Horoscop 30 septembrie 2022. Taur, vei avea parte de un obstacol neașteptat. Balanță, sănătatea, munca și idealurile sunt în armonie. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 30 septembrie 2022. Taur, vei avea parte de un obstacol neașteptat. Balanță, sănătatea, munca și idealurile sunt în armonie. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop 30 septembrie 2022. Taur, vei avea parte de un obstacol neașteptat. Balanță, sănătatea, munca și idealurile sunt în armonie. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Horoscop zilnic pentru vineri, 30 septembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec. Horoscop 30 septembrie


Prieteniile înfloresc atunci când accepți persoana pentru ceea ce este, mai degrabă decât pentru ceea ce aștepți de la ea. Acceptă defectele celor pe care îi consideri prieteni, iar acea prietenie va înflori pentru că ai ales să o bazezi pe iubire necondiționată. Orice problemă de asigurare sau chestiuni bancare care au expirat poate fi rezolvată imediat. Să accepți sfaturi financiare nu este rău dacă persoana respectivă este profesionistă și ai încredere în ea.


Taur. Horoscop 30 septembrie


Vei fi judecat după cum ai acționat în trecut. Nu duce mai departe acele atitudini care nu ți-au dat rezultate. Dacă lași ca meschinăriile să se pună pe drumul prieteniilor, ar fi dăunător. Spiritul tău de luptător este acum pus la încercare de circumstanțe. Tocmai când credeai că ai toate piesele puzzle-ului la locul lor, un obstacol neașteptat este pe cale să pună lucrurile în așteptare. Trebuie să pui la naftalină un proiect și să găsești ceva care să te țină ocupat temporar până când se ivește din nou momentul potrivit.


Gemeni. Horoscop 30 septembrie


Noile oportunități de muncă prin intermediul prietenilor sunt favorabile. Ridicarea mizei pe CV-ul tău și punerea în ordine a scrisorilor de recunoaștere și a referințelor te vor ajuta în orice job. 'Vitalitatea ta atrage ajutorul spre tine în acest moment, iar un sprijin radiant ar trebui să te mențină în bună stare. Folosiți aceste energii creative pentru a câștiga câteva puncte cu șeful dvs. Continuați să faceți schimbări în personalitatea dvs. Aceasta poate fi sau nu o strategie bună. Doar experimentarea și timpul vor spune.

Vezi și: Horoscop 29 septembrie 2022. Zodia care va avea parte de o înșelăciune sau trădare la serviciu. Previziuni complete pentru nativi


Rac. Horoscop 30 septembrie


Aveți nevoie de o formă mai stabilă de autoritate acasă și la serviciu. Acest lucru înseamnă să faci un pas înainte și, ocazional, să iei o poziție dură față de ceilalți. Vorbind deschis dă rezultate într-o descoperire pozitivă. Vei simți o mare satisfacție din această cauză. Chiar dacă nu pentru alt motiv, păstrarea armoniei pe toate fronturile este calea spre pace. Eliberați-vă mintea de argumentele circulare. Trebuie să-i înveți pe ceilalți exact cum vrei să fii tratat. Nu ești obligat să provoci sau să fii provocat.


Leu. Horoscop 30 septembrie


Iubirea începe să atingă apogeul în timpul acestui ciclu actual al vieții tale. Cel mai bine ar fi să o urmărești, dar să ai un plan pentru obiectivele tale nu este rău. Nu trebuie să te pierzi în procesul de iubire. Amintește-ți că suntem cu toții diferiți, iar cuvântul cheie astăzi este "respect". S-ar putea să fie nevoie să discutați multe subiecte în prezent. Nu câștigi suficient pentru a ajunge la sfârșit de lună în acest moment. O mulțime de reziduuri subconștiente pot ieși la suprafață acum și pot fi, de asemenea, o parte din stresul pe care îl simți.


Fecioară. Horoscop 30 septembrie


Companiile proaste se simt după trei zile. Dacă ești nevoit să petreci perioade prelungite cu prietenii sau familia în acest weekend, ține cont de sfatul celor de mai sus și pune un plafon de două zile. Chiar și cei mai buni prieteni și cei dragi pot începe, într-adevăr, să ne irite după perioade îndelungate. Limitați-vă cu grație timpul petrecut cu prietenii în acest weekend. În acest moment, ai nevoie de dulceață - poate în afecțiune emoțională și fizică sau mâncare.

Vezi și: Horoscop special: Vezi ce ți-au pregătit astrele și karma pentru acest sfârșit de septembrie


Balanță. Horoscop 30 septembrie


Deși munca ta este pe cale să atingă un nou platou, este important să-ți valorifici mai eficient energiile. Acest lucru înseamnă să nu lași sănătatea ta sau a altora să devină un obstacol în calea unor realizări mai mari. Ai ocazia de a-ți exprima imensa creativitate. Aliniați-vă acum sănătatea, munca și idealurile. Ascultă-ți semnalele corpului și fă-ți acel control medical întârziat pentru a elimina grijile. Este posibil să fii confuz în legătură cu ceea ce îți dorești. Luați în considerare aspecte variate ale vieții dvs. înainte de a face un angajament solid.


Scorpion. Horoscop 30 septembrie


Este o perioadă bună pentru distracții. Afacerile plăcute sunt la ordinea zilei în această săptămână. Tactul și diplomația te servesc bine dacă ești pregătit pentru satisfacții emoționale. Cupidon își ajustează săgețile iubirii pentru tine pe plan sentimental. Trebuie să fii blând când îi arăți cuiva greșelile din trecut în această săptămână. S-ar putea să nu fii conștient de cât de dureros este pentru ei să vorbească despre asta. O abordare pozitivă a discuției va evoca un răspuns pozitiv înapoi. Asocierea cu persoane mai tinere îți va oferi, de asemenea, o nouă șansă la viață.


Săgetător. Horoscop 30 septembrie


Competența ta poate provoca pe cineva, iar acesta este un lucru cu care trebuie să te confrunți. Încercați să îi încurajați în munca sau activitatea lor. Trebuie să îi mulțumiți pe superiori analizând "detaliile", chiar dacă diavolul se află undeva acolo. Chiar dacă ai cele mai groaznice gânduri și alegi să le îndrepți spre ei, circumstanțele nu permit mesajelor tale mentale să pătrundă, așa că este o energie irosită. Sentimentele tale apar mai pronunțate, așa că ține-te ocupat și stai departe de acea persoană.

Vezi și: Horoscop 28 septembrie 2022. Săgetător, bucură-te de libertate. Fecioară, emani vibrații magnetice puternice - Previziuni complete


Capricorn. Horoscop 30 septembrie


Vă dați seama că trebuie să începeți să vă transformați relațiile în moduri noi. Uneori trebuie pur și simplu să te armonizezi cu "barbarii" din jurul tău. Dacă acei barbari sunt membri ai familiei, este un pic mai dificil. După cum spune vechea zicală, "îți poți alege prietenii, dar nu îți poți alege familia". Problemele de natură personală și domestică ar trebui să fie prioritare în programul tău dacă vrei să repui pe calea cea bună afacerile familiale. Îți dorești confortul partenerului și al familiei tale.

 

Vărsător. Horoscop 30 septembrie


Activați astăzi câteva dintre ideile dumneavoastră strălucite. Ești înzestrat cu o gândire rapidă, perspicacitate și un spirit ingenios pe care le poți folosi acasă și la serviciu. Folosește acest lucru în avantajul tău. Este posibil să fii și oarecum sentimental, iar aceste sentimente apar destul de neașteptat. Uneori, un parfum, o priveliște sau o amintire întâmplătoare pot declanșa aceste emoții. Rememorarea trecutului și retrăirea unora dintre momentele tale mai fericite se poate întâmpla în mod spontan. Unele dintre cele mai frumoase experiențe se află adesea în mintea ta.


Pești. Horoscop 30 septembrie


Puteți rezolva dificultățile din relațiile dumneavoastră acum. Sunt probabile discuții profunde și îndelungate. Vindecarea și rezolvarea anumitor probleme poate începe prin deschiderea inimii tale pentru a oferi și a primi mai multă iubire și acceptare într-o relație. Ești foarte plăcut și cooperant astăzi - sau nu? Lumea ar putea crede că da, dar s-ar putea să te străduiești să te acomodezi cu ceilalți, pentru că atunci când nevoile tale nu sunt satisfăcute pe deplin, este greu să împlinești nevoile celorlalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel