Guvern Orban. Dăncilă: "Se întâmplă exact de ce ne-am temut"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a criticat programul de guvernare al PNL, propus de Ludovic Orban, precizând că se întâmplă exact lucrurile de care PSD s-a temut când a fost îndepărtat de la guvernare. 

"Am citit programul de guvernare al PNL şi am văzut că devine adevăr tot ceea ce ne era teamă că se va întâmpla. Pensiile nu vor mai creşte, am văzut că vor să scadă salariile bugetarilor şi să le aducă la nivelul celor din nivelul privat. Vor să comaseze spitalele. În fond, ce ştiu mai bine? Să închidă şcoli şi spitale. Tot programul lor e pentru ei şi nu pentru ţară.

Nu mai vor PNDL, atât de bun pentru primari, indiferent de culoarea politică. Tot ceea ce a fost bun, pentru ei nu a contat. Nu contează pentru ei ce e bun pentru oameni, contează ce e bun pentru ei, pentru că ei nu vor să aibă decât România lor, o Românie în care noi, ceilalţi, nu existăm. O Românie în care ei dictează ca şi cum ar fi primit-o moştenire", a declarat Viorica Dăncilă, la Sighet.

"M-am întrebat unde este, în această situaţie, preşedintele României. Cel care a cerut demiterea Guvernului, cel care este de fapt preşedintele de facto al PNL, cel care a adus atâta ură şi dezbinare între români, care a împărţit România în ţara lui şi ceilalţi. Dumnealui nu a venit niciodată în mijlocul românilor pentru a discuta cu ei", a mai spus Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel