Grindeanu pune șef la ISCTR un PSD-ist, patron de firmă de transport, care va verifica legalitatea transportatorilor

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Grindeanu pune sa verifice transportatorii un patron PSD-ist de firme de transport
Grindeanu pune sa verifice transportatorii un patron PSD-ist de firme de transport

Sorin Grindeanu a schimbat conducerea Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier. Noul șef este un consilier județean PSD, patron de firme de transport. Culmea este că el va trebui să verifice legalitatea transporturilor care se efectuează în România. 

Prin decizia lui Sorin Grindeanu, Mihai Alecu a fost înlocuit la conducerea ISCTR cu Teodor-Claudiu Nisulescu. Acesta este consilier județean PSD la Mehedinți și până acum era angajat la ISCTR-Inspectoratul Teritorial 6-Mehedinți.

„În trecut, în vremea mandatului lui Cătălin Drulă la Ministerul Transportului, I.S.C.T.R. începuse, pentru prima dată, să își facă treaba. Practicile ilegale care duc la stricarea drumurilor erau stopate, iar cei corecți erau protejați în fața concurenței neloiale a celor care nu respectă legea.”, a transmis USR PLUS, pe Facebook.

Noul șef al I.S.C.T.R., Claudiu Nisulescu, care are pe numele lui 2 firme de transport, va trebui să verifice transportatorii. Acesta deține 99% din firma Quick Autorom Service și este unicul asociat al firmei Nisulescu Company Ltd. De asemenea, Nisulescu deține două case în Mehedinți, două apartamente în Dr. Tr. Severin și București, dar și șase autoturisme și patru remorci, conform Puterea.ro.

 

USR PLUS, despre fostul Ministru al Transporturilor

 

USR PLUS a amintit  în postarea critică la adresa lui Nisculescu, de pe Facebook ce s-ar fi întâmplat la I.S.C.T.R în perioadă lui Drulă. 

„Știri din perioada ministrului Cătălin Drulă pe care nu le vom mai vedea”, scrie USR PLUS.

„6 zile, fără întrerupere, 16 echipe I.S.C.T.R. au verificat 601 camioane și 41 de operatori economici. Amenzi de 1.7 miloane de lei” „16 echipe I.S.C.T.R, pe teren 24 din 24 ore, în perioada 1-8 august. 817 vehicule verificate. 542 cântărite. Amenzi de 1.5 milioane de lei”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel