Italia: Român arestat după o urmărire ca în filme

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 35 de ani a avut parte de un ghinion fantastic să dea nas în nas cu polițiștii la scurt timp după ce a furat o mașină din Firenze.

Bărbatul de 35 de ani a forțat portiera mașinii cu o șurubelniță și a pornit autoturismul chiar și fără cheie. A mers doar câteva sute de metri, când a întâlnit un filtru de poliție. Românul a accelerat brusc mașina și a schimbat direcția de mers. Polițiștii au dat mașina în urmărire și au pornit în goană după el. A urmat apoi o urmărie ca în Grand Theft Auto (GTA). Într-un final șoferul a fost încercuit cu ajutorul unei alte patrule.

Tocmai din cauza comportamentului său, carabinierii l-au cercetat și au observat că făcea tot posibilul pentru a-și ascunde chipul cu ajutorul gulerului, sub o șapcă.  Mai mult, românul avea mânușile cu care „operase“ încă în mâini, iar lângă el se putea vedea o șurubelniță lungă. Apoi au văzut că vehiculul prezenta semne de spargere, o coloană de direcție ruptă și era fost pornită, în ciuda faptului că nu existau chei în contact.

Toate astea le-au dat de gândit autorităților, care au verificat mașina în baza de date. Așa au aflat că autoturismul aparține unui florentin în vârstă de optzeci de ani, care parcase cu mașina cu o zi înainte, nu departe de locul arestării, căruia i-a fost înapoiat imediat vehiculul.

Curtea de la Florența a dispus măsura arestării preventive în închisoare împotriva cetățeanului român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel