Horațiu Moldovan ar putea deveni titular la Atletico Madrid. Oblak va fi vândut 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
sursa: Facebook/Rapid 1923
sursa: Facebook/Rapid 1923

O șansă extraordinară de care ar putea beneficia românul Horațiu Moldovan: Atletico Madrid vrea să-l vândă pe titularul postului de portar, Jan Oblak. 

Atletico Madrid se pregătește să facă schimbări majore în echipă, iar una dintre acestea vizează poziția de portar. Potrivit informațiilor oferite de cotidianul sportiv AS, clubul spaniol intenționează să-l vândă pe Jan Oblak la finalul sezonului curent și deja caută un înlocuitor pentru el.

Jan Oblak, portarul titular al echipei, ar urma să fie înlocuit de Horaţiu Moldovan, un portar român recrutat în iarnă de la Rapid București, care în prezent este rezerva lui Oblak. Deși slovenul are un contract valabil până în 2028, cu o clauză de reziliere în valoare de 120 de milioane de euro, se estimează că valoarea sa de piață se situează în jurul sumei de 30 de milioane de euro.

Moldovan, titular dacă nu se reușește aducerea lui Mamadarșvili

 

Desemnat de cinci ori cel mai bun portar din campionatul spaniol, Jan Oblak a disputat 441 de meciuri pentru Atletico Madrid în ultimele nouă sezoane, contribuind la câștigarea unui titlu în Primera Division, a unei Supercupe a Spaniei, a unei Supercupe a Europei și a trofeului Europa League.

În ceea ce privește înlocuirea lui Oblak, oficialii lui Atletico Madrid au pus ochii pe Giorgi Mamardaşvili, un portar georgian în vârstă de 23 de ani, care evoluează în prezent pentru FC Valencia. Este estimat că valoarea sa este în jurul sumei de 35 de milioane de euro, dar Valencia ar fi dispusă să-l vândă pentru 25 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel