Grevă de 24 de ore în Italia, după ce un român a fost ARS de viu

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sindicatele italiene organizează astăzi o grevă de 24 de ore în toate uzinele firmei unde a avut loc accidentul de muncă în care un român a fost ars de viu cu oțel topit. 

Sindicatele italiene denunţă condiţiile necorespunzătoare de muncă. 

Accidentul a avut loc la o turnătorie de oțel, Acciaierieie Venete din zona industrială din Padova. Doi muncitori au fost arși după un accident în urma căruia pe ei a curs oțel topit și sunt în stare foarte gravă cu arsuri pe tot corpul.  Ei au fost transporatți a spitale de mari Arși din Padova și Cesena. Un al treilea lucrător are 70% arsuri pe suprafața corpului și este internat în Verona. Un al patrulea, mai puțin grav, se află la Spitalul Sant'Antonio din Padova.

Din păcate, printre cei grav răniți se află și românul Marian Bratu. El a fost transportat de urgență cu elicopterul la centrul de arși din Cesena. 

În afară de Marian Bratu, alți doi angajați ai companiei Hayama Tech, Simone Vivian, născută la Dolo, dar care locuiește în Vigonovo, și Davide Natale, născută în Franța și care locuiește în Santa Maria di Sala au suferit arsuri grave, de peste 90 % din suprafața corpului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel