GREVĂ pe aeroportul din Amsterdam

Narcis Popa |
Data publicării:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Ţărilor de Jos că miercuri, în intervalul orar 13,00 - 17,00, pe aeroportul Schiphol (Amsterdam), personalul de sol al companiei KLM - angajaţii care se ocupă de transportul bagajelor şi alimentarea aeronavelor - va intra în grevă.

Potrivit MAE, vor fi anulate zboruri, vor fi înregistrate întârzieri semnificative şi timpi mai mari de aşteptare la recuperarea bagajelor.

Astfel, arată sursa citată, este recomandată planificarea din timp a călătoriilor şi consultarea paginilor web ale companiilor de transport: www.schiphol.nl, www.klm.com.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Regatul Ţărilor de Jos: +31622823300 şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +31651596107.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://haga.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" , care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel