Horoscop 06 martie: Leu, ai o zi excelentă; Capricorn, ai grijă la cheltuieli! - previziuni complete

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop zilnic 06 martie 2023
Horoscop zilnic 06 martie 2023

Vezi horoscopul de luni, 06 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.  

Dacă te-ai născut astăzi: Ești o persoană independentă, cu talente creative. Nu vă păstrați opiniile pentru dumneavoastră și lucrați cel mai bine într-un domeniu în care vă puteți folosi talentul pentru cuvântul vorbit și scris. Controlează-ți tendința de a vrea să faci prea multe lucruri deodată. Concentrează-te pe un singur lucru și succesul îți este asigurat. Posedați mai multă originalitate decât are în general zodia dumneavoastră și sunteți adesea perseverent în domeniul în care activați. Farmecul și amabilitatea de care dați dovadă vă vor câștiga, în timp, simpatie din partea celorlalți.

Horoscop zilnic 06 martie 2023 - previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Un coleg de serviciu nu va fi de acord cu dumneavoastră și asta vă va face să vă simțiți nervos. Ascultați ideile celorlalți pentru a putea rezolva problema.

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Eficiența va fi cheia. Veți reuși să îndepliniți chiar și cele mai complicate sarcini. Seara, un copil vă va aborda cerându-vă sfatul sau prietenia.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zvonurile și comentariile pe care le auziți se vor învârti în jurul capului dumneavoastră. Nu vă îndoiți de un prieten care nu va avea nimic de-a face cu o astfel de situație neplăcută.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Fie că este vorba de o vizită la copii sau de o întâlnire cu persoana iubită, vă veți bucura de momente fericite într-o zi excelentă pentru recreere.

Leu (24 iulie - 23 august)

Vă veți simți în cea mai bună formă în compania prietenilor. Acceptați invitațiile. Participați la activități de grup, dar în dragoste controlați-vă fantezia.

Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Cineva vă face avansuri, iar asta v-ar putea face să vă simțiți inconfortabil. Posibilă ceartă pe tema banilor cu un copil. Sunt vești bune și în ceea ce privește cariera.

Balanță (24 septembrie - 23 octombrie)

Pe plan profesional veți începe noi activități. Resentimente profunde vor provoca disensiuni pe plan amoros. Nu vă așteptați la cooperare.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie)

Aveți grijă să nu vorbiți despre planurile de lucru. Deși totul va merge bine pentru dumneavoastră, nu ar trebui să vă anunțați prematur mișcările. Alarmă falsă în ceea ce privește sănătatea.

Săgetător (23 noiembrie - 21 decembrie)

Veți fi în deplin acord cu partenerul și veți lua decizii importante împreună. În curând veți fi în măsură să începeți unele schimbări acasă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Veți provoca atracție romantică prin farmecul dumneavoastră. Nu cheltuiți prea mult. Dar s-ar putea să vă achiziționați în curând o garderobă nouă. Un nou look.

Vărsător (21 ianuarie - 19 februarie)

La locul de muncă se vor întâmpla anumite lucruri care vă vor supăra. Nu refuzați o favoare și faceți ceea ce ați promis. Un sfat pe care îl primiți în legătură cu munca vă va fi de folos.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Luați cu scepticism ceea ce spun ceilalți. Cineva ar putea cu ușurință să interpreteze greșit o situație. Veți avea o mulțime de idei pe care ar trebui să le puneți pe hârtie.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel