poți crește. - Denise Tanner

Semne zodiacale compatibile: Leu, Săgetător, Rac, Balanță, Berbec.

Semne incompatibile: Fecioară, Pești, Scorpion și Capricorn

 

Fecioară

 

Previziune: Sunteți la o răscruce de drumuri, iar destinul vă cheamă. Să reevaluezi unde vrei să ajungi nu este atât de simplu pe cât ai crezut la început. Este posibil să existe ocolișuri înainte de a vă atinge obiectivele finale. Planificarea este esențială. Sunteți blocat de alții care sunt negativi și vă arată de ce nu puteți reuși. Cel mai bun sfat în aceste circumstanțe este să ignorați acele persoane. Este posibil să puteți ajuta pe cineva să finalizeze un proiect.

Meditația zilnică: Nu te uita la ceas; fă ceea ce face el. Continuă să mergi înainte. - Sam Levenson

Semne zodiacale compatibile: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn și Pești

Semne incompatibile: Berbec, Săgetător, Vărsător, Balanță

 

Balanță

 

Previziune: Vă simțiți împovărat de trecutul dumneavoastră, ceea ce vă inhibă exprimarea cu ceilalți. Este neproductiv să trageți în prezent experiențe neplăcute și să le suprapuneți peste noile relații. Dacă trebuie să vă amintiți trecutul, gândiți-vă la momentele bune. Aveți nevoie să fiți angajat verbal, stimulat intelectual și amuzat cu umor. Noii prieteni și cunoștințele noi îți extind cercul social. Eliberați-vă de stres cu o companie bună. Încercați să vă păstrați mintea calmă pentru a face față persoanelor abrupte.

Meditație zilnică: Adevăratul semn al inteligenței nu este cunoașterea, ci imaginația. - Albert Einstein

Semne zodiacale compatibile: Gemeni, Vărsător, Leu și Săgetător

Semne incompatibile: Berbec, Capricorn, Rac și Taur

 

Scorpion

 

Previziune: Trebuie să te impui în fața oamenilor care încearcă să îți impună voința lor. Vei fi surprins de faptul că vorbele tale au greutate și pot schimba cursul evenimentelor. Este timpul să ceri mai mult respect. Un prieten îți asigură spatele și pune o vorbă bună pentru tine. S-ar putea să nu mai ai nicio speranță de a te elibera de o situație la serviciu care îți epuizează energia. Aveți nevoie de bani. Concentrează-te mai clar pe o atitudine creativă, făcând lumină în sarcinile complexe.

Meditație zilnică: Dezvoltați-vă un hobby

Semne zodiacale compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn

Semne incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Balanță, Vărsător, Pești, Săgetător

 

Săgetător

 

Previziune: Energia și dorința dumneavoastră sunt la un nivel maxim anual, așa că profitați din plin de ele. În curând încep proiecte noi. Acestea vor fi îndreptate în primul rând către activități sociale, preluând conducerea și inspirând oamenii să facă lucruri mai mari și mai bune. Activitățile fizice sunt, de asemenea, foarte atrăgătoare în timpul acestui ciclu, deoarece instinctele tale competitive îți dau o încredere de sine reînnoită. Unii dintre prietenii și familia ta vor observa, de asemenea, schimbări distincte în modul în care te comporți. Cu alte cuvinte, stima ta de sine este într-un loc bun în acest moment.

Meditația zilnică: Găsește în interior un loc unde există bucurie, iar bucuria va arde durerea. - Joseph Campbell

Semne zodiacale compatibile: Pești,  Berbec, Leu, Balanță, Vărsător

Semne incompatibile: Semnele care nu se potrivesc: Taur, Rac, Balanță, Fecioară, Capricorn

 

Capricorn

 

Previziune: S-ar putea să nu comunici cu ceilalți prea bine în această perioadă, la fel cum cei cu care încerci să comunici trebuie să fie și ei deschiși și receptivi la a primi ceea ce li se oferă. Trebuie să te impui în negocieri. Probabil că poți face acest lucru într-un mod care să nu-i jignească pe ceilalți. Trebuie să fii rapid și ingenios. Ideile tale sunt înaintea timpului lor. Lucrând la prezentarea lor, le veți face acceptabile pentru ceilalți, chiar dacă aceștia se opun ideilor tale. pentru moment.

Meditație zilnică: Determină-te că lucrul poate fi și va fi făcut, și atunci vom găsi calea. - Abraham Lincoln

Semne stelare compatibile: Taur, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Capricorn

Semne incompatibile: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător,

 

Vărsător

 

Previziune: Astăzi este vorba despre relații, dar s-ar putea ca tu să mergi pe coji de ouă încercând să abordezi un subiect care circulă de ceva vreme în mintea ta. În ce moment ai de gând să te confrunți cu aceste probleme? Dacă nu acum, atunci când? Așa cum spune adagiul, fă astăzi sarcinile de mâine și imediat cele de azi. Nu are rost să ocoliți problema, iar dacă cealaltă parte ocolește problema, este timpul să puneți piciorul în prag și să cereți acel lung și așteptat pow wow.

Meditația zilnică: Arta de a fi înțelept constă în a ști ce să treci cu vederea. - William James

Semne zodiacale compatibile: Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător

Semne incompatibile: Pești, Rac, Leu, Leu, Fecioară, Scorpion și Capricorn

 

Pești

 

Previziune: Familia este importantă, dar nu și dacă se interpune între tine și alte relații semnificative. Pot exista probleme de codependență de care nu ați fost conștient. Acestea apar abia acum și își au originea în experiențele din copilăria timpurie. Nu este întotdeauna ușor să te ocupi de aceste fațete psihologice ale dezvoltării personale. Experiențele traumatizante timpurii vor avea un impact asupra relațiilor tale actuale. Ieșiți din modul obișnuit de abordare a familiei și hrăniți-vă viața personală.

Meditația zilnică: Conducerea este o acțiune, nu o poziție. - Donald McGannon

Semne zodiacale compatibile: Săgetător, Berbec, Taur, Capricorn și Pești

Semne incompatibile: Scorpion, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță și Vărsător

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel