Lovitură de 67000 de euro, dată de un român în Germania. Unde s-a ascuns

Narcis Popa |
Data publicării:

 Poliţiştii din judeţul Neamţ au depistat un bărbat, de 32 ani, din municipiul Roman, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare suspectat că a sustras bijuterii şi ceasuri în valoare de peste 67.000 de euro dintr-un magazin din Germania. 

"Bărbatul de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, era căutat de autorităţile judiciare din Germania pentru comiterea infracţiunilor de furt deosebit de grav şi pagube materiale, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal german. La data de 16 octombrie 2013, în localitatea Coburg, din Germania, bărbatul, împreună cu alte două persoane, ar fi sustras, dintr-un magazin, bijuterii şi ceasuri în valoare de peste 67.000 de euro şi ar fi provocat, totodată, distrugeri în valoare de aproximativ 5.000 de euro", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Robert Costan. 

Bărbatul a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind ulterior încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bacău, până la confirmarea mandatului european de arestare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel