Horoscop 1 octombrie 2022. Află cum îți începi luna, pentru că așa va fi toată - Previziuni astrale pentru toate zodiile

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 1 octombrie 2022. Află cum îți începi luna, pentru că așa va fi toată - Previziuni astrale pentru toate zodiile / Foto: Unsplash
Horoscop 1 octombrie 2022. Află cum îți începi luna, pentru că așa va fi toată - Previziuni astrale pentru toate zodiile / Foto: Unsplash

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 1 octombrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec. Horoscop 1 octombrie 2022


Veți face o mare greșeală dacă veți juca astăzi cu favoriții. Nu contează dacă sunteți o mamă care se ocupă de copii sau un angajator care trebuie să împartă sarcini cu lucrătorii din echipa dvs. Fiți văzut că sunteți corect. Adoptați o poziție neutră pentru liniștea dvs. Această abordare vă va avantaja cel mai mult pe termen lung. Gândurile din trecut vă aglomerează mintea astăzi. Nu insistați asupra amintirilor care vă deprimă. Dar chiar și asta poate avea ramificații asupra productivității muncii dumneavoastră.


Taur. Horoscop 1 octombrie 2022


Astăzi, vei fi atras de orice sport de competiție. Buna sportivitate este fraza ta cheie. Nu o luați prea în serios. Argumentele nu îi vor convinge neapărat pe ceilalți să fie de acord cu tine. Trebuie să încerci diferite tehnici de comunicare pentru a-i atrage de partea ta. Coșul tău de gunoi este înțesat cu informații inutile și ai nevoie de o curățenie de primăvară. De ce să nu o faci acum' Acest lucru creează spațiu și atrage lucruri mai mari și mai bune în viața ta. Știi că 'nimeni nu este o insulă în sine, așa că nu te izola.


Gemeni. Horoscop 1 octombrie 2022


Îți pui sub semnul întrebării valorile, iar acesta este un lucru bun. În timpul acestui ciclu special, reevaluați motivele pentru care credeți ceea ce credeți. Adesea există un asemenea bagaj cultural de condiționări încât este greu să te strecori printre acestea pentru a ajunge la valorile fundamentale care se potrivesc confortabil cu cine ești în această etapă a vieții tale. Cel mai bine ar fi dacă nu ți-ar fi teamă să îți schimbi sistemul de credințe, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să împărtășești aceste decizii personale cu cineva.

Vezi și: Horoscop 30 septembrie 2022. Taur, vei avea parte de un obstacol neașteptat. Balanță, sănătatea, munca și idealurile sunt în armonie. Previziuni complete


Rac. Horoscop 1 octombrie 2022


Notează-ți istoria personală. Chiar dacă este doar o mică biografie, va fi interesantă chiar și numai de dragul de a-ți pune viața în perspectivă. Mintea ta se deschide către o imagine de ansamblu. Aceasta include unde ai fost și unde te duci. S-ar putea fie să te simți combativ. Nu le provocați asta celor dragi. Se pare că karma operează în relațiile tale acum. Mintea și emoțiile tale vor fi mult mai concentrate în prezent.


Leu. Horoscop 1 octombrie 2022


S-ar putea să simți că ai depășit circumstanțele existente și să experimentezi neliniște și plictiseală. Nu este vorba că vrei să abandonezi parteneriatul, ci îți dorești doar să îi dai un suflu nou sau să rupi vechiul tipar al repetiției sau monotoniei. Este timpul pentru un lifting. Vrei să-ți exprimi astăzi individualitatea. Insistați ca ceilalți să urmeze un traseu pe care l-ați stabilit pentru ei. S-ar putea să fie nevoie doar de câteva declarații șocante pentru a-i face pe cei care îți sunt refractari să intre în rând.


Fecioară. Horoscop 1 octombrie 2022


Aveți o nouă șansă la un fel de loc de muncă pe care v-ați dorit să-l dobândiți. Nu trebuie să fii impulsiv în căutarea jobului ideal, pentru că s-ar putea să sari din tigaie în foc. Dar știi că trebuie să existe o anumită rezonanță între ceea ce faci și ceea ce simți în legătură cu munca respectivă. În ultima vreme ai fost încordat, presat sau în conflict cu cineva cu care lucrezi și, din păcate, a fi reactiv nu va face decât să inflameze și mai mult situația. Este vorba de a-ți păstra capul rece în această perioadă.

Vezi și: Horoscop special: Vezi ce ți-au pregătit astrele și karma pentru acest sfârșit de septembrie


Balanță. Horoscop 1 octombrie 2022


Încep să iasă la suprafață emoțiile pe care le-ai înăbușit sau chiar sentimente subconștiente de care poate nu ești conștient. Este posibil să devii foarte conștient de defectele și nesiguranța ta, dar nu fi dur cu tine însuți. Sentimentele tale sunt exagerate în acest moment, așa că nu insista asupra lor. Aceasta va fi o perioadă de reflecție în care lucrurile din trecut vor fi foarte importante pentru tine. Discută aceste gânduri și sentimente cu cineva apropiat, deoarece acest lucru îți va oferi eliberarea emoțională de care ai nevoie.


Scorpion. Horoscop 1 octombrie 2022


Te afli în situația de a lucra la o sarcină care necesită o concentrare absolută. Acest lucru va fi dificil dacă ai alte lucruri pe cap. Aplicarea disciplinei tale în gândire și raționament oferă intereselor tale vocaționale un impuls acum. Veți fi mai studios în timpul acestui ciclu. Acesta este un moment excelent pentru a consolida o înțelegere a ta. Îți dai seama că starea ta de spirit joacă un rol important în experiențele tale generale de viață. S-ar putea să fiți copleșit de sentimente astăzi. Nu veți ști cum să reacționați într-o anumită situație.


Săgetător. Horoscop 1 octombrie 2022


Cultivați relația. Ați putea întâlni pe cineva care are viziuni asupra vieții foarte asemănătoare cu ale dvs. Este o oportunitate de a deveni mari prieteni pe termen lung. De asemenea, vă aflați împărțit între ceea ce vă spune mintea și instinctul. În ciuda acestui conflict intern, te vei vedea treptat capabil să integrezi cele două extreme și să găsești o perspectivă mai clară. Înveți mai multe despre ceea ce îți dorești în viață. Prietenii ar putea fi mai interesați de alții și distrași decât să îți ofere timp de calitate.

Vezi și: Horoscop special: Octombrie 2022 vine cu începutul unei noi vieți pentru zodii: Vărsătorii, revelații în iubire, Fecioarele - noroc la bani


Capricorn. Horoscop 1 octombrie 2022


Chestiunile financiare vă pot preocupa, așa că trebuie să puneți toate cărțile pe masă și să cereți același lucru de la ceilalți în orice negociere. Nu permiteți ca lenea monetară să stea în calea siguranței dvs. viitoare. Poți vorbi cu o limbă inspirată acum, așa că folosește acest lucru în avantajul tău. Acesta este un moment în care cuvintele tale pot muta munții din loc. Aveți o înțelepciune blândă care îi poate ajuta pe ceilalți cu care intrați în contact. Faptele și detaliile se pierd în graba inspirației.

 

Vărsător. Horoscop 1 octombrie 2022


Chestiunile legate de muncă și carieră funcționează bine acum. Acolo unde este nevoie de cooperare și muncă în echipă, veți excela. O colaborare de succes într-un proiect și ajungerea la acorduri asupra planurilor este probabilă acum. Parteneriatele sau acordurile încheiate acum funcționează bine pentru toate părțile. S-ar putea să ai parte de o profesie de descoperire. Este legată de finanțe și, în special, de rambursarea datoriilor. Acest lucru poate necesita o hotărâre îndrăzneață din partea ta și un curs de acțiune care nu îți este caracteristic' cu toate acestea, va funcționa.


Pești. Horoscop 1 octombrie 2022


Deși stările tale de spirit pot fi puțin volatile în cadrul acestui ciclu actual, ai o imagine creativă vie pentru ceea ce îți dorești în viață în continuare. Schimbările care au loc acum reflectă indecizia ta și, eventual, o planificare deficitară. Dacă ai alternat între optimism și pesimism, trebuie să ții asta sub control pentru a-ți accelera obiectivele. Odată ce ești mai ferm angajat în calea ta, circumstanțele tale se vor echilibra în univers și vor începe să se activeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel