GRECO cere desfiinţarea SIIJ. Codrin Ştefănescu: "Bine că nu ne cer să ne desfiinţăm cu toţii"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu i-a criticat pe experţii GRECO în urma celot două rapoarte dure care pun la colţ  măsurile luate în domeniul justiţei de coaliţia PSD-ALDE, printre care se numără şi înfiinţarea Secţiei speciale pentru investigarea magistraţilor.

"Expertii” ăstia de la GRECO juri ca sunt de pe la noi. Atat de ilogica si de bizara este recomandarea lor! Bine ca nu ne cer sa ne desfintam cu totii. Ca unii aplaudau si asta!", a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Raport GRECO. Concluzii DEVASTATOARE pentru România: "Lipsă de progrese și atacuri continue asupra Justiției"

Ieri, organismul anticorupţie al Consiliului Europei, GRECO, în două rapoarte făcute publice marţi, a vorbit despre faptul că România a făcut foarte puţine progrese în adoptarea de măsuri pentru a preveni corupţia în rândul parlamentarilor, judecătorilor şi procurorilor şi pentru a răspunde la îngrijorările legate de controversata sa reformă a sistemului judiciar şi şi-a exprimat preocuparea profundă în special în legătură cu faptul că autorităţile române au ignorat complet recomandarea de a se renunţa la crearea secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel