Guvernator BNR. Ș. Nicolae: "Niciun senator PSD nu-l sprijină pe Isărescu"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Șerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu și-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcția de guvernator BNR. Cu privire la anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu de susținere a lui Isărescu, senatorul a spus că acesta nu face parte din PSD, transmite Mediafax. 

"Niciun senator nu a exprimat o asemenea susținere. De altfel, erau circulate mai multe informații, nu erau foarte corecte, cum că domnul Mugur Isărescu ar fi propunerea altor grupuri parlamentare sau ar avea susținerea acestora. Niciun senator PSD nu a spus că își dorește să îl susțină sau nu a găsit un argument pozitiv pentru a-l susține pe domnul Isărescu. Nici nu ai un termen de comparație, dacă domnul Isărescu a fost guvernatorul BNR în ultimii 30 de ani nu avem cu ce compara, decât cu propria prestație. La ora actuală este în exercițiul unui mandat dat de parlamentarii PSD", a declarat Șerban Nicolae, la finalul ședinței grupului PSD din Senat.

El a afirmat că Viorica Dăncilă era așteptată la ședința senatorilor PSD pentru a discuta despre Mugur Isărescu, însă aceasta nu s-a prezentat.

„Da, am invitat-o (pe Viorica Dăncilă-n.r). Nu știu ce s-a întâmplat, de regulă nu mergem pe ideea confirmării. Am avut o discuție cu domnia sa luni. I-am spus că am avut ședința de grup a senatorilor PSD și că s-au exprimat mai multe nemulțumiri legată de această vehiculată informație cum că PSD l-ar susține și vota pe Isărescu pentru un nou mandat de guvernator. Am stabilit împreună că va veni la ședința de grup miercuri, la ora 14:00", a susținut Șerban Nicolae.

Liderul senatorilor PSD a adăugat că nu crede a fost decis undeva ca PSD să îl susțină pe Mugur Isărescu pentru un nou mandat guvernator BNR.

Întrebat despre afimațiile președintelui ALDE privind acest subiect, social-democratul a afirmat: „Domnul Tăriceanu nu e membru PSD. De aici a apărut și confuzia că ALDE ar propune candidatura domnului Isărescu. În niciun caz nu o să îl susțin pe domnul Isărescu".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel