Gușă: Vedeta nu era Rareș Bogdan

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Cozmin Gușă spune că implicarea vedetei Realitatea TV din 2009 în dezbaterea politică a fost parte a unui mecanism. 

Cozmin Gușă susține că în 2009, vedeta Realitatea TV era în mod incontestabil Robert Turcescu, cel care a moderat confruntarea directă Băsescu-Geoană.

"Dezbaterea a fost moderată, atenție, de către vedeta Realitatea TV din acel moment, Robert Turcescu. Nu era Rareș Bogdan vedeta Realitatea în 2009, ci era Robert Turcescu. Prin această înlănțuire ne dăm seama că acest scandal Popa-Sorin Ovidiu Vântu-Ghiță și Băsescu care îi avea în subordine pe Kovesi și pe Coldea, a fost dedicat unui mecanism care nu urmărea să le dea satisfacție românilor, ci pentru intimidarea dezbaterii electorale în favoarea lui Traian Băsescu. La trei zile după acea dezbatere a apărut episodul "sufrageria lui Oprea", atunci când oameni importanți din vârful României urmăreau cum merg voturile din casa lui Gabriel Oprea, fiind foarte atenți la acele televizoare și vorbind la telefoane despre soarta alegerilor. 

Vă mai relatez un episod. După 2 decembrie, după arestarea lui Popa, casa lui Ovidiu Vântu din Otopeni, a fost înconjurată de mascați. Vântu, ca să nu fie arestat și-a petrecut timpul pe străzile din București. Nu știm încă de ce Geoană s-a dus acasă la Vântu, nici eu nu știu care eram șef de campanie a lui Geoană. Nici Hrebenciuc nu știe, care era al doilea șef de campanie, nici Dragnea care era al treilea șef de campanie," a povestit Gușă la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel