Hoț român prins când se pregătea să încaseze banii pe un bilet de pariuri furat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a furat portofelul unui bărbat, dar a fost prins câteva zile mai târziu, când a mers să ridice premiul câștigat pe un bilet de pariuri găsit în obiectul pe care îl sustrăsese.

Oamenii legii l-au identificat pe hoț cu ajutorul camerelor de supraveghere ale casei de paruri unde a mers să ridice banii de pe un bilet câștigător găsit în portofelul pe care îl furase. 

Fptele pentru care băiatul de 18 ani este acum anchetat s-au petrecut joi, 9 ianuarie, când un tânăr în vârstă de 26 de ani din Frătăuţii Vechi, Suceava, a mers la bar. La un moment dat a observat că din geacă îi lipsește portofelul. Pe lângă bani și acte, acesta avea acolo și un bilet la pariuri sportive, care s-a dovedit, de altfel, câştigător. Pentru că a crezut inițial că este o glumă, acesta a așteptat până a doua zi, când a reclamat furtul.

Poliţiştii s-au gândit că e posibil ca hoţul să revendice premiul în bani de pe acel bilet, lucru care s-a și întâmplat. Numai că suma de 666 de lei câștigată a fost una cu ghinion pentru tânărul hoț de doar 18 ani, care pus în faţa probelor a recunoscut totul. El este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de „furt”, informează presa suceveană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel