Horoscop 17 - 23 mai 2021. Soarele se va muta în Gemeni: Berbec, pus în dificultăți, iar Scorpionul va deveni impulsiv. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 17 - 23 mai 2021. Soarele se va muta în Gemeni Berbec, pus în dificultăți, iar Scorpionul va deveni impulsiv. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 17 - 23 mai 2021. Soarele se va muta în Gemeni Berbec, pus în dificultăți, iar Scorpionul va deveni impulsiv. Previziuni pentru toate zodiile

Soarele va fi în Taur la începutul acestei săptămâni și se va muta în Gemeni pe 20 mai 2021. Tot ceea ce am considerat pierdut poate fi recuperat, deoarece ne aflăm în câteva momente de ajustări în toate domeniile, fie în sfera personală, fie în relațiile de muncă sau în situațiile financiare. 

În săptămâna 17 - 23 mai 2021 sunt zile potrivite pentru a face ajustări, fie la locul de muncă, fie în plan personal. De exemplu, poți cere măriri de salariu, avansare sau noi responsabilități. La nivel personal putem crea și confidențe sau abordați noi orizonturi de relații fără teamă.

Citește și Horoscopul verii 2021. Capricornii nu vor avea vacanță, iar Peștii se vor angaja în străinătate. Ce rezervă astrele în iunie, iulie și august fiecărui semn zodiacal

Joi, 20 mai 2021, Soarele se va muta în Gemeni și, prin urmare, energia puternică a Gemenilor va fi prezentă. Schimbările nu ne vor permite să ne agățăm de zona noastră de confort. 

Influența Gemenilor se va traduce prin curiozitate și îndoieli. Cu Venus în Gemeni, va trebui să acordați o atenție maximă pentru a nu vorbi mai mult decât este necesar sau să nu promitem ceea ce nu putem îndeplini.

Citește și: Baba Vanga, ritual cu un ou pentru noroc la bani și fericire. Verificat și la îndemâna oricui de făcut

 

Horoscop 17 - 23 mai 2021 

 

Berbec

În această săptămână vei fi împins să abordezi probleme de natură emoțională și sentimentală. Berbec, nu te teme. Din când în când este bine să ai o discuție sinceră. Nu este nevoie să dorim întotdeauna să ne ferim de lucruri și discuții. Prin urmare, ar trebui să fii curajos și să te confrunți cu astfel de solicitări legitime. Pe de altă parte, ar trebui să adopți o atitudine mult mai moderată. Nu provoca conflicte, fii precaut, mai ales în viața ta amoroasă. Ar trebui să fii tandru, amabil și docil. La început va părea ciudat și mai târziu veți vedea că vă veți face viața mult mai ușoară.

Taur

Pe parcursul acestei săptămâni veți simți nevoia să dezlănțuiți un sentiment foarte puternic de libertate. Nu este nevoie ca tu să-l încetinești sau să te forțezi să te comporți într-un mod aparent mai rezonabil. Simțiți o mare nevoie să vă abateți de la traseu și să o luați pe drumuri secundare. În cele din urmă, Taur, vei vedea că nu întotdeauna liniile drepte conduc întotdeauna la o concluzie reușită. S-ar putea spune că ești complet absorbit de munca ta. Așa că ar trebui să faci o pauză, să ieși afară, să-ți vezi din nou prietenii. Nu te sfii, chiar dacă îți permiți doar o oră de relaxare, îți vei încărca bateriile eficient.

Gemeni

În această săptămână emoțiile tale vor fi foarte importante atunci când vei lua unele decizii. Mai mult, Gemeni, inima ta se va exprima mai mult decât rațiunea. Și chiar dacă asta te sperie puțin, nu fi prea rezistent la acele izbucniri de sentimentalism. Pentru că s-ar părea că influențele astrale te ghidează mai degrabă spre opțiunile bune. Așadar, fiți încrezători în al șaselea simț. Pe de altă parte, ar trebui să fii deschis la orice propunere interesantă care ți-ar putea fi făcută. În aceste zile ar putea fi multe surprize pentru tine. Veți dori să participați la manifestările de bucurie ale oamenilor din jurul vostru. Ar trebui să fii pregătit pentru orice.

Rac

Pe parcursul acestei săptămâni, starea ta de spirit va fi veselă și nimic nu pare să o strice. De asemenea, Rac, ai putea fi mai sentimental și mai iubitor, ai putea deveni o persoană extrem de atractivă și seducătoare. Ai putea fi, de asemenea, într-o dispoziție nesigură și foarte capricioasă. Ar trebui să iei lucrurile ușor. Totul ți se pare puțin confuz, ceea ce te obligă să fii mai metodic decât de obicei. În ceea ce privește partea amoroasă, vei fi mai rezervat și mai îndepărtat. Ar trebui să fii atent, deoarece ar putea apărea o anumită neînțelegere.

Leu

Săptămâna aceasta ar trebui să vă deschideți inima și să vă lăsați emoțiile să se arate așa cum sunt. Mai mult, Leu, ceea ce nu ar trebui să faci este să stai nemișcat, adoptând în același timp o atitudine cerebrală pentru a face o impresie bună asupra celorlalți. Nu va fi bine dacă rămâi tăcut. Vei avea probleme să te concentrezi asupra muncii tale. De asemenea, ești foarte distras. Dar nu vă panicați, este doar energia zilelor acestea. Nu ar trebui să încercați nimic din punct de vedere profesional, pentru că oricum veți fi încetinit. Deci, ar trebui să te concentrezi mai mult pe relațiile tale romantice.

Fecioară

De-a lungul acestei săptămâni vă veți întreba dacă aveți talente artistice ascunse pentru că ați început să scrieți un roman sau vă dedicați picturii în uleiuri în timpul liber. Deci Fecioară, ar trebui să împărtășești munca ta cu alții. Recenziile bune vă vor încuraja să continuați și vă vor atinge inima, iar recenziile mai puțin bune vă vor ajuta să vă îmbunătățiți. Nu vă fie teamă să vă arătați puțin altora, aveți multe de câștigat. Vi se pare extrem de dificil să vă concentrați asupra muncii voastre. Vei fi complet concentrat pe mica ta pasiune. 

Balanță

În această săptămână ar trebui să evitați emoțiile puternice. Balanță, nu va trebui să strigi în deșert după ajutor. Se pare că îți cauți drumul. Un vis sau un sentiment foarte puternic te pot face să-ți schimbi părerea despre planul de carieră sau despre relația ta romantică. Ar fi bine dacă ați medita la acest subiect, dar fără a lua o decizie pripită. Notează-ți ideile și impresiile, astfel încât să ai totul la îndemână sau în minte când va veni momentul. Ar trebui să stai liniștit și să-ți iei câteva zile să te gândești la asta.

Scorpion

Săptămâna aceasta ar trebui să fii atent să nu faci prea multe. Scorpion, purtat de entuziasmul tău și de energia debordantă, riști să treci peste bord și să-ți pierzi complet calea. Un exces de orice fel este mai probabil să facă rău decât să servească o cauză. Deci ar trebui să-ți stăpânești temperamentul aprins. Pe de altă parte, vă aflați exact în starea necesară pentru a vă declara pasiunea cuiva. Energia din aceste zile te-ar putea face foarte impulsiv.

Săgetător

Când vine vorba de problemele inimii, aceasta nu va fi săptămâna ta. Puteți simți chiar că vă distanțați de aspirațiile partenerului și vă este teamă să credeți că această situație ar putea deveni ireversibilă. Este posibil ca cineva din afara relației tale să semene discordie, intenționat sau nu. Încercați să clarificați situația. Poate că un vis îți va prezenta o imagine pe care trebuie să o descifrezi. Sau este posibil să aveți o presimțire despre ceea ce va spune sau face partenerul dvs.

Capricorn

În această săptămână vor fi vești foarte bune la început. Din punct de vedere sentimental, Capricorn, intri într-o fază senină și satisfăcătoare. Nu contează dacă ai trăit într-un cuplu de mult timp sau dacă relația ta este mult mai recentă. Și dacă sunteți singur, starea de spirit relaxată și deschisă vă va permite să întâlniți mai mult decât oameni interesanți. Aceste zile sunt puse sub semnul iubirii, așa că ar trebui să profitați de ele. 

Vărsător

S-ar putea să vă simțiți fascinat emoțional pe parcursul acestei săptămâni, așa că nu lăsați lipsa de încredere să strice totul. Vărsător, ar trebui să petreci mai mult timp cu partenerul tău și să te simți liber să te joci cu romantismul. Lumina ta interioară strălucește puternic și ai putea să o folosești pentru a ilumina calea celor dragi. Dacă ești singur, este mai mult decât probabil să te simți foarte apropiat de cineva. Poate că este o adevărată comuniune a spiritelor. Poate chiar ți-ai descoperit sufletul pereche. Sau cel puțin pe cineva care va fi important pentru o lungă perioadă de timp în viața ta. 

Pești

În această săptămână vă veți simți ca un ales al zeilor. Pești, principala ta preocupare ar putea fi găsirea unui cadou sau surprinderea partenerului tău într-un fel. Așadar, nu ezitați să vă dezlănțuiți imaginația și sentimentele, acestea vă vor ghida să găsiți cel mai bun mod de a vă exprima sentimentele și să marcați aceste zile sub sigiliul romantismului și al afecțiunii. Pe de altă parte, se pare că vă gândiți să efectuați o achiziție majoră. S-ar putea să vă intereseze și o investiție mai mică, cum ar fi o mașină sau un computer. Ar trebui să verificați banii pe care îi aveți înainte de a începe. Nu trebuie să fii prea impulsiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel