Gogoși cu bere este un desert delicios care nu ar trebui să lipsească din caietul de rețete al unei gospodine. Pregătiți aceste gogoși moi și pufoase la micul dejun! Suntem siguri că o să vă placă. Ele se prepară rapid și ușor, din ingredientele, care se găsesc, de obicei, în frigiderul și bucătăria fiecăruia.
Aveți nevoie de 250 ml de bere, 250 ml de apă minerală, 1ou, 250 grame brânză de vaci, făină cât cuprinde,1 plic zahăr vanilat.
Pui într-un castron berea, apa, oul, brânza de vaci și omogenizezi bine. Adaugi făina în ploaie și amesteci încontinuu până ce obții un aluat omogen, ca o smântână groasă.
Citeste si: Bomboloni. Rețeta gogoşilor pufoase din Italia. Secretul desertului care te va cuceri
Cu o lingură, pe care o uzi de fiecare dată, iei din aluat și dai drumul compoziției în tigaia cu ulei încins, formând astfel gogoșile.
Când sunt prăjite, le scoți pe un șervet care să absoarbă surplusul de grăsime. Pui gogoșile pe un platou și le pudrezi cu zahăr vanilat.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News
Revoltă după ce Bolojan a anunțat că elimină viceprimarii din localitățile sub 1500 de locuitori
Bogdan Bolojan /
24 iun 2025, 21:06
Președinta Asociației Comunelor din România (ACoR) – filiala județeană Constanța, Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna, trage un semnal de alarmă față de intenția Guvernului de a elimina funcția de viceprimar din unitățile administrativ-teritoriale cu mai puțin de 1.500 de locuitori. Considerând măsura „o greșeală”, Mariana Gâju susține că reorganizarea administrației publice ar trebui să înceapă de la vârful aparatului central, nu de la comunele cele mai vulnerabile.