Horoscopul verii 2021. Capricornii nu vor avea vacanță, iar Peștii se vor angaja în străinătate. Ce rezervă astrele în iunie, iulie și august fiecărui semn zodiacal

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul verii 2021. Capricornii nu vor avea vacanță, iar Peștii se vor angaja în străinătate. Ce rezervă astrele în iunie, iulie și august fiecărui semn zodiacal
Horoscopul verii 2021. Capricornii nu vor avea vacanță, iar Peștii se vor angaja în străinătate. Ce rezervă astrele în iunie, iulie și august fiecărui semn zodiacal

Vara se apropie cu pași repezi. Ce va aduce vara anului 2021 semnelor de foc (Berbec, Leu, Săgetător), cele ale pământului (Taur, Fecioară, Capricorn), cele ale aerului (Gemeni, Balanță, Vărsător) și cele ale apei ( Rac, Scorpion, Pești)? Cum ne vor influența astrele în lunile iunie, iulie și august 2021?

Vara este, fără îndoială, cel mai așteptat sezon al anului. Ea ne induce să ne relaxăm și să ne bucurăm de acele zile însorite. Este cel mai bun moment pentru a ieși și pentru a vă relaxa mintea și corpul. Dar ce îți rezervă acest sezon fierbinte? Întâlniri neașteptate, iubiri pasionale, muncă grea? 

Citește și Horoscopul bunicilor. Cum credeau românii că spălarea hainelor influențează soarta omului. Apocalipsa îmbrăcării pe dos a izmenelor

Cel mai bun horoscop de vară 2021 al celor 12 semne zodiacale poate fi găsit aici. Dacă vă puneți întrebări de genul „Berbecul se va îndrăgosti vara aceasta?”, „Vărsător va întâlni oameni interesanți în vacanță?”, „Vara 2021 aduce iubire semnului meu Gemeni?”. Descoperă!

Vezi și: Gromovnic, vechiul horoscop al românilor, previziuni pentru anul 2021: „Toamna cu multe boli. Moarte în neamul omenesc“

Horoscopul verii 2021

 

Berbec

Sosirea verii te face fericit! Umorul nu vă părăsește niciodată și asta spre deliciul celor dragi. Sunteți într-o companie bună și ați însușit arta de a aduce oamenii împreună. Inițiativele dvs. sunt destinate să aibă succes, manifestați o voință acerbă și o reactivitate uimitoare. Vă bucurați de vară atât de mult încât ați putea avea o mică relaxare și în toamnă. Sfat: dacă obligațiile profesionale te îngreunează, încearcă să te îndepărtezi puțin, dar nu închide ușa prea repede!

Taur

Vara este într-adevăr sezonul iubirii. Muncești din greu pentru a-ți face relația mai puternică ca niciodată. Este bine că vrei să ai grijă de celălalt, dar nu te uita pe tine pe parcurs, trebuie să te decomprimi și tu. Sezonul acesta vă va învăța să vă ascultați nevoile, să vă puneți întrebări și să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi. Sfat: cheltuielile neprevăzute ar putea crea unele probleme. În avans, gândiți-vă la economisirea banilor!

Gemeni

Această vară te împinge în acțiune. În ochii tăi, cei dragi îți acordă puțină atenție și îi anunți. Determinat și impulsiv, nu ești întotdeauna în ton cu cei din jur, dar nimic nu este la modul serios. Această perioadă nu încurajează afișările emoționale, dar vă bucurați în continuare de beneficiile sale. Soarele îți oferă strălucirea și natura îți permite să revii la o stare senină. Sfat: bucurați-vă de vacanță pentru a vă odihni și gândiți-vă la ceea ce vreți cu adevărat în viață. Vara este un sezon liniștit pentru tine, profită de el!

Rac

Vara aceasta va fi un moment decisiv în viața ta și a familiei tale. În mod normal tandru și protector, sezonul cald vă va dezvălui o altă fațetă a personalității. Rebel și impetuos, pari dispus să faci orice pentru ca lucrurile să se întâmple. Pentru aceasta, te poți baza pe partener/ă. Echilibrul și împlinirea nu sunt departe. Deci, ia-ți timp să trăiești! Sfat: dacă cineva îți face viața un coșmar, inspiră adânc și nu mai fi fatalist. 

Leu

Pentru tine, vara înseamnă să te distrezi. Ai nevoie de mișcare, ai nevoie de schimbare. Vara va fi, prin urmare, un timp al întâlnirilor prietenoase, romantismul nu-și va avea locul, indiferent de ce crede jumătatea ta. Forma ta olimpică nu te va dezamăgi niciodată dacă intenționezi să îți permiți câteva momente de relaxare între două nopți agitate. Sfat: învățați să vă plictisiți, dacă aveți o vacanță, faceți o scurtă pauză în viața voastră și fugiți de tot.

Fecioară

Liniștea este cuvântul tău de ordine și, dacă vara asta încerci să o aplici, nu vei putea să înflorești pe deplin. Singur sau cu oameni la fel de calmi ca tine, ia-ți o vacanță. La umbra unui palmier sau la soare pentru a te umple de vitamina D. Fugiți de stresul vieții de zi cu zi și bucurați-vă de vară. Sfat: nu-ți irosi energia încercând să faci lucruri fără să fii concentrat și reticent. Mai bine faceți pauze și încercați să vă organizați.

Balanță

Energia ta frumoasă și bunăvoința ta luminează vara celor dragi. Îți place să-ți răsfeți soțul/soția sau prietenii, chiar dacă te costă să faci asta. Dar după toate acestea, cine se gândește la tine? Nu uitați să vă relaxați și să vă exersați hobby-urile preferate, deoarece nu veți rezista mult în acest ritm. Vara este și timpul pentru odihnă! Sfat: în vacanță încercați să faceți activități gratuite, amintiți-vă că trebuie să fiți prudenți din punct de vedere economic!

Scorpion

Vara aceasta nu va fi cea mai calmă sentimental. Latura ta neîncrezătoare reapare și îndoielile te invadează. Puteți obosi două persoane „la preț de unu”: răbdarea soțului/soției are limite și nu trebuie să uitați că sezonul estival este pentru relaxare! Fă un pas înapoi și bucură-te de plăcerile simple din viață. Sfat: vacanțele sunt făcute pentru a fi savurate. Sport, plajă, petrecere cu prietenii etc.

Săgetător

În această vară, cei care vor să te urmeze vor trebui să reziste. Călătoriile tale sunt la fel de numeroase precum dorințele tale, vrei să profiți de sezonul frumos și ai dreptate. Îți „împachetezi” prietenii dragi în valiza ta pentru aventuri extraordinare împreună. Ești dinamic și ești întotdeauna cu un pas înainte. Sfat: Motivația și dinamismul sunt bune, dar acea energie debordantă se poate manifesta prin oboseală, așa că permiteți-vă puțină relaxare.

Capricorn

Fără vacanță pentru semnul dvs., numai muncă! Ai planuri mari pentru familia ta și intenționezi să le duci la bun sfârșit, chiar dacă implică schimbări mari în micile tale obiceiuri. Ești motivat, mintea ta este ascuțită și corpul tău este tonifiat. Pentru a rămâne în formă, gândiți-vă și la relaxare din când în când. Sfat: dacă vara dă din nou viață micilor dvs. complexe, Jupiter vă va ajuta să adoptați o postură bună, să o urmați și să vă lase familia să vă ajute atunci când simțiți că nu mai puteți suporta.

Vărsător

Dacă există cineva care beneficiază de vitaminele oferite de soare, ești tu, dragă Vărsător. Ești plin de energie și entuziasm în toate domeniile vieții tale. Îndrăgostit, tu și soțul/soția dvs. sunteți din nou împreună ca în prima zi și activitățile dvs. sunt mai distractive decât în general. Plănuiești să te bucuri de fiecare oră, în fiecare zi a acestei veri 2021! Sfat: trebuie să pariați pe comunicarea cu partenerul dvs. dacă doriți să vă simțiți mai confortabil și să evitați un final fatal.

Pești

Hiperemotivitatea ta nu va fi un obstacol pentru înflorirea ta în această vară. Puteți aștepta cu nerăbdare o vacanță confortabilă, deschizându-vă celor dragi pentru a căuta sprijinul de care aveți nevoie. În plus, trebuie să știi să profiți de acest anotimp frumos, soarele este aliatul tău și îți va aduce vitalitatea care uneori îți poate lipsi. Sfat: dacă nu veți fi în vacanță, profitați de ocazie pentru a vă perfecționa curriculum vitae cu stagii sau formare. S-ar putea să vă găsiți un loc de muncă în străinătate!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel