Horoscop 15 ianuarie. Scorpionii vor vedea fața malefică a unui apropiat. Peștii fac planuri mari pentru luna viitoare. Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 10 februarie. Taur, apare rezolvarea problemelor financiare! Scorpionii, puși în fața celei mai grele alegeri: Previziuni complete
Horoscop 10 februarie. Taur, apare rezolvarea problemelor financiare! Scorpionii, puși în fața celei mai grele alegeri: Previziuni complete

Citește horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 15 ianuarie, pentru toate semnele zodiacale. Previziuni complete despre dragoste, carieră sau bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

O zi în care psihicul uman poate fi supus unei presiuni serioase, ceea ce poate duce la schimbări de dispoziție.

Orice muncă poate fi asumată, inclusiv cea mai dificilă. Comunicarea cu ceilalți va fi fructuoasă, principalul lucru este să reținem impulsurile emoționale pentru a nu strica relațiile bune care s-au construit de-a lungul anilor.

Horoscop 15 ianuarie. Previziuni complete pentru zodii

 

Berbec (21.03 - 20.04)

Cel mai important lucru astăzi este imperativul de a duce problema până la capăt, indiferent cât de dificil ar fi, altfel s-ar putea să vă aflați deja mâine într-o situație dificilă - remedierea situației va necesita multă forță morală și fizică.

Taur (21.04 - 21.05)

Vei putea să-ți atingi scopul doar dacă nu ești prea sârguincios - nu vei primi nimic asemănător cu mană din cer în seara asta, nu te baza pe asta.

Gemeni (22.05 - 21.06)

Oricare ar fi motivul petrecerii, nu o sărbătoriți cu ajutorul alcoolului - rezultatul nu va fi chiar ceea ce vă așteptați: în loc de ușurință și bucurie veți avea parte de greutate și pocăință.

Rac (22.06 - 22.07)

Chiar și cei mai prudenți își pot asuma riscuri astăzi, dar vor trebui să o facă cu o privire dezinvoltă asupra circumstanțelor: poți cumpăra un bilet de loterie, dar nu poți paria într-un cazinou cu toți banii în joc.

Leu (23.07 - 21.08.)

În ciuda zilei de sâmbătă, astrele îți recomandă să treci de la vorbe la fapte: dacă aveai de mult timp de gând să începi să pui în aplicare un proiect important pentru tine, a sosit momentul - poți face primul pas.

Fecioară (22.08 - 23.09)

Încercați să acordați atenție maximă rudelor dumneavoastră - bine, ziuaeste în weekend, iar procesul de lucru nu va avea niciun impact - pe de altă parte, veți crea condiții suplimentare pentru întâlnirile dumneavoastră.

Balanță (24.09 - 23.10)

Este o zi în care poți - și ar trebui - să fii hotărât, dar, având în vedere ziua liberă, poți spune că nu privește sfera profesională, ci pe cea personală: nu te baza pe harul naturii, va trebui să te descurci singur.

Scorpion (24.10 - 22.11)

Astăzi ar trebui să fii vigilent la modul în care se va comporta relația ta cu prietenii și rudele: mai devreme sau mai târziu, unul dintre ei va "aluneca", arătându-și adevărata față - malefică.

Săgetător (23.11 - 21.12)

Dacă ai o ceartă cu cineva apropiat și suferi de dureri cronice, de care ea nu va putea să se ocupe, fii răbdător și înțelegător: persoana care are probleme similare trebuie să te ajute.

Capricorn (22.12 - 20.01)

Orice ai face în acest weekend, încearcă să te abții de la jocurile de noroc, mai ales dacă este vorba de un joc cash: este foarte puțin probabil ca în loc să câștigi să ajungi la un joc serios.

Vărsător (21.01 - 18.02)

Înțelepții vă sfătuiesc să fiți atenți la semnalele pe care corpul dumneavoastră le dă în acea zi: nevoia de a mânca o tabletă de ciocolată sau de a bea un pahar de lapte ar putea semnala o serie de microelemente importante.

Pești (19.02 - 20.03)

Vei avea nevoie de încredere în tine pentru munca care te așteaptă la începutul lunii viitoare - ar trebui să petreci weekend-urile pentru a-ți îmbunătăți stima de sine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel