Horoscop 10-16 mai 2021. După 12 ani, Jupiter intră în Pești: Berbecii vor suferi un accident, iar Vărsătorii primesc vești neașteptate

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 10-16 mai 2021. După 12 ani, Jupiter intră în Pești Berbecii vor suferi un accident, iar Vărsătorii primesc vești neașteptate
Horoscop 10-16 mai 2021. După 12 ani, Jupiter intră în Pești Berbecii vor suferi un accident, iar Vărsătorii primesc vești neașteptate

Aici îți poți citi horoscopul pentru săptămâna 10-16 mai 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.

Soarele este încă în Taur, iar marți, 11 mai, vom avea și Luna Nouă în Taur. Această fază lunară reprezintă începutul unui nou ciclu și energiile sale sunt favorabile noilor începuturi. Luna Nouă în Taur ne va face să fim mai concreți, vom reuși să ne materializăm obiectivele și vom avea o abordare mai liberă a distracțiilor.

Citește și Horoscop 11 mai 2021. Luna Nouă în Taur aduce schimbări puternice: Leul - cheltuieli neplanificate, Fecioarele se vor îndrăgosti la prima vedere

După o lungă perioadă de 12 ani, joi, 13 mai, vom vedea intrarea lui Jupiter în Pești. Va atrage realizarea celor mai prețuite visuri ale noastre, deoarece Jupiter în Pești dă aripi imaginației și inspirației.

 

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021

 

Berbec

Vei fi fericit să vezi că acea scânteie magică pe care o ai tu și partenerul tău se manifestă natural, fără a fi nevoie să faci eforturi mari. La locul de muncă veți ști să profitați de avantajele noilor tehnologii, chiar dacă credeți că computerul și rețelele sociale nu sunt făcute pentru dvs. Veți fi o persoană stângace în chestiuni legate de bricolaj și ați putea suferi un mic accident între unelte.

Taur

În această săptămână va fi dificil să faceți pași înainte pentru a vă rezolva problemele și nu veți îndrăzni să vă consolidați angajamentele. Inegalitatea va fi prezentă la locul de muncă. Vă va atrage atenția să observați cum există un tratament favorabil față de unele persoane în mediul dvs. de lucru și vi se solicită mai mult decât este necesar. Învață să te joci cu programul tău pentru a avea timp să te odihnești.

Gemeni

În weekendul următor aveți o mare oportunitate de a începe o relație romantică unică. Vei ajunge la o stare interioară de pace și armonie. Există o mulțime de mișcări, scrisori, mesaje, apeluri care te determină să-ți recunoști capacitatea mare de lucru și entuziasmul tău atunci când îți poți afișa inteligența în domeniul profesional. Treci printr-o săptămână de slăbiciune fizică, așa că va fi indicat să te odihnești și să mănânci responsabil.

Rac

Începutul unor noi relații este favorizat. Vă aflați într-un moment foarte calm, în care știți să așezați fiecare sentiment în locul corespunzător. Doriți să realizați un proiect de lucru oarecum ambițios, care are nevoie de colaborarea unor persoane din cercul dvs. cel mai apropiat. Apare dorința ta de a face sport în echipă și concentrarea ta de a te supune unor sesiuni lungi de studiu.

Leu

Leul care a început recent o relație romantică va găsi puțin sprijin de la un membru al familiei. Persoana singură se va bucura de un magnetism puternic și atractivitate care vă va conduce la mai multe jocuri de seducție. Jupiter te binecuvântează cu o creștere profesională. Cei care lucrează cu tine sau pentru tine își vor da seama (încă o dată) de potențialul tău incredibil. Mizați pe îmbunătățirea flexibilității, elasticității și echilibrului practicând Yoga sau Pilates. Cumpătarea vă va îmbunătăți sănătatea mintală.

Fecioară

Știi să-ți prețuiești timpul și, prin urmare, nu îl vei pierde urând pe cineva care ți-a făcut rău. Este mult mai interesant să folosești acest efort pentru a iubi pe cineva care chiar merită și rămâne alături de tine în aceste momente. În profesia dvs., veți dori întotdeauna să mergeți mai departe săptămâna aceasta, dar nu vă lăsați purtat de cele mai rapide drumuri sau de companiile cu reputație dubioasă. Veți menține o anumită stare de grație atâta timp cât nu comiteți excese. Dacă nu ai ispite dulci în cămară, cu atât mai bine.

Balanță

În această a doua săptămână a lunii mai, horoscopul dezvăluie că, în domeniul iubirii, Balanțele vor avea zile foarte intense. Nu numai că se vor bucura de atenția deplină a persoanei iubite, dar vor întări și legătura de dragoste prin evenimente sociale. În domeniul profesional, există o săptămână plină de obstacole și dezamăgiri. În sănătatea dumneavoastră este posibil să aveți câteva probleme legate de zona abdominală în această săptămână. 

Scorpion

Dacă doriți să măriți familia, aceasta poate fi săptămâna ideală. Acei nativi care sunt dispuși să înceapă o relație nu ar trebui să se aștepte la compromisuri. Jupiter mărește tot ceea ce atinge: nu ratați acest moment și căutați să dați o rotație pozitivă afacerii dvs. Susținerea lui Marte în Rac și a lui Jupiter în zodia Peștilor aduce vitalitate și dorința de a trăi viața la maximum.

Săgetător

Predicția horoscopului din această săptămână pentru nativii îndrăgostiți din Săgetător dezvăluie că vor avea parte de surprize. Vor descoperi cine este cu adevărat demn de atenția și stima lor. La locul de muncă, Săgetătorii sunt binecuvântați de Jupiter, care le va stimula cariera și îi va ajuta să atingă obiective importante. În sănătate, săptămâna aceasta vei fi bine, dar horoscopul îți va reaminti din nou și din nou necesitatea de a avea grijă de tine dacă vrei să fii mai bun. 

Capricorn

Tot ce se referă la seducție și romantism va fi facilitat în această săptămână. Dacă sunteți singur, țineți cont de această vibrație. Pentru acei nativi care au afaceri este o săptămână excelentă în care ar putea exista o schimbare majoră care va favoriza economia și va crește prestigiul social. Sănătatea nativilor din zodia Capricorn va fi foarte bună, în general.

Vărsător

Predicția ta pentru dragoste din această săptămână dezvăluie că nu numai că vei trăi experiențe foarte satisfăcătoare, dar vei primi și vești neașteptate. Totul indică faptul că veți avea o săptămână bună în acest domeniu al vieții voastre. În domeniul profesional va fi o săptămână bună, deoarece se va adapta foarte mult la modul în care lucrați. În ceea ce privește sănătatea ta, deși ești mai conștient de sănătatea ta fizică, este posibil să suferi o infecție. 

Pești

Veți dori cu adevărat să săriți peste regulile fidelității căsătoriei și să trăiți o aventură secretă. Cei singuri nu se vor grăbi să găsească un partener și vor avea aventuri intime fără obligație. Va exista o comunicare foarte bună cu copiii. Unii colegi de serviciu vor face unele greșeli în care va trebui să decideți dacă să vă implicați sau nu. Veți aplica pentru o slujbă care vă va plăcea pentru simplitatea sarcinilor sale. Consumul de prea mulți carbohidrați și prea puține grăsimi și proteine ​​ar putea duce la infecție. Trebuie să vă echilibrați prin dietă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel