Horoscop. Pe ce își cheltuie fiecare zodie banii? Cele mai risipitoare şi cele mai zgârcite semne din zodiac

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop. Pe ce își cheltuie fiecare zodie banii? Cele mai risipitoare şi cele mai zgârcite semne din zodiac
Horoscop. Pe ce își cheltuie fiecare zodie banii? Cele mai risipitoare şi cele mai zgârcite semne din zodiac

Unii sunt mai cheltuitori, alții sunt cu adevărat zgârciți, iar alții nici măcar nu știu câți bani au în contul lor bancar - în care categorie vă încadraţi? Pe ce vă place să cheltuiţi banii cel mai mult? Aflați în acest articol.

După cum știți, banii vorbesc. Nu toți folosim banii în același fel sau pentru aceleași lucruri. Unii sunt cumpărători impulsivi, alții economisesc ca furnicile, sunt și cei care cumpără doar articole de lux. 

 

Pe ce își cheltuie fiecare zodie banii? 

 

Ce fac Berbecii cu banii lor?

Berbecul este cel care are cele mai multe probleme atunci când vine vorba de economisirea banilor, deoarece cumpărarea impulsivă este 'boala' lor. Au tendința de a gândi foarte puţin dacă au sau nu într-adevăr nevoie de ceea ce vor să cumpere. Dacă există ceva care le atrage atenția, cu siguranță vor ajunge la casa de marcat. Desigur, sunt destul de egoiști și reticenți în a-și împrumuta banii.

Unde se duc banii lor?

În principal, în ceea proiecte de atreprenoriat, în experienţe aventuroase și sport. Este un semn care acordă o mare importanță lucrurilor materiale, astfel încât o să cheltuiască și pentru articole în trend.

 

Ce fac Taurii cu banii lor?

Semnului taurului nu se va zgârci să-și cheltuiască banii atâta timp cât este pentru aa-şi bucura simțurile sale. Vor tinde să-și investească banii în acele bunuri materiale luxoase care le aduc confort. Nu vor avea nicio problemă în stabilirea unui obiectiv de economisire pentru a realiza achiziția dorită.

Pe ce își cheltuie un Taur banii?

În mobilier funcțional, dar frumos, în tot felul de obiecte artistice și decorative, într-o canapea bună, și într-o masă rafinată sau bilete pentru a vedea un film de comedie la cinema. Este semnul care dă mai multă importanță lucrurilor materiale și îi place să se laude cu ceea ce are.

 

Ce fac Gemenii cu banii lor?

Curioșii Gemeni vor căuta multe opinii despre lucrurile pe care le pun în coșul de cumpărături pentru a-și crea apoi propria opinie înainte de a cumpăra. Vor căuta pe forumuri de pe Internet și își vor întreba prietenii, vor verifica specificațiile mai multor produse până vor găsi cel mai bun produs la cel mai bun preț. Deși, dacă elementul ales este în cele din urmă indisponibil, nu îi va deranja și vor rămâne cu a doua lor alegere.

Pe ce își cheltuie banii?

Ei își investesc banii în cunoștințe, astfel încât cărțile și abonamentele la reviste sau canale de difuzare sunt pe podiumul lor în materie de cumpărături. Dar le place, de asemenea, să se deplaseze pentru a intra în contact cu ceilalți, așa că în portofel veți găsi bilete de autobuz, metrou sau tren sau o grămadă de bilete de alimentare cu gaz.

 

Ce fac Racii cu banii lor?

Nativii Rac tind să-și cântărească cumpărăturile, întrebându-se dacă este ceva ce pot folosi și alți membri ai familiei lor. Sunt unul dintre semnele care economisesc cel mai mult, deoarece sunt îngrijorați de situațiile viitoare și de obținerea unui plan de pensii bun.

Pe ce își cheltuie banii un Rac?

Pe alimente și ingrediente pentru a face rețete delicioase, pe aparate pentru a face treburile casnice mai ușoare și pe cumpărături de activități sau jocuri pentru a se bucura împreună cu familia.

Pe de o parte, Racilor le place să adune lucruri care au o valoare sentimentală trecută.

 

Ce fac Leii cu banii lor?

Leul feroce, dar romantic, este, de asemenea, impulsiv în achizițiile lor, deși nu la fel de mult ca Berbecul. Când vor să cumpere, au plăcerea și distracția ca prioritate. De asemenea, au un ochi pentru lux, deoarece consideră că oferă o senzație externă de succes și triumf. Dacă ai nevoie de ajutor financiar, Leul îți va împrumuta banii lor atâta timp cât ești demn de încrederea lor.

Pe ce își cheltuie banii?

De la machiaj și haine care îi fac să se simtă atrăgători și să arate spectaculos, la toate acele bijuterii care strălucesc, la o mașină de lux și la achizițiile de pachete scumpe de vacanţă.

 

Ce fac Fecioarele cu banii lor?

Semnul meticulos, Fecioara, tinde să-și planifice economiile într-un mod foarte detaliat pentru a ști unde merge fiecare bănuț pe care îl câștigă în cursul lunii. Le plac strategiile de economisire și foile de calcul în care pot vizualiza un echilibru între venituri, cheltuieli și economii. Sunt înclinați să facă achiziții practice și vor fi foarte critici atunci când vor cumpăra ceva care nu îi satisface așa cum se așteptau.

Pe ce își cheltuie Fecioarele banii?

Pe rafturile lor veți găsi mai multe jurnale și caiete decât cărți, deoarece planificarea este o parte indispensabilă a vieții lor de zi cu zi; pe produsele de curățare și igienă (sunt siguri că vor purta întotdeauna o sticlă sau două de gel igienizant), pe hobby-urile legate de obiecte mici și despre planurile de exerciții sau aplicații și diete sănătoase.

 

Ce fac Balanțele cu banii lor?

Semnul care reprezintă echilibrul are greutăţi când vine vorba de luarea unei decizii economice importante. Achizițiile și investițiile mari se pot 'prăbuși' dacă nu există un „câștigător clar” între două produse. Cu toate acestea, când vine vorba de cumpărături legate de modă, imaginea lor sau de a ieși la o întâlnire pentru a socializa, nu au nicio problemă în a-și scoate portofelul. În plus, când vine vorba de cumpărături, acestea sunt foarte influențate de opiniile altora.

Pe ce își cheltuie Balanțele banii?

Pe haine, încălțăminte și accesorii, chiar dacă cred că nu au nimic de îmbrăcat (dar au un dulap complet), dar şi pe un bun tarif de date mobile, care le permite să rămână conectați și să comunice online toată ziua. De asemenea, câteva băuturi în timp ce se bucură de compania prietenilor.

 

Ce fac Scorpionii cu banii lor?

Semnul profund Scorpion nu vă va spune cum și pe ce își cheltuie banii decât dacă sunteți cineva în care au încredere. Și nici nu vă vor cere sfaturi în materie de economie, deoarece vor cerceta amănunțit până vor ajunge la propriile concluzii. Acesta este semnul care va negocia cel mai bine condiții salariale sau ipotecare. Vor lupta în tăcere și cu efort până vor obține ceea ce au intenționat să dobândească. Le place să cumpere prin piețele de vechituri sau pe piaţa neagră, atâta timp cât nimeni nu știe despre tranzacțiile lor.

Pe ce își cheltuie banii un Scorpion?

Despre tot ce ține de misticism, asigurați-vă că în casa lor veți găsi cărţi de Tarot sau o tablă Ouija. De asemenea, pe subiecte care sunt încă considerate tabu, cum ar fi jucăriile erotice și fetișurile; și pe cărți despre psihologie și obiecte legate de moarte.

 

Ce fac Săgetătorii cu banii lor?

Săgetătorul optimist știe că banii nu trebuie să le conducă viața, nici bunurile materiale ca să fie fericit. Nativii acestui semn știu să trăiască în pace atât în ​​vremuri de prosperitate, cât și când trebuie să-și strângă centurile. Contrar a ceea ce poate părea, sunt prevăzători și sunt foarte buni în ceea ce privește finanțele. Dacă au un motiv întemeiat, nu vor avea probleme să economisească. Le place să investească în formare şi educaţie continuă. Sunt detașați de bani, așa că, dacă le cereți ajutor financiar, nu vor avea probleme să vă împrumute orice aveți nevoie.

Pe ce își cheltuie banii Săgetătorii?

Este semnul călătorului prin excelență, își va investi banii în tot ceea ce presupune călătorii și experiențe. Din acest motiv, vor cumpăra dispozitive legate de activități în aer liber, cum ar fi o pereche bună de adiaşi sau un cuțit multifuncțional. De asemenea, vor cheltui pentru dobândirea de cunoștințe, pentru obiecte sau cărți legate de religia sau credințele lor spirituale. Și pe distracţii cu prietenii lor.

 

Ce fac Capricornii cu banii lor?

Cel mai responsabil semn zodiacal şi este cel care tinde să aibă cei mai mulți bani în banca sa. Nativii acestei zodii tind să cheltuiască puțin și să cumpere lucruri practice. Sunt interesați de investiții, au economii bune și pledează pentru o viață economică stabilă și lină. Sunt prudenți atunci când vine vorba de a-și investi banii, au multă stăpânire de sine asupra impulsurilor lor de a cheltui și tind să aibă o mare avere când sunt mai în vârstă. Nu cred în noroc, cred în munca grea și apreciază fiecare bănuț pe care l-au câștigat prin munca lor grea.

Pe ce își cheltuie banii un Capricorn?

Acest semn nu cheltuie mult, dar atunci când o va face, va fi un obiect de înaltă calitate și scump. Fie că este vorba de o mașină sau de o cremă de față, Capricornul își cheltuie banii pentru cele mai bune dintre opţiuni. Vor investi în planuri imobiliare și de pensii sau economii fructuoase.

 

Ce fac Vărsătorii cu banii lor?

Vărsătorul idealist visează la o lume în care banii nu sunt singura monedă. Sunt detașați de bani, deși nu sunt naivi. Au tendința de a face cumpărături în magazinele locale și de proximitate ca o modalitate de a se răzvrăti împotriva sistemului. Sunt în fruntea ultimelor tehnologii, așa că cheltuie destul de mulți bani pe cumpărarea de dispozitive electronice. Ei tind spre extremism, având în posesie obiecte foarte vechi și altele noi.

Pe ce își cheltuie banii Vărsătorii?

Pe cel mai recent model de telefon mobil de pe piață, pe o cameră foto bună, o carte electronică, cursuri de știință, donații către asociații în conformitate cu idealurile lor, calitatea de membru sau afilierea la un club de care sunt interesați și la o sesiune astrologică să le interpreteze harta natală.

 

Ce fac Peștii cu banii lor?

Cel mai absent spirit și cel mai puțin meticulos cu banii lor este semnul Peşti. Sunt capabili să păstreze un plic cu bani sau o pușculiță și să uite unde le-au ascuns! Ei tind să cheltuiască fără a-și verifica contul bancar și acest lucru poate avea consecințe nefaste. Acordă puțină importanță economiei și bunurilor materiale, deoarece pentru ei bogăția spirituală este mai importantă. Ei vor pune nevoile altora înaintea lor, așa că, dacă aveți nevoie de bani, vă vor împrumuta fără să vă pună întrebări.

Pe ce își cheltuie banii Peștii?

La cursuri de spiritualitate, precum și obiecte conexe (pietre prețioase și magice, castroane tibetane, cărți despre acest subiect, captatoare de vise, amulete etc.). Despre materiale pentru a crea artă, precum pensule, acuarele, instrumente muzicale, hârtii speciale etc, dar şi lucruri sau experiențe care îi ajută pe alții (inclusiv animale).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel