Gigi Becali vrea să plece din România și să renunțe la cetățenia română. Iată ce țară a ales

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Gigi Becali este supărat și spune în continuare că vrea să plece din țară și să-și ia o nouă cetățenie.  

Gigi Becali spune că ar alege Grecia dacă ar fi să plece din România. Din câte se pare, acesta s-a atașat și are o legătură specială cu călugării de la muntele Athos. El este supărat că a făcut închisoare în România, iar recent se vorbea despre un nou dosar penal, de această dată pentru spălare de bani. 

"La pușcărie m-au băgat. Au avut fetele mele 18 ani, n-am fost la niciuna la majorat. Acum ce vreți? Să nască fetele și să fiu la pușcărie? Așa vreți? Eu nu vreau asta. Mă duc unde sunt protejat. Ce țară mă protejează, acolo mă duc. Am fost în Grecia și m-am interesat. Am luat o firmă de avocatură, am plătit acolo.

Eu plec! Nu mai sunt dispus să fie familia mea batjocorită. Mă duc într-o țară unde statul mă protejează. Pe mine, statul nu mă protejează. Nu e o Românie normală, cum zice Iohannis. Nu e normal când eu am donat bani și tu spui că i-am spălat. Nu e normal când toți cei care au dus bani în offshore-uri să nu fie acuzați de spălare de bani. Eu vreau să stau liniștit", a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă de astăzi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel