Gogoși cu bere este un desert delicios care nu ar trebui să lipsească din caietul de rețete al unei gospodine. Pregătiți aceste gogoși moi și pufoase la micul dejun! Suntem siguri că o să vă placă. Ele se prepară rapid și ușor, din ingredientele, care se găsesc, de obicei, în frigiderul și bucătăria fiecăruia.
Aveți nevoie de 250 ml de bere, 250 ml de apă minerală, 1ou, 250 grame brânză de vaci, făină cât cuprinde,1 plic zahăr vanilat.
Pui într-un castron berea, apa, oul, brânza de vaci și omogenizezi bine. Adaugi făina în ploaie și amesteci încontinuu până ce obții un aluat omogen, ca o smântână groasă.
Citeste si: Bomboloni. Rețeta gogoşilor pufoase din Italia. Secretul desertului care te va cuceri
Cu o lingură, pe care o uzi de fiecare dată, iei din aluat și dai drumul compoziției în tigaia cu ulei încins, formând astfel gogoșile.
Când sunt prăjite, le scoți pe un șervet care să absoarbă surplusul de grăsime. Pui gogoșile pe un platou și le pudrezi cu zahăr vanilat.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News
Explozia de la Torino a fost un act de răzbunare la adresa unei românce. Autorul a fost arestat
Bogdan Bolojan /
05 iul 2025, 19:48
Tragedia care a zguduit orașul Torino în noaptea de 30 iunie capătă contururi tot mai clare, iar datele anchetei confirmă o ipoteză cutremurătoare: explozia violentă dintr-o clădire de locuințe de pe via Nizza 389 ar fi fost provocată intenționat, ca gest de răzbunare personală, iar ținta ar fi fost o femeie de naționalitate română. În urma deflagrației, un tânăr italian în vârstă de 33 de ani, Jacopo Peretti, și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane au fost rănite, printre care o fetiță de 6 ani și un băiat de 12 ani.